Barcelona

εγω προτιμω πεντρο απο αφελαυ
στριβει πιο γρηγορα και παιζει καλυτερα τα ενα-δυο

Ο Βίγια δήλωσε για τον Πέδρο ότι είναι ο καθρέφτης του προπονητή στο παιχνίδι μέσα και ότι κοιτά τον συμπαίκτη του για να καταλάβει αν αγωνίζεται σωστά ο ίδιος.

απο τον σαντσεζ παντως θα παρει το πουλακι. ο πεδρο για μενα ειναι καλο εργαλειο μα δεν εχει αυτο που χρειαζεται για να ξεχωρισει. ποτε δεν θα κανει ενα σουτ που δεν το περιμενεις, ποτε δεν θα κανει κατι το διαφορετικο γενικοτερα. ειναι ενα καλο γραναζι αλλα οταν εχεις σαντσεζ σιγα σιγα το γραναζι θα φαει παγκο…

μουρινιο, με αγαπη…

Δε με ενδιαφέρει καν το Σούπερ Καπ και οτιδήποτε άλλο.

Το μόνο που θέλω την Τετάρτη είναι να βάλει μέσα έναν πιτσιρικά από τις ακαδημίες και να διπλώσει στα δύο το καλάμι του Πέπε.

παντως προφανως και δεν ειναι ο τιτλος αυτος καθ’αυτος που μας ενδιααφερει σε αυτα τα δυο ματς.απλα πρεπει οπου τους πετυχαινουμε να τους παταμε,μονο και μονο για να βλεπω τον κριστιανο να κλαψομουνιαζει σε καθε φαση και τον special five να παιρνει αυτο το ειρωνικο υφακι ‘‘με εχουν πηδηξει και πρεπει να κανω κατι για να μην καρφωθω’’.

Πολυ αντριχιαστικο αυτο που περιγραφεις…
Με τιποτα κατι τετοιο.

Υ.Γ. Λιγο μου την σπαει ολο το hype γυρω απο την Μπαρτσα αλλα απιστευτο respect στον Fabregas για τς δηλωσεις του για την Αρσεναλ Και για τον Βενγκερ. :respect:

Cesk Fabregas: “Μία φορά κανονιέρης, για πάντα κανονιέρης. Να έχετε καλή μέρα παιδιά”
“Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος ο Αρσέν Βενγκέρ. Είναι σαν δεύτερος πατέρας μου, γιατί μου έδωσε τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι ποτέ αρκετά τα λόγια μου για να τον ευχαριστήσω. Πάντα θα είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου”.

Σοβαρά?

Εγώ πιο ανατριχιαστικό βρίσκω το γεγονός ότι σε ένα ματς που η Ρεάλ είναι σαφέστατα ανώτερη του αντιπάλου της, να προσπαθεί στα 10 τελευταία λεπτά να σπάσει πόδια αντιπάλων παρά να βάλει το νικητήριο γκολ. Τέτοιες αντιποδοσφαιρικές λογικές πέθαναν στα τέλη της δεκαετίας του 60’ και όποιος προσπαθεί να τις επαναφέρει, καλό είναι να παίρνει το μάθημά του νωρίς.

Ασχέτως του παραπάνω τώρα… Από την φετινή Μπαρτσελόνα για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω τίποτα. Η ομάδα τα έχει πετύχει όλα και ως γνωστόν μετά την άνθηση σιγά σιγά έρχεται η παρακμή. Αλλά ομολογώ ότι πολύ θα ήθελα να κλείσει φέτος τον κύκλο της με ένα ακόμα Τσάμπιονς Λιγκ. Με 3/4 και 4/7 θα είναι η νέα ποδοσφαιρική δυναστεία μετά την Μίλαν του 89-94 για να μην πω καλύτερα μετά τη Λίβερπουλ του 77-84. Και πιθανότατα θα είναι και η τελευταία για πολλά χρόνια μετά.

Κείμενο στο sombrero για τον Πεπε
Ο επικίνδυνος Αχιλλέας

Δηλαδη ειναι ωραια λογικη να κανεις τα ιδια και χειροτερα.
Δεν συμφωνω. Οτι Η Ρεαλ παιζει βρωμικα το εχουμε δει και ειδικα περυσι το εκανε και τραγικα συχνα. μαρσελο, Πεπε. Ραμος. Κεντιρα και τα αλλα παιδια πρεπει να εχουν απο μια κιτρινη πριν ξεκινησει το παιχνιδι. Και η νοοτροπια μου εκανες Χ κακο θα σου κανω Χplus κακο γιατι ετσι σου αξιζει δεν μου ταιριαζει ποσο μαλλον με τον τροπο που λες.

