Barcelona

Ο Ροναλντίνιο νομίζω πως πλέον έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα. Θα συνέφερε να πουληθεί, μιας και μπορούμε να πάρουμε αρκετά λεφτά.

Επίσης έχουμε νίκη με 2-1 επί της Deportivo La Coruna και σταθερά 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη Ρεάλ. Πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο οι απώλειες βαθμών στα εκτός…

0-3 τη Βαλενθια, αλλα χασαμε Μεσι για εναν μηνα! Χανει το el clasico με Ρεαλ την αλλη βδομαδα. Σκατα…

Τεράστιο πλήγμα ο τραυματισμός Μέσι, αλλά οπωσδήποτε παρηγοριά το διπλό μέσα στη Βαλένθια, η οποία αν και χώμα φέτος δεν παύει να είναι Βαλένθια. Ελπίζω επιτέλους να σταματήσουν οι απώλειες στα εκτός έδρας ματς…

Και κάτι σημαντικό

http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1&countryID=19&champID=107&ReportID=147575

Ευτυχώς…

Δύο αγωνιστικές τιμωρία στο τσουλου για Ράικαρντ (τη μία την εξέτισε στο ματς με τη Στουτγκάρδη…)
http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1&countryID=19&champID=107&ReportID=147656

Μάλιστα…
Χάνει το ένα ματς της φάσης των 16…
Αλλά στον Βενγκέρ για το ίδιο παράπτωμα γιατί έρριξαν μόνο μία αγωνιστική και θα κοουτσάρει την ¶ρσεναλ και στα δύο ματς των 16??

Celtic - Barcelona για τους 16 του Champions League…

Thorgal σε περιμενουμε με αγριες διαθεσεις! :stuck_out_tongue:

χαχαχα περιμενετε μεχρι μηπως καιταφερετε να ξεσπασετε στη Celtic για να συνελθετε μετα το χθεσινο διπλο της Βασιλισσας μεσα στο Καμπ Νου!!!:lol:

Μπαρτσα-Ρεαλ 0-1!!!
Ζουλιο Μπαπτιστα ρε!!!:smiley:

Είναι βαριά της μπαρτσα η φανέλα αφήστε την και άντε στα μπουρδέλα…
Αίσχος, μόνο αυτό έχω να πώ.
Όχι να χάνεις ντερμπι στην έδρα σου από τον πιο μισητό αντίπαλο και να μένεις 7 (!!!) βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Ντροπή. Δεν έχω πρόβλημα να χαθεί το πρωτάθλημα, αλλά όχι και τέτοια διαφορά, έλεος…
Τώρα ξεκινάνε και εντός χαμένοι βαθμοί??

Για τσαμπιονς λιγκ νομίζω εύκολα ή δύσκολα περνάμε…

Υπαρχει και Β’ γυρος…

¶μα συνεχίσουν έτσι κα στον β` γύρο…
Αναφορικά με το πωτάθλημα εγώ πλέον θα είμαι ικανοποιημένος και ε τη 2η θέση, αρκεί να υπάρχει μία αξιοπρεπής διαφορά από τον πρώτο…

Το ξερω. Ελατε και απο Μπερναμπεου μερια, καλα θα περασουμε…:stuck_out_tongue:

Πολυς λογος γινεται οτι ο ροναλντινιο θα φυγει απο την μπαρτσελονα… Η αληθεια ειναι οτι απο το μουντιαλ μεχρι τωρα βλεπουμε εναν ρονι ο οποιος δεν παιζει μπαλα, εχει βολευτει εκει στα αριστερα που τον βαζει ο ραικαρντ και ολα αυτες οι θεαματικες ενεργειες που απολαμβαναμε μεχρι προτινος δεν υπαρχουν στον ιδιο βαθμο οπως παλιοτερα. Λιγο οτι τον μαθανε τον ρονι και το παιχνιδι του, λιγο οτι το αστερι που λεγεται μεσι ηρθε να του κλεψει τη δοξα και πλεον περνει αυτος ολα τα φωτα στραμμενα πανω του, λιγο το ενα, λιγο το αλλο… φτασαμε στο αποκορυφωμα της αποδοκιμασιας του ρονι απο τους οπαδους της μπαρτσα μετα την ηττα απο ρεαλ και το γυαλι ισως να ραγισε.

