κοιταξε δεν ηταν μονο αυτος!
θεατρινισμους ειχαμε και απο τις 2 ομαδες
λες λες μονο να δημιουργεις εντυπωσεις. σαν τον σπεσιαλ five.
παμε λοιπον.
πεπε τα ειπαμε. προβολη με τις ταπες ειναι κοκκινη. παντου σε ολο τον κοσμο.
βαν περσι. σωστα λες δεν θα του εδινα καρτα ουτε εγω, θα τον ειχα αποβαλει στο πρωτο ημιχρονο που εριξε μπουνια στον αλβες. το ξεχασες αυτο.
μοτα. καθαρη κοκκινη ασχετα εαν εκανε ο μπουσκετς θεατρο λες και πατησε ναρκη. την τρωει μια χαρα.
ντελ ορνο. μαρς κοκκινη καρτα!! με προθεση και εντολη απο τον μουρινιο να τον τελειωσει στο δεκαλεπτο. θυμασαι ε? στο ματς που ο εκλεκτος σας γεμισε με κοπρια το γηπεδο. η τακτικη του αιωνα.
λεμαν. καθαρη αποβολη το ειπε και ιδιος. δεν θυμασαι ομως την εξελιξη της φασης. εβαλα γκολ εαν θυμασαι. η αποβολη τελικα ποιον αδικησε? εμεις θελαμε να μετρησει το πλεονεκτημα και το γκολ οχι να παει την φαση πισω και να δωσει αποβολη!!
λοιπον κοφτε αυτο το θεατρο της κλαψας. οχι και να μιλαει η μαδριτη. η ομαδα που εχει παραχαραξει την ιστορια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου!!
WHAAAAAAAAAAAAT ??? (με γκέυκη φωνη)
και μια που σωστα διαμαρτυρεσαι γι’αυτο στον πιντο , θελω να μου πεις τι διαφορα εχει απο αυτο ?
ρε εσεις. διαβαζετε τι γραφω? ειπα κακως εκανε οτι εκανε ο πιντο και σωστα αποβληθηκε!!
Ναι ρε γαμώτο, όχι σαν τη Ρεάλ που την αγαπάει όλος ο κόσμος, πού τέτοια τύχη :!:
εσυ διαβαζεις τι γραφω ?
εβαλες αυτην την εικονα
και εγω εβαλα αυτη με τον φαν περσι
καμια ρε μαν διαφορα δεν εχει. ειναι λαθος και τα δυο και πρεπει να τιμωρουνται!!
δεν διαφωνουμε καπου. σωστα?
σωστα , συμφωνω και σε αυτο ,και σε οσα εχεις πει για ρεαλ
απλα εγω διαφωνω σε αυτο που λες για φαν περσι με ντανι αλβες
εγω μισω γενικα τους Ισπανους οποτε αναμεσα στα σιχαματα 1 και τα σιχαματα 2 ειμαι μαλλον αντικειμενικος. Κοκκινη δε νομιζω να εβγαινε σιγουρα αλλα δεν ειναι κ εκτος πραγματικοτητας, στην κριση του ρεφερι ειναι αλλα πιστευω επρεπε να το αφησει για να χει λιγο σασπενς το δευτερο ματς, ετσι κ αλλιως τα σιχαματα 2 θα περνουσαν. Δικαιη προκριση λοιπον αλλα επρεπε να ρθει μετα απο επικο ματς και ανατροπη 6-5 στο Καμπ Νου.
Κατα τα αλλα δοκσα κ τιμη στον Αντεμπαγιορ γιατι, λετς φεης ιτ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ.
Σωστοοος ο μαντης :):!:
συζητησαμε χθες για το photo edit της μαδριτης. ειπα και χθες οτι δεν πιστευω οτι στο βιντεο εκαναν μονταζ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ!!! ΔΕΝ το πιστευω!!
ειναι αδυνατον να βαλω στο μυαλο μου αυτη την πληροφορια!
Δευτεροι, μετριοι, κομπλεξικοι που καταντησαν μικρη ομαδα την μαδριτη καποιοι. Μαλλον θα πρεπει καποιοι να γυρισουν στην εσωστρεφια και να δουν τα δικα τους προβληματα παρα να ζουν σαν τον δον κιχωτη.
Καθαροτατη κοκκινη στον Πεπε, ο ορισμος ειναι εδω και χρονια με βαση οδηγιες της ΟΥΕΦΑ, ουτε τραβηγμενη, ουτε ανοιχτη σε ερμηνεια. Επικινδυνο παιχνιδι με ταπες να κατευθυνονται προς το ποδι του αντιπαλου. Ειτε τον πετυχε ειτε οχι (που τον πετυχε, ασχετα απο το θεατρο), δεν εχει καμια απολυτως σημασια, καθως τιμωρειται το επικινδυνο παιχνιδι με τον ιδιο τροπο που τιμωρειται η προθεση ανεξαρτητως αποτελεσματος οταν πας να κανεις φαουλ. Και το τακλιν με τα δυο ποδια απαγορευεται και ειναι κιτρινη, ειτε πετυχεις τον αντιπαλο ειτε οχι. Θα ξεχασουμε αυτα που μαθαμε επειδη σωνει και καλα πρεπει να μας πεισουν καποιοι οτι η Μπαρτσελονα ευνοηθηκε.
δες φιλε και αυτο:
[SPOILER]προσκυνω την επομενη με τη σουβλα :lol::lol::lol:[/SPOILER]
xaxaaxaxaxax ειναι ενος φιλου
:lol::lol::lol::lol:
Ακριβώς ένα ποστ πιο πάνω από αυτό που κουόταρες:
Τόση στραβομάρα?
ειλικρινα και περα την πλακα, μην το συνεχιζετε αλλο. αυτογελιοποιειστε και δεν υπαρχει λογος. Η ομαδουλα, οπως την καταντησε ο Περεθ, ο Καλντερον και χαζοβαλντανο, εχει προβληματα σοβαρα σε αλλο επιπεδο και οχι σε μια κοκκινη ή ενα λαθος του διαιτητη. ουτε καν σε θεματα τακτικης!
Μεγάλη όμως! :lol: #-o
:lol3:
Εσύ εδώ πιστεύεις πως το βίντεο της Ισπανικής τηλεόρασης ήταν μοντάζ και πως αυτό που πόσταρες με τα 4 frames αποδεικνύει πως το hd, με τα πολύ περισσότερα hd fpm, που προβλήθηκε αμέσως μετά το ματς, είναι μονταρισμένο. Εμείς αυτογελοιοποιούμαστε; :lol: