Barcelona

Mε το που άνοιξα το stream μπήκε γκολ(3-2)

μονο αν παιζουν με δεκα νικατε

και σε αυτα που ελεγα για μεσσι να προσθεσω κι αυτο

Που ειναι ο Μαρινακης?:stuck_out_tongue:

Ποσο πιο σιχαμενη αυτη η ομαδα?Ποσο πιο πολυ κομπλεξ?Ποσο αδερφη ειναι ο Κλαψομου?Ποσο τους ετσουξε αλλος ενας Πουτσος(συγνωμη για την εκφραση)?Εν τελει για ποσο ακομα θα τους εχουμε απο κατω παντου?:smiley:

ξερεις ρε φιλε κατι? δεν εχει σημασια τι κερδισα σημερα. ποιο σουπερ καπ κα πιπες!! αυτο που εχει αξια ειναι οτι εχετε κανει αυτη την φανελα της μαδριτης ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ!!! πολυ μικρη ομαδα. οσο και αν την μισω ουτε εγω που ειμαι μελος στο fcb και προεδρος συνδεσμου δεν ηθελα να καταντησετε ετσι!!!

louser,μετριοι και μικροι!! μπραβο σε καλντερον, βαλντανο, περεθ και μουρινιο.

δεν ειμαι ρεαλ ρε , για πλακα το ειπα

Η γνωστή επίδειξη “αγωνιστικού ήθους” μετά από άλλη μία εξόντωση της Ρεάλ από τη διαιτησία και η συνηθισμένη πια αφηρημένη έκφραση ειρωνείας (με αρκετή δόση γνήσιου loser feeling) από τον άνθρωπο που κάποτε κατάβρεχε το χορτάρι για να μην παιχτεί μπάλα.

καλα εαν εκανες πλακα δεν θα εβαζες λινκ…τελοσπαντων ξαναλεω οτι δεν ειναι καθολου πλακα η καταντια της μαδριτης…πιο μικρη και απο την ατλετικο!!

Φοβερο ματς απο τις 2 κορυφαιες ομαδες της ευρωπης αυτη τη στιγμη.Αυτο ομως που εχω να πω υστερα απο αυτα τα δυο ματς ειναι πως η Ρεαλ εχει αλλαξει τρομακτικα.Εχει γινει πολυ πιο ανταγωνιστικη και την θεωρω φαβορι για το επερχομενο τσου.λου.(ναι ακουγομαι τρελος)

ισως να βιαζεσαι λιγο. ο μαης ειναι πολυ μακρυα. βαλε οτι εμεις ειμαστε ακομα στο 0. απροετοιμαστοι (οπως τα τελευταια τεσσερα καλοκαιρια). με αυτη την νοοτροπια δεν βλεπω να εχει παντως πολυ δρομο…

Η ατλετικο δεν ειναι ομαδα.ειναι ιδεα

μου αρεσεις:p

εσεις;:-k

Μικραίνει σιγά σιγά η απόσταση αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη η Ρεάλ.

οι καταλανοι ντε:wink:

και τωρα με falcao(αν ερθει) τα γατακια της ρεαλ θα μας ψιλοτρεμουνε κι ολας

τραγικά πράγματα…δόξα και τιμή σε κάθε παίχτη της δοξας δραμας, καλλιθεας, ηλιουπολης, που χτυπάει μέσα στο γήπεδο όποιον βρει μπροστά του…ο αγώνας τώρα δικαιώνεται…

Καθολου απροετοιμαστοι.Με μερικες απωλειες ισως αλλα δεν σας θεωρω απροετοιμαστους!Οπως και να’χει θαρρω πως η ρεαλ πλησιαζει.

Και κατι αλλο.Ρε συ ρουλζ ο Ροναλντο τι σου εκανε;Δεν συμμετειχε σε τσακωμους κλπ. και γενικα κοιταει την δουλεια του.Απο τους πιο επαγγελματιες της ομαδας!

[B][I]Η Μπαρτσελόνα έφτασε τα τρόπαια της Ρεάλ (75), ο Γκουαρδιόλα ξεπέρασε αυτά του Κρόιφ (11-10) .[/I][/B]

η αληθεια ειναι οτι σημερα ηταν κυριος. απο εκεινο το σπρωξημο περσι στον πεπ στην πενταρα καταλαβε το λαθος του και χαλαρωσε…χωρια που διαφωνει με τον μουρινιο με ολο αυτο που εχει στησει!

για να γελασουμε λιγο και να πεσουν οι τονοι…κλεμενο απο φιλαρακι…
Φάμπρεγας: 303 ματς με Άρσεναλ, 2 κούπες. 20 λεπτά με Μπάρτσα, 1 κούπα.:p:p:p