Barcelona

χμ,νομιζω οτι αμα δεν ειχε ηδη καρτα ο μεσσι θα του εβγαζε κιτρινη τωρα.

Ο όρισμος της δεύτερης κίτρινης αλλά επειδή είναι ο messi του χαρίστηκε ο διαιτητής
Επικ η αντίδραση του Μουρίνιο:D

[B]Ο όρισμος της [U]δεύτερης κίτρινης[/U][/B] :? θεϊκή φράση

άσχετα που το πόδι είναι κάτω και η μπάλα στα 10 εκατοστά…αν ηταν ετσι σε καθε ματς θα τελείωναν 2 άτομα το παιγνίδι

η ρεαλ βγηκε στο δευτερο ημιχρονο ή ξεχασε?

πσσσσσσσσ…τι μπήκε…
και ενω εχει χάσει την κεφαλιά απο τα 5 μέτρα ο γκρινιάρης

πάμε για μια απο τα ιδια…εκτος αν δούμε θαύματα

ποιος να βγει και να πει τι γιαυτη την ομαδα γαμω.καυλα ατελείωτη

Α ρε Μπαρτσα, τι καυλα ηταν αυτη… Αυτη η ομαδα δεν σε απογοητευει, οταν φαγαμε γκολ πριν καν συμπληρωθει το πρωτο λεπτο χαρηκα, γιατι ηξερα οτι αυτο θα τους τσαντιζε… Η Ρεαλ φετος ειναι καλυτερη απο περυσι, αλλα πλεον εχουν αποκτησει κομπλεξ οποτε βλεπουν την φανελα της ομαδαρας.

αν και πλεον δεν με εντυπωσιαζει η μπαρτσελονα,η καυλα ειναι ατελειωτη μολις χανουν τα φασισταρια:p
και ειδικα ετσι με γκολ στο πρωτο λεπτο.καλα το παιχνιδι πανεμορφο.καθομουν μακρια απο την τηλεοραση στο καφε και δεν εβλεπα καλα γιατι ειμαι και στραβουλιακας.και οταν τελειωσε το ημιχρονιο επαθα σοκ.ουτε που καταλαβα ποτε περασε η ωρα.οχι σαν το ελληνικο πρωταθλημα.

κλαψε κριστιανο

Ζμπούτσα λέει πάλι?
Με τη Ρεάλ πρωτοπόρο και φορμαρισμένη και πλήρως ομάδα Μουρίνιο και και και?

Πω, βαρετό κατάντησε…

Προφανώς δεν είμαι Ρεάλ (βασικά την αντιπαθώ από τότε που βλέπω μπάλα) αλλά ΟΚ, γαμήστε μας, ας μην είχε βρει η μπάλα στο πόδι του τυρέμπορα του Μαρσέλο (με συμπλήρωμα επική στραβοκλωτσιά αμέσως μετά τη σέντρα, που κατέληξε αράουτ) κι ας μην είχε αστοχήσει ο κλάψας πριν μπει το 3ο (btw και γαμώ τις σέντρες απ’ τον αντιπαθή κατά τ’ άλλα Άλβες) να δω αν θα διαβάζαμε γραφικότητες όπως αυτήν, λες και δεν κατέβηκε ποτέ η Ρεάλ να παίξει ούτε έκανε ευκαιρίες:

http://www.sport-fm.gr/article/520749

Ναι ρε Τσόχο διάνοια, ξέρεις πολλές ομάδες που έχουν το σθένος να το παλέψουν όταν χάνουν 3-1 πλέον απ’ την Μπαρτσελόνα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Τσάβι - Ινιέστα - Μέσι προσκύνημα και σήμερα χωρίς να πιάσουν καμιά τρομερή απόδοση (άντε ίσως ο Ινιέστα να έκανε όργια κατά τόπους). Με μια-δυο ενέργειες ο καθένας κρίνουν τέτοια παιχνίδια. Η δε ενέργεια του κοντού στο 1ο γκολ είναι για να τη βλέπει ο Κριστιάνο σε βίντεο μπας και σταματήσει να πέφτει όταν τον ακουμπάνε. Στην καλύτερη τραγικός.

Κατά τ’ άλλα ok, ξεκαβαλήστε λίγο απ’ το καλάμι γιατί δεν ήθελε και πολύ σήμερα.

…αυτό ακριβώς…δεν τό’χει η Ρεάλ, κόντρα στον Γκουαρντιόλα:):!:

καιρο ειχανε να γινουν τοσο ηλιθια λαθη απο τους παιχτες και των δυο ομαδων. η ομαδαρα φυσικα δεν μασαει οταν μενει πισω στο σκορ. ενταξει θες και τυχη, αλλα γενικα χτες ημασταν ενα κλικ καλυτεροι. ε ρε τρελλα τωρα στο πρωταθλημα.

ζοζε σε περιμενε η γυναικα στην πορτα με τον πλαστη??? :lol:

Αθλιο ματς παντως.
Εγω σαν τριτος ηθελα να δω ποδοσφαιρο και μονο τετοιο δεν ειδα.
Ο ρεφερι αντι να δωσει 2-3 καρτες στην αρχη να ψαρωσουν αφησε
τις κλωτσιες ελευθερες και αντι για μπαλα βλεπαμε καρατε.
Η Ρεαλ δεν εκανε μια επιθεση της προκοπης και η Μπαρτσα επαιξε
οσο χρειαζοταν,δηλαδη καθολου.

