Ρε αμπαλοι της Μπαρτσα δεν διαβαζετε rocking να δειτε οτι ο Ne ειναι ασχετος?
Το λενε ολοι.
Nαι, λες και τον κλεισανε για εντεκαδα απο το καλοκαιρι! :lol3:
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι παλευει για να μπει στην Β’ ομαδα της Μπαρτσελονα. Big fucking deal.
Αχ, τον αδικησαμε τον διαδοχο του Βιεϊρα!
Βασιλισσα ρε!!!Τα 9 πρωταθλητριων και τα 30 πρωταθλήματα Ισπανιας τα λενε ολα.Δεν την φτανει η Μπάρτσα σε ιστορια…
Από αυτά πόσα είναι με τη βοήθεια του Φράνκο??
Να μου λείπει μια ιστορία που δημιουργήθηκε επί πτωμάτων με τη βοήθεια ενός δολοφόνου φασίστα…
Eσυ το πηγες πολύ πισω!!Και την μετα Φρανκο εποχη,δεν τιθεται θεμα συγκρισης,αναμεσα στις 2 ομαδες!!Τσεκαρε ποσους τελικους και ποσα τροπαια εχουν οι 2 σε ολες τις διοργανωσεις τα τελευταια 20 χρονια,και θα καταλαβεις.Συμφωνω σε αυτα που λες για τον Φρανκο,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα…Αυτη η ομαδα εχει εκατομμυρια φιλαθλους στον πλανητη…
Επίσης να διευκρινήσω ότι δεν έχω απολυτως τίποτα με τους οπαδούς της Ρεάλ όυτε υπονοώ κάτι για αυτούς, απλά για το παρελθόν της ομάδας μίλησα…
Anyway, αν αφήσουμε τις διακρίσεις η Barcelona είναι MES QUE UN CLUB, η Ρεάλ ακόμα και αν υπερέχει σε τίτλους δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο, καθώς είναι απλώς ποδοσφαιρική ομάδα…
Hττα της μπαρτσελονα απο τη βιγιαρεαλ μεσα στο καμπ νου με 1-2! Δεν ξερω τι να πω για την μπαρτσελονα αλλα αυτος ο ραικαρντ πρεπει να φυγει το συντομοτερο,ειναι λιγος σαν προπονητης για την μπαρτσα. Εχει ενα τετοιο υλικο με παικταραδες και δεν μπορει να το διαχειριστει σωστα. Ασε που καποιοι παικτες ειναι για πολυ καιρο ντεφορμε, ισως το οτι ειναι πολυ αστερες σε μια ομαδα αυτο να κανει κακο παρα καλο.Ο Ανρι ειναι καλος αν και περιμενα να δω κατι καλυτερο απο αυτον φετος ομως ειναι η 1η του χρονια οποτε οκ.
Τι συμβαινει με τον ρονι? Γιατι δεν ειναι ο ροναλντινιο που επαιρνε την ομαδα στις πλατες του,μηπως τον ενοχλει η παρουσια του μεσι που ολα τα φωτα πλεον εχουν πεσει σε αυτον, μηπως γλυκαθηκε απο το πολυ χρημα?
Για μια ακομα φορα πλησιασαμε στους 4 βαθμους τη Ρεαλ, μετα την ηττα της με 3-2 απο την Βαλενθια και τη νικη μας με 4-1 επι της Βαγιαδολιδ. Απομενει και το ντερμπι στο Μπερναμπεου. Αντε να δουμε…
Και ελεος πια με τους τραυματισμους του Μεσι…
Ως επισημα αρχικαμενος οπαδος της Barca βλεπω ολα τα παιχνιδια της και κατα την γνωμη μου αν δεν φυγει ο Raikard , ο Δοντιας και ο αρχι-κουνελος που αυτοαποκαλειται τερματοφυλακας (Victor Valdes) δεν προκειται να ξαναφτασουμε τοσο ψηλα. Μακαρι παντως φετος να περασουμε τα σκατο-nooba της Real
ενταξει,για τον ραικαρντ το δεχομαι…ο ανθρωπος δεν εχει τις ικανοτητες να τρεξει μια ομαδα τετοιου επιπεδου(αν και εχει κανει αρκετα καλα πραγματα οσο ειναι προπονητης της),αλλα μη τα ριχνουμε τωρα στον βαλντεζ…και ο ροναλντινιο χωμα ειναι,αλλα ζουμε με την ελπιδα πως καποια στιγμη θα ξαναπαιξει καλη μπαλα!
