Barcelona

Κάρβου το βίντεο του σάητ της Πρ-AS-ινης της Ισπανίας είναι μονταρισμένο. Όχι της ισπανικής tv. Με ένα πάναπλο βίντεο editing αφαίρεσαν 4-5 frames που πατάει στο καλά ο Πέπε τον Άλβες και να το “αποδεικτικό στοιχείο”.

Λίγους μήνες πριν για δείξουν ότι ένα γκολ της Μπαρτσελόνα ήταν οφσάιντ, βγάλανε φωτο όπου είχαν αφαιρέσει τον αμυντικό που κάλυπτε και τους έκραζε ο κόσμος όλος.

Δεν έχω ιδέα από video editing, αλλά πρέπει να έκαναν εξαιρετική δουλειά. Η κίνηση στο βίντεο είναι συνεχής και απολύτως σύμφωνη με τους νόμους της φύσης, πουθενά δε βλέπω ψεγάδι και όλα τα frames που έδειξε το βιντεάκι του petranapag εμφανίζονται στο “μονταρισμένο”. Έχουμε πουθενά αλλού τίποτα για το “μονταρισμένο” βίντεο; Προφανώς το βιντεάκι στο youtube δε μου λέει και πολλά…

Και είμαι βέβαιος πως η δυσκολία του να μοντάρεις τόσα frames τόσο καλά είναι πολλαπλάσια του να αφαιρέσεις έναν αμυντικό και να βάλεις πράσινο χορτάρι στη θέση του. Συνεχίζω να δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι μοντάζ ένα τόσο αληθοφανές βίντεο που ταυτίζεται και με αυτό που είδα και κατάλαβα την ώρα του ματς

κοιτα φιλε η ιστορια σου και η γραφικοτητα σου εχει ορια.
επισης βλεπεις οσα βιντεο θες και οποια θες για να επιβεβαιωθεις και μονο. Δημιουργοντας εντυπωσεις και μονον!!!
δεν εχω κανενα λογο να συνεχιζω να διαφωνω μαζι σου. δεν οδηγει καπου αλλωστε. μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι δεν ηταν καν καρτα. δεν εχει και πολυ σημασια πια. εμεις θα παμε τελικο και εσεις παλι θα λετε το κλασσικο πλεον: Ενας φιλος της μαδριτης το Δεκεμβρη λεει οτι θα παρει το τρεμπλ, τον μαρτιο το νταμπλ, τον μαιο εμεις εχουμε 9 πρωταθλητριων!!

δεν ειδα πουθενα να θυμαστε με ποσους παιζατε οταν τρωγατε τις εξαροπενταρες.
τωρα μπηκε και στο παιχνιδι η unicef. μηπως φταει και η sony? το Qatar Foundation?

κρατα εκει το κυπελλακι σου ζησε στο συμπαν του μουρινιο και συνεχισε να υποστηριζεις την ομαδα που παραχαραξε την ευρωπαικη ποδοσφαιρικη ιστορια!!

Τραγικες οι δηλωσεις Μουρινιο για UEFA, Unicef κτλ… Πληρης γελοιοποιηση. Οπως και το γεγονος οτι εκαναν μονταζ στο video με την σκαρια του Πεπε… Ετσι την καταντανε ομαδουλα την Ρεαλ…

O Moυρμουρίνιο είναι να έρθει στον βάζελο πλέον και να φτιάχνει DVD με τις φάσεις που αδικήθηκε μαζί με τον Τζίγγερ!

Χέστε τον να ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρό!

Mεγάλη συγκίνηση η συμμετοχή του Αμπιντάλ απόψε και η αποθέωση του από κερκίδα και συμπαίχτες!
Σιδερένιος παιχταρά!

Κάποια στιγμή θα έρθει και στην ομάδα που τον έχει κερδίσει. :wink:

Του Αμπιντάλ του πήραν καινούριο συκώτι για τις νέες ενισχυμένες ντόπες?

Αν δεν έχεις αποδείξεις…
Φαντάσου να σου συνέβαινε εσένα και να έβγαιναν να γράφουν ό,τι να’ ναι…[-X

Κακια μεγατονων, θεματα υγειας ας μην τα πιανουμε στο στομα μας, χωρις να ξερουμε…

Κατα τ’αλλα φανηκε στα 2 παιχνιδια ποια ομαδα ειναι καλυτερη (ειδικα στο πρωτο) και ποια ομαδα θελει η UEFA στον τελικο

Παμε μωρη Μαντσεστερ να τους ξενερωσεις!