Η Ρεαλ εκανε προσπαθειες για να βαλει το γκολ της νικης δεν τα καταφερε και εκανε και ολες τις βρωμιες (βεβαια και της Μπαρτσα τα παιδια ανταποδιδουν και απο μια μερια καλα κανουν αλλα ειναι μεσα στο παιχνιδι προφανως τετοιες αντιδρασεις αρκει να μην γινεσαι δολοφονος)

Τωρα για την Μπαρστελονα ο στοχος ειναι αυτο ακριβως που λες. Και μπορω να το δω να συμβαινει με την λογικη οτι ακομα δεν ειναι ετοιμοι ολοι οι παιχτες γιατι ειναι νωρις οποτε μπορει να ανεβασει αποδοση στους επομενους μηνες και απεναντι σε μια ετοιμη και καλυτερη Ρεαλ (που ειναι μια δυνατη διεκδικητης του ιδιου στοχου) πηρε ισοπαλια με δυο ατομικες ενεργειες. Μεγαλη διαφορα ποιοτητας και προσωπικοτητας. Και η τυχη παει με τους ισχυρους και ικανους!

@ ChildInTime:

Άψογο το άρθρο. :thumbup:

@ drenie:

Η λογική μου δεν είναι “κάντε τα ίδια και χειρότερα”.

Αν ήταν τέτοια θα ήθελα να σπάσουν τα πόδια του Ρονάλντο, του Ιγκουαΐν και του Οζίλ. Όμως δεν το θέλω γιατί είναι παιχταράδες και χαίρομαι να τους βλέπω. Αυτό που θέλω είναι να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Πέπε συγκεκριμένα. Εφόσον δεν τον πετάει έξω ο Μουρίνιο (απεναντίας φαίνεται να τον λατρεύει) κάποιος άλλος πρέπει να αναλάβει δράση.

το ματς σήμερα είναι στις 12.!!

*μια χαρά τα λέει ο chrisp…

Τι σε χαλαει ο Πεπε? Αν δεν ειχε φαει την σουπα μαλλον ο μεσσι δεν θα εβαζε το γκολακι του… :stuck_out_tongue:

πολυ ωραιο ματς μεχρι τωρα

τη τριπλα και το σουτ που εκανε ο πεντρο και τελικα απεκρουσε ο κασιγιας , ο αφελαυ δεν το κανει ουτε στον υπνο του

πόσο [B]ΚΑΥΛΑ[/B] είναι όταν βάζει γκολ αυτή η ομάδα??

θεός μεσι που στο δεύτερο γκολ περίμενε να πέσει ο κασιγιας(ή δεν έγινε ετσι?)
θεός ινιεστα που στο γκολακι μετά την κάθετη του μεσι σκάβει από δίπλα την μπάλα λες και είναι στο πάρκο…όπως θεος είναι για την φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου…ο αντίπαλος πήρε δυο χάπια για την ναυτία…

κριστιανο…σταθερή αξία…ακόμη διαμαρτυρείται για τα πλάγια.
μουρινιο…ακόμη πιο σταθερή αξία…ο άλλος πήγε με τις τάπες σε παίχτη που δεν έχει μπάλα.! #-o

και πιο ΘΕΟΣ από όλους είναι ο εκφωνητής που είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ …3 λέξεις ανα δευτερόλεπτο, και φωνές ακόμη και στα πλάγια

*νιώθω σαν να είδα 5-6 ελληνικά ματς, και έχουμε ακόμη ενα ημίχρονο

κλασικα καυλα η ομαδα οταν παιρνει μπρος,αλλα και σημερα η ρεαλ ειναι λιγο καλυτερη,κατι που ειχε παραδεχτει και ο γκουαρντιολα πριν τον αγωνα.

*ο κεντιρα εξελισσεται σε μεγαλο τσεκουρι με ταχυτατους ρυθμους.

o κεντιρα πιο πολυ κλαδευε απο τον πεπε
και μια αγκωνια του πεπε στον ινιεστα ηταν τελειως αθελη

να δω ποιος θα βγει για να μπει ο φαμπρεγας που ελεγαν θα κανει το ντεμπουτο του
ολοι καλα παιζουν (απο την μπαρτσελονα)

γιατι στη ρεαλ η παικτουρα ο ντι μαρια περα απο μια σκαφτη πασα που εβγαλε δεν εχει κανει τιποτα αλλο

Ας μην ήταν το οριζόντιο (ακόμα κουνιέται) και θα έβλεπα τι θα λέγαμε για Ronaldo και τα λοιπά

Εβγαλε Κεντιρα που ειχε κιτρινη και εβαλε Μαρσελο για να μπορει να δωσει 2-3 χωρις να χασει παιχτη απο κοκκινη.
Ο Μπενζεμα δεν ειναι τοσο καλος οσο στο πρωτο… Ειδικα αν μεινει στα ιδια επιπεδα το παιχνιδι δυσκολο το βλεπω να μπει ο Φαμπρεγκας.

κακο δευτερο ημιχρονο προς το παρον

ο μεσσι γιατι δεν παιρνει ποτε κιτρινη ;
τι διωχνει τη μπαλα
τι πεταει τη δευτερη μπαλα εκει που παιζεται παιχνιδι με την πρωτη
τι δεν αφηνει να εκτελεστουν γρηγορα τα στημενα

και στον ραμος θα εδινα μια κοκκινη , αν οχι απευθειας , για το χειροκροτημα μετα
και η δευτερη αγκωνια του πεπε δεν ηταν αθελη

το βαλε ο μπενζεμας
και να τος και ο φαμπρεγας (που εχει να παιξει απο περυσι)

οτι ειπε ο JTN

edit: τι γκολ ο μεσσι!