Ο Βαλντεζ ομως δεν εχουμε καμια ελπιδα να παιξει ποτε ως σοβαρο τερμα. Συμφωνω με Μπλακ Νταεμον γενικα, ποτε δεν τον πηγαινα τον Ραϊκαρντ, αν και δεν ειναι τοσο κακος προπονητης οσο λενε.
Ακουγεται για Μουρινιο και δεν τον παω μια ρε γαμωτο. Απο την αλλη πιστευω οτι με αυτον θα γινουμε υπερδυναμη…
o κυκλος του Ραικαρντ εκλεισε στην ομαδα και γενικα ολη η ομαδα , ειναι φανερο οτι θελει ανανεωση
καλα για τον Μουρινιο ακουγεται ολη η Ευρωπη , αλλα οπου και να πηγε δημιουργησε πανισχυρες ομαδες
δεν ταιριαζει στην Μπαρτσα λογω φιλοσοφιας
οχι Μουρινιο ρε ουτε εγω τον μπορω. Θα φτιαξει λιγο η ομαδα αλλα ΙΟΟΥΥΥΥΥΥΥ!!! εναν καλο προπονητη δεν μπορουμε να βρουμε??? α και μην ξεχνιομαστε εναν καλο τερματοφυλακα γιατι οταν λιωνει ο Puyol και οι αλλοι στην αμυνα και του σουταρουν ενα και το τρωει,(δες Valencia), αστα να πανε. Την εχουμε την Shalce ετσι? αν και ακουσα οτι την κληρωση την εστησε ο Abramovich
[I]Φεύγει ο Ροναλντίνιο
Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ανεχθεί άλλο τον Ροναλντίνιο, και είναι αποφασισμένη να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι, έναντι 18 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο.
Ο Βραζιλιάνος έχει ρήτρα 125 εκ. ευρώ στο συμβόλαιό του, όμως προκειμένου να τον “ξεφορτωθούν”, οι “μπλαουγκράνα” είναι πρόθυμοι να ζητήσουν το… ευτελές για τα δεδομένα του “Ρόνι” ποσό των 18 εκ. ευρώ.
Η Τσέλσι είναι ένα από τα φαβορί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, με την Sun να αναφέρει ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο έναντι 11,6 εκ. ευρώ την σεζόν, ενώ υπάρχει και η περίπτωση της επιστροφής στην Βραζιλία και την Πόρτο Αλέγκρε.
Στο μεταξύ, ο προπονητής του Ροναλντίνιο στην Παρί Λουίς Φερνάντεζ, αποκαλύπτει μέσω του βιβλίου του διάφορα περιστατικά, που αποδεικνύουν ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι καθόλου ομαδικός παίκτης, σύμφωνα με τον ίδιο.
Ο Ροναλντίνιο δεν τρεφόταν σωστά, είχε άσχημη συμπεριφορά προς τους συμπαίκτες του, και το “εσκαγε” από τα ξενοδοχεία που διέμενε η ομάδα για να πάει για… clubbing, κατάσταση, η οποία προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην συνεργασία τους.[/I]
balla.gr
http://sports.pathfinder.gr/football/europe/spain/primera-division/barcelona/605982.html
Καιρος ηταν,ας παει σε καποια αλλη ομαδα,τελευταια εχει βολευτει εκει στα αριστερα που τον βαζει ο ραικαρντ.
Καλα ολα αυτα αλλα δεν νομιζω οτι θα τον πουλησουν τοσο φτηνα.
Και να παρετε τον Μουρινιο!Ε ρε δουλεμα που εχω να ριξω σε κατι φιλους…
18 εκ. ευρω?
Σιγα ρε, ο Καστιγιο περισσοτερα κοστισε…
ειναι γιατι οι βλακες της Ουεφα ψιφησαν νομο παιχτης ο οποιος δεν ανανεωνει συμβολαιο και εχει συμπληρωσει τουλαχιστον 5 χρονια σε ομαδα να πουλιεται σε πολλυ χαμυλοτερη τιμη
Κόκκαλη… ξέρεις τι θέλω για αυτό το καλοκαίρι
ΝΑΙ!
Φερε Ροναλντινιο και Μπαγεβιτς!!!
Μηπως να κλωνοποιησουμε τον Μπαγεβιτς για να εχουν ολες οι ελληνικες ομαδες απο εναν Μπαγεβιτς κ να ειναι ολοι ευχαρηστημενοι?