Μπορει φετος να βαριομαστε περισσοτερο και απο φανταρο στον τελευταιο μηνα του,
μπορει να μην εχουμε την ιδια καψα/φορμα με εσας,
μπορει να εχουν πιαστει οι τρικεφαλοι μυες και οι ωλενες μας απο το συνεχη αρση κυπελλων τα τελευταια χρονια
ΑΛΛΑ αυτοι ειμαστε, και σας περιμενουμε να παιξετε καλυτερα απο εμας για να μας κερδισετε σε 1 εβδομαδα!
Ειχα καιρο να δω την Μπερτσελονα να παιζει ,οπως χαιρομαι να τη βλεπω να παιζει. Πνιξιμο κανονικο της Λεβαντε και νικη με 5-0. Φυσικα η Λεβαντε δεν ειναι το φοβητρο αλλα ειναι μια πολυ πειθαρχημενη ομαδα (οποιος την εχει δει ξερει και οποιος δεν την εχει δει, ειχε παθητικο 12 γκολ/13 αγωνες και μολις 3 ηττες).
Πολυ ωραιο ποδοσφαιρο, ασφυκτικη πιεση στο κεντρο, κυματα επιθεσεων και απο τις 2 πλευρες του γηπεδου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρη αμυντικη λειτουργια.
Ο Αλεξις βρισκει τη θεση του στην ομαδα, σκοραρει και δημιουργει ρηγματα στις αντιπαλες αμυνες.
Ξανατονιζω να προσεξουμε τον Κουενκα! Ο μικρος μπορει, λογω απειριας, να πουλαει την μπαλα καποιες φορες, αλλα ειναι ταχυς και ικανος στο 1 εναντιον 1.
Μεγαλο μπραβο επισης στον Βαλντες. Απο εκει που ηταν το σκιαχτρο στο τερμα της Μπαρτσελονα “που οποιος και αν ηταν στη θεση του” δε θα ειχε καμια διαφορα εξαιτιας της επιθετικης κλασης της ομαδας, εχει γινει (κατα τη γνωμη μου) ενας απο τους καλυτερους τερματοφυλακες στον κοσμο. Σταθεροτατος, πολυ γρηγορος στα παιδα και με πολυ καλη αντιληψη του παιχνιδιου.
Για εμενα, Το ντερμπυ θα κριθει στην αμυνα (πρεπει να μην κανουμε το παραμικρο λαθος) και να πιεσουμε ασφυκτικα στο κεντρο. Αν εχουμε κατοχη και δεν τους χαρισουμε κανενα γκολ ειναι ζητημα χρονου να αρχισουμε να βγαζουμε φασεις.
Κrimson_Idol: Εννοειται πως μας ακυρωσαν κανονικο γκολ την προηγουμενη εβδομαδα (οπως και σημερα η 6η γκολαρα του Ινιεστα ακυρωθηκε κακως ως οφσαιντ) αλλα οι Τεραστιες ομαδες δεν διαμαρτυρονται ποτε για τη διαιτησια!
το σαββατο είμαι σιγουρος οτι κάποιος θα διαμαρτυρηθεί…πλέον που η ρεαλ φαίνεται να εχει βρει μια ταυτότητα , θέλω να γινει ντέρμπι που να το θυμόμαστε…και οχι μια μεγάλη νίκη της μπαρτσελονα πχ(θέλω, αλλά καταλαβαίνεις πως το λεω)…
την ειδα την ομαδα χθες. ηταν αρκετα καλη αλλα και παλι οχι η μπαρτσελονα που βγαζει ματια. ειδικα στο πρωτο μερος (στο 2ο ημιχρονο δεν ειδα ως τα 2 γκολ). σιγουρα παντως ηταν μια πιο θετικη εμφανιση σε σχεση με τις τελευταιες. η αμυνα μας παντως μπαζει. μακαρι να παιξουμε με 4 πισω αλλιως φοβαμαι ισως κ να χασουμε.
Πάντως διαχρονικά η Μπαρτσελόνα ήταν λίγο loser,είχε ένα κόμπλεξ,κάτι…Τα τελευταία χρόνια αυτό είχε αλλάξει…Αλλά πιστεύω πως μια μεγάλη νική της Real θα μας φέρει πάλι στα ίδια!Πλάκα θα έχει!Θυμάμαι την τελευταία χρονιά του Ράικαρντ…:lol:Πόσο γέλαγα εκείνη τη χρονιά!
Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν νομίζω με Mallorca!
Οσο κι αν τους λετε φλωρους,ευτυχως που δεν ειναι σαν κατι καλοπαιδα της Ρεαλ οπως ο Πεπε,που απο την πολλη βαρβατιλα σε καθε ντερμπι παιρνει και ενα ποδι ενθυμιο απο τους αντιπαλους του
καντε ενα register στη unibet και δειτε το στο live betting,πριν λιγο δεν ανοιγε καν το live betting αλλα το φτιαξαν.Τα λαηβ στρημινγκ τους ειναι αψογα,δεν κολλαει καθολου.