ρε Chris λες ο Μπαγεβιτς να τα παει καλυτερα απο τον Ραικαρντ???
εννοείται… Ειδικά τώρα που διώχνουν και τους Βραζιλιάνους τους:p
Εγω ζητησα Ροναλντινιο και Μπαγεβιτς μαζι στον Ολυμπιακο…
Μορε ναι το καταλαβα.Υποθεσεις κανουμε.Την Βετις σημερα κοβεις να την νικαμε?
Α και ρε παιδια πειτε μου τις γνωμες σας για το τι παιχτης θα γινει ο Bojan σε λιγα χρονια
Ηττα 3-2 ενω κερδιζε 2-0 η μπαρτσα εχασε τελικα απο την μπετις… Νομιζω οτι αυτη η ομαδα σιγα σιγα θα διαλυσει και θα φυγουν αρκετοι παικτες γιατι δεν παει αλλο.
ο κρικιτς ειναι ηδη παιχτουρα και θα γινει ακομα καλυτερος…
ο μπαγιεβιτς καποια μερα θα γυρισει στα παλια λημερια και θα οδηγησει τον θρυλο σε μεγαλεια!!!
βεβαια μακαρι να ερχοταν ο ρονι οπως ηταν πριν 2-3 χρονια…τωρα ειναι πολυ λιγος για μας:lol:
θα ειμαστε ευχαριστημενοι μονο με μεσσι!!!:lol: #-o
Mazefteite re alites.
Καταφεραμε το αδυνατο σημερα.
Κερδιζαμε 0-2 στο ημιχρονο την Μπετις και χασαμε 3-2.
Νομιζω οτι η φετινη Μπαρτσα πασχει απο συνδρομα “Γκαλακτικος”.
μέχρι και εκεί ακολουθείτε τη Ρεάλ ρε!!!
o Βασσάρας σφυρίζει το Μπάρτσα - Σάλκε
κρισπ πες στον περίεργο να τον πάρει ένα τηλέφωνο, να πάρουμε κανένα κουκί παραπάνω…
Μπα.
Σα χεσμενος θα μπει στο Καμπ Νου.
αυτος ο Valdes δεν την παλευει εφαγε 2 γκολ που τα πιανα μεχρι και εγω. Παλι καλα που επιασε το πεναλτι που εκαναν πανω του αλλα και παλι το φαγε στην εξελιξη της φασης 1 λεπτο αργοτερα
υποστηριζω Βαλενθια και θλιβομαι για την απεραντη βαρεμαρα - ασχετοσυνη των παικτων , αλλα σημερα η Μπαρτσα γαμησε και εδειρε σημερα
τι συνδοιασμοι ηταν αυτοι ρε τα τσογλανια!!!
μερικοι απο την Βαλενθια πρεπει να κοψουν την μπαλα
καιρος για μια δοικηση που να ξερουν απο μπαλα
Ναι νωρις θυμηθηκε να παιξει μπαλα η Μπαρτσα. [-X
Απ’ οτι φαινεται, νεος προπονητης θα ειναι ο Λαουντρουπ της Χεταφε (και μεγαλη δοξα της Μπαρτσα). Ακουγονται επισης και τα ονοματα του Λαμ (αντι-Ζαμπροτα) και Φαν Ντερ Φαρρτ (αντι-Ντεκο). Αντε να δουμε…
δηλαδη ειναι στανταρ οτι θα φυγει ο ντεκο…δηλαδη σχεδον σιγουρα θα αγωνιζεται με την πρασινη φανελα του χρονου…
Θα γυρισει στην χωρα του για λογαριασμο της Σπορτινγκ Λισσαβωνας???
Ε ρε η Μπαρτσα γαμησε σημερα!!!
Ελα ρε, ακουγεται για την αποκτηση του Φαν Ντερ Φαρρτ?? Δεν το ξερα, μακαρι…
Ποια Σπορτινγκ μορε… Σιγα την ομαδα για να παει καποιος ειδικα αμα αγωνιζεται στην Μπαρτσα…(Εγω το πηρα της μετρητης…:lol: #-o )
H φατσα του ντεκο μοιαζει λες και ειναι 5 χρονων παιδακι…:lol:
Μακάρι να έρθει ο Λάουντρουπ, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Χετάφε.
Επίσης ο Λάμ είναι καλύτερος και νεότερος από Τζαμπρότα, το ίδιο και ο Φαν Ντερ Φάαρτ από Ντέκο.
Ελπίζω του χρόνου να αποφύγουμε τα φετινά ρεζιλίκια…
Όπως θα αγωνιζόταν και ο Σαβιόλα…