Εγώ δεν παίζω μπάλα όμως στην κορυφαία ομάδα της ευρώπης, ούτε σε εθνική, ούτε 150 ματς σε 2 χρόνια για να ρετάρει το διυληστήριο του οργανισμού μου. Μια κουβέντα με αθλητικό και μη γιατρό φτάνει για να το αποδείξει. Αλλά αν δεν το γράψει ο πρωταθλητής δεν ισχύει, ξέχασα. :lol:

Nαι αλλά έστω στις “Τιτανομαχίες” του ρόκιν’ τρέχεις πολύ, άρα είσαι ύποπτος! :p:lol:

Σωστός, μου έχει δείξει το δρόμο ο καπταιν Ζαγόρ με τις “εξωγηπεδικές του επιδόσεις” :lol:

Αυτό γράψτο σε κανά θρεντ που να το διαβάζουν οι χρήστριες, όχι σε εμένα! :lol::lol:

Την Μπαρτσελόνα εννοείς, έτσι; :expressionless:

Τώρα για το θέμα της διαιτησίας, η Ρεάλ δικαιούται να φωνάζει μόνο για δύο πράγματα:

• για το ότι στην σχετικά πρόσφατη τελετή των Όσκαρ δεν προσκλήθηκαν καν οι Μαστσεράνο και Πέδρο (και λιγότερο ο Μπουσκέτς … όχι ότι δεν έχει και θεατρίνους η Ρεάλ ε).
  • για το ακυρωθέν γκολ του Ιγκουαΐν … το είδα και ήμουν κάπως έτσι: #-o

Από 'κει και πέρα απλά θα έπρεπε να 'χαν πέσει περισσότερες κάρτες στο πρώτο παιχνίδι ώστε να καταστεί σαφές ότι δεν θέλουμε να δούμε ξύλο αλλά μπάλα … όμως δεν έγινε ποτέ.

Όμως, η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα, όχι μόνο απ’ τη Ρεάλ, απ’ όλες τις άλλες ομάδες του πλανήτη αυτή τη στιγμή, και με διαφορά. Και η ίδια η Ρεάλ το παραδέχτηκε έμμεσα απ’ τη στιγμή που βγήκε κι έπαιξε όπως έπαιξε στα 3 πρώτα παιχνίδια. Από 'κει και πέρα στη μπάλα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος …

Συγχαρητηρια στην ομαδαρα για τη μεγαλη προκριση στον τελικο!
Ειμαστε η καλυτερη ομαδα και δικαια περασαμε τη Ρεαλ.
Παμε τωρα με σοβαροτητα και ψυχη να κερδισουμε και τον τελικο.
Ελπιζω μεχρι τον τελικο να μην εχουμε κανενα νεο τρυματισμο.
Πιστευω πως η Μαντσεστερ θα παιξει οπως επαιξε και με την Αρσεναλ την προηγουμενη εβδομαδα (δηλ. με πρωτο στοχο να μη δεχτει γκολ και θα προσπαηθσει να χτυπησει με την ταχυτητα του Ρουνει).

Για αυτό ακριβώς δεν δικαιολογείται να ευνοείται από την διαιτησία.

Με το γκολ το σκορ θα ήταν 0-1,τελείως δίκαια,και έμενε ένα ημίχρονο μέχρι να τελειώσει.

Αν είσαι η καλύτερη ομάδα,δέξου το,και χώστης 3 να μην μπορεί να μιλήσει κανείς μετά.

δεν νομιζω η μπαρτσα να μην ηθελε να το δεχτει (με την εννοια του να εβαλε εκεινη τον διαιτητη κλπ). απο κει και περα ηταν μια πολυ περιεργη φαση και πρεπει να καταλαβετε ολοι οσοι μιλατε για ακυρωση γκολ οτι δεν ειναι ετσι. η φαση θεωρειται ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ. το σουτ εγινε σε νεκρο χρονο και το γκολ μπηκε επισης σε νεκρο χρονο. ισως να μην ηταν φαουλ (δεν ξερω, δυσκολευομαι να εχω γνωμη) αλλα και παλι γιατι, θα σου πω εγω, να εμπεινε? μπορει αν δεν ειχε σφυριξει ο διαιτητης ο βαλντες να το απεκρουε (και ο κασιγιας εβγαλε τετοιου τυπου σουτ). πολλα μπορει να γινονταν. δεν ειναι ενα γκολ παντως που ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ως οφσαιντ. εδω η φαση σταματησε πριν το γκολ και 1002 πραγματα μπορει να γινονταν αν δεν ακουγοταν η σφυριχτρα.

E ναι, εννοειται. Και για το ποια ομαδα ειναι καλυτερη και για το ποια ομαδα θελει η UEFA τελικο

Ειχαμε τον ελεγχο του αγωνα χτες, αλλα ξενερωσα γιατι ηθελα νικη, λιγο να επαιζαν εβαζαν ενα ακομα γκολ. Το γκολ της Ρεαλ κακως ακυρωθηκε αλλα οποιος ειναι αντικειμενικος και ειδε και τα 2 ματς, δεν νομιζω να πιστευει οτι αν μετραγε θα προκρινοταν η Ρεαλ. Περασε η καλυτερη ομαδα. Παμε για τελικο ωρα. Συμφωνω με ChrisP στο οτι η Μπαρτσελονα δειχνει σημαδια υπεροψιας σε καποια ματς φετος και ειναι πολυ σπαστικο αυτο…

:expressionless: δεν είδα να σταμάτησε κανείς να παίζει. Ο Ιγκουαΐν μόνος του ήταν, τετ-α-τετ βγήκε και το έβαλε κανονικότατα.

αν θυμαμαι καλα και ο βαλντες εκανε κανονικα εξοδο χωρις να σταματησει πουθενα