δυστυχως ειδα μονο το 1ο ημιχρονο. απο αυτα που ειδα παντως, ηταν ενα φοβερο ματς, ο ρυθμος ηταν ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ και η μπαλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανω κατω. οι ομαδες εκαναν καμποσα λαθη λογω του υψηλου τεμπο και της κρισιμοτητας του ματς ομως κατα τα αλλα ηταν ο ορισμος του ΝΤΕΡΜΠΙ τουλαχιστον στα δικα μου ματια. το 2ο ημιχρονο δεν το ειδα αν και εχω την αισθηση απο οσα ακουω κ διαβαζω οτι ισως να επεσε λιγο το τεμπο και να κυριαρχησε πιο πολυ η μπαρτσα (που συνηθως ειναι ωραιο θεαμα κ αυτο!)

εντιτ: και για να πω και πως νιωθω μετα απο τη χθεσινη επικρατηση: ΚΑΥΛΑ! κτηνωδης και τεραστια ηδονη να γυριζεις το ματς στο σπιτι τους, παιζοντας με τον τροπο σου ακομα και οταν κανουν τα παντα για να σε αποτρεψουν και παιζοντας απο το ξεκινημα με την πλατη στον τοιχο! πολλα αρχιδια χθες η ομαδα!

Εγώ δεν είδα καθόλου το ματς, μόνο τα γκολ.

Από αντικειμενικής άποψης το αποτέλεσμα σημαίνει ότι η Μπάρτσα κάλυψε 3 βαθμούς διαφοράς, με τη Ρεάλ όμως να παραμένει φαβορί για μένα.

Από υποκειμενικής άποψης, πώς να το κάνουμε, είναι κάβλα να σε περιμένει η Ρεάλ πρωτοπόρος, σε φουλ φόρμα, με 6/6 νίκες στο τσ.λ., να σε πατήσει για να αποδείξει ότι πέρσι έχασε λόγω διαιτησίας κτλ και να της ρίχνεις 3 μπαλάκια όμορφα και ωραία και να τη βάζεις στη θέση της.

Τώρα για το ότι κόντραρε η μπάλα στο 2ο γκολ τι να πω, νομίζω ότι ωχριά μπροστά στο μπιλιάρδο που παίχτηκε ώστε να στρωθεί η μπάλα στον Μπενζεμά για το 1-0.

Συμφωνω σε ολα. Αλλα απορια… Εχετε δει συχνα γκολ σαν το τριτο της Μπαρτσελονα απο την ιδια ομαδα? Δηλαδη σεντρα απο τα πλαγια ψηλα και γκολ με κεφαλια? Ειλικρινα η Μπαρτσελονα παντα μου εδινε την αισθηση οτι παιζει μονο με την μπαλα κατω και οτι ουσιαστικα δεν επιχειρουν σουτ ή προσπάθεια για γκολ αν δεν βρουν ελευθερο χωρο συν οτι μερικες φορες λειτουργουν σαν να θελουν να μπουν με τα μπαλα στα διχτυα με τις παμπολλες πασες που κανουν. Οσο και αν ειναι ωραιο αυτο το θεαμα μερικες φορες με κουραζει.

Και γι’αυτο χαρηκα το τριτο γκολ. [αν και θα γουσταρα να κερδισει η Ρεαλ ετσι για την αλλαγη!!! :stuck_out_tongue: (οχι ομως με κλωτσιες , μπουνιες και βρωμιες!) ]

Ηθικό δίδαγμα: μην προκαλείτε την Μπάρτσα!

Ε πώς να μπει γκολ με κεφαλιά όταν πέρσι όλοι όσοι παίζαν από τη μέση και μπροστά ήταν κάτω του 1.70? :lol:

Με Ετό (αλλά και Ιμπραήμοβιτς) βγαίναν και τέτοιες φάσεις, μάλιστα μετά την πώληση Ίμπρα είχα σχολιάσει ακριβώς αυτό. Ότι δεν υπήρχε πλέον ούτε ένας παίκτης να σημαδευτεί με σέντρα για κεφαλιά.

Εγω σαν τριτος παντως δεν τα ειδα αυτα.
Ειδα μια Ρεαλ να τρεχει την μπαλα με Ντι Μαρια και Ροναλντο και μονο αυτο και
μια Μπαρτσα να μην παιζει καθολου ωραια.Κατι φασεις μονο αλλαζε την μπαλα
σαν την γνωστη Μπαρτσα και μονο αυτο.Η μπαλα πηγαινει πανω κατω οπως και
οι κλωτσιες αλλα τι να το κανεις.Ξενερωτο ματς οσο δεν παει.

Καλα αυτο με την κεφαλια αλλα εβαλε σε μας ο Daniel Alves το πεμπτο γκολακι με το κεφαλι. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εδωσαν υψος στην μπαλα και ηταν μια σεντρα , οχι πασα ουτε βεβαια γιομα ή βαθεια μπαλια αλα Παναθηναικος εποχης Σισε.