Αν φυγει παντως θα ηθελα να τον δω παρεα με το φιλαρακι του τον κακά…

Δυστυχως τον φαγανε κι αυτον τα φραγκα και η δημοσιοτητα. Αποδεικνυεται οτι πλεον ειναι πολυ δυσκολο για καποιον παικτη να γινει σημαια μιας ομαδας (εξαιρω τις αγγλικες)…

Ακουγεται οτι ο Μουρινιο θα αντικαταστησει τον Αντσελοτι στη Μιλαν απο το καλοκαιρι και οτι ο Αντσελοτι θα αναλαβει τη Μπαρτσα. Ιδωμεν…

Η μπασκετική Μπάρτσα πως πάει?Δεν τους έχω παρακουλουθήσει φέτος καθόλου…

Αφου συνετριψε τη Ρεαλ μεσοβδομαδα και επιασε κορυφη χτες επαθε η ιδια συντριβη και ξαναπεσε…

4-0 τη Μούρθια…

Ωπ! πριν λίγο είπε ο σπορκάστερ ότι αύριο έχει γενέθλια ο Νικοπολίδης, όχι δεν είμαι off topic…γιατί μαντέψτε ποιος έχει γενέθλια αύριο!!

Ο Victor Valdes!!!

Με τη διαφορά ότι για τον Αντώναρο δε ξέρω… αλλά ο Βίκτωρας έχει γεννηθεί το '82!!

Ας λέει ο Τάκης άσχημα λόγια… εγώ τον εκτιμώ παρά την αστάθεια του!

Αποζημιώνει την Μπαρτσελόνα η «Le Monde»

www.sportfm.gr

Το ποσό των 300.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»
στην Μπαρτσελόνα ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση. Δημοσιεύματα στην εν λόγω εφημερίδα στα τέλη του 2006 έκαναν λόγο για συνεργασία των Καταλανών με τον Εουφεμιάνο Φουέντες, ο οποίος κατηγορήθηκε ως επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης αναβολικών. Πέρα από το παραπάνω ποσό, θα πρέπει να γίνει διορθωτική δημοσίευση των όσων αναφέρθηκαν από το συγκεκριμένο έντυπο και την online έκδοσή του στις 7 και 8 Δεκεμβρίου του 2006. «Η Μπαρτσελόνα εκφράζει την ικανοποίησή της για την απόφαση που αποδεικνύει πως ο σύλλογος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον εν λόγω γιατρό και τις πρακτικές χρήσης απαγορευμένων ουσιών», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλαουγκράνα».

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

[SIZE=“3”]Ο Νε σκοράρει με την «Μπάρτσα»![/SIZE] #-o #-o #-o

07/02/2008, 08:22 | Διαβάστηκε 6946 φορές Σχόλια (0)
(Photo: Action Images).

Λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Νε φόρεσε τη φόρμα της Μπαρτσελόνα συμμετέχοντας σε φιλικό παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας, μετά από ασίστ του Ροναλντίνιο παρακαλώ (1-1 το αποτέλεσμα). Όχι, ο Ιβοριανός μέσος δεν ακολούθησε τα χνάρια του συμπατριώτη και φίλου του, Γιάγια Τουρέ, απλώς εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του δαιμόνιου μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, προπονήθηκε με τους Καταλανούς και έπαιξε ως αριστερό χαφ στο φιλικό τους. Άλλωστε ελλείψει των πολλών διεθνών ο Φρανκ Ράικαρντ είχε να αντιμετωπίσει πρόβλημα λειψανδρίας.

Ο Μάρκο Νε ζήτησε να αντικατασταθεί στο ημίχρονο, αφού? έμεινε από δυνάμεις, όμως θα συνεχίσει να προπονείται με την «Μπάρτσα» και στη συνέχεια ίσως να ενταχθεί στο δυναμικό της δεύτερης ομάδας. Ούτως ή άλλως παρελθούσης της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έχει δικαίωμα να μετακομίσει μόνο σε πρωταθλήματα που ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες, όπως αυτά της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Όπως και να έχει, η συμμετοχή και μόνο σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα ήταν κάτι ξεχωριστό για τον ψηλόλιγνο Αφρικανό. «Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να έχει συμπαίκτες τούς Ροναλντίνιο και Μέσι και να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι», δήλωσε στη «SportDay», για να συμπληρώσει: «Πατάω στη γη και ξέρω ότι θα πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά και να έχω πολλή τύχη για να αγωνιστώ σε επίσημο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να βρω τον εαυτό μου. Τα τελευταία χρόνια οι συνεχείς τραυματισμοί με πήγαν πάρα πολύ πίσω. Το σημαντικότερο αγαθό απ’ όλα είναι η υγεία».

Σε τι κατάσταση είναι ο ίδιος τώρα; «Αισθάνομαι καλά. Δεν πονάω, αλλά έχω μείνει πολύ πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Σήμερα πάντως το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επανέλθω. Όμως έχω πολύ μεγάλη διάθεση για να πετύχω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Αυτό που θέλω είναι να παίξω. Αυτό μου έχει λείψει…».

Χαχαχαχαχαχχα αχχαχααχαχαχαχα χααχχααχχαχααχχα