Barcelona

Ουτε εμενα μαρεσε ο αγωνας.Περιμενα πιο ωραια μπαλα:!:

σε σχεση παντως με τα ματς του τσουλου περσι ηταν οαση(βεβαια εκει επαιζαν σκποπιμοτητες).ε ενταξει και οταν εχεις φαει στη μαπα το ελληνικο πρωταθλημα χθες μου φανηκε υπερ αγωνας.:stuck_out_tongue:

Τεραστια νικη ψυχολογιας η προχθεσινη, ειδικα με τον τροπο που ηρθε!

Μερικα σχολια για το ντερμπι:

1. Δεν ειδαμε κανενα σπουδαιο ποδοσφαιρο, ουτε απο θεαμα ουτε απο παθος και αγωνιστικοτητα. Στο 2ο ημιχρονο καπως βελτιωθηκε το θεαμα λογω της εμφανισης του Ινιεστα που παρεσυρε ολη την Μπαρτσελονα.
  2. Η Ρεαλ σταθηκε στο γηπεδο πολυ καλυτερα απο εμας. Ηταν σοβαρη στην αμυνα (σχεδον αλανθαστη), δεν πουλουσε μπαλες στο κεντρο και η επιθεσεις της γινοτανε με ορθοδοξο τροπο. Απο την αλλη, η Μπαρτσα εκανε, και παλι, κακη εμφανιση στην αμυνα (πολλα λαθη με αποκορυφωμα το δωρο του Βαλντες στο 22’’), το κεντρο ηταν πολυ επιπολαιο με πολλες βιαστικες μπαλιες (χωρις λογο) και η επιθεση μετριοτατη (μεχρι τη σουταρα του Τσαβι, που εφερε το 2ο μας γκολ, καναν τριγωνακια και τακουνακια χωρις καμια ουσια).
  3. Επιβεβαιωσαμε ξανα πως τοσο η ομαδα οσο και ο Μεσι (τον εκοψε ο Ραμος τουλαχιστον 3 φορες σε 1-1(!) και εκανε 5-6 λαθος πασες(!)) ειναι ντεφορμε.
  4. Η Ρεαλ πιστευω πως δικαιουται να στεφθει πρωταθλητρια Χειμωνα γιατι συνολικα εμφανιζει ανωτερη εικονα απο τη δικια μας.
  5. Επιτελους Αλεξις βασικος!!! Υπαρχει εστω ενας που να πιστευει πως την πασα του Μεσι, που εφερε την ισοφαριση, θα την ειχε μετατρεψει σε γκολ ο Πεδρο;
  6. Ο Γκουαρντιολα εκανε εξυπνη κινηση να βαλει τον Ντανιελ Αλβες περισσοτερο χαφ παρα μπακ, με αποτελεσμα να εχουμε αριθμητικο πλεονεκτημα οποτε καναε επιθεση απο τα δεξια.
  7. Αν παρολα αυτα καταφερνουμε και νικαμε την πιο φορμαρισμενη και ισοδυναμη Ρεαλ, με τετοια κακη αποδοση, αυτο δειχνει πως εχεουμε ελπιδες και φετος για κατι καλο (ειτε σε Ευρωπη, ειτε σε Ισπανια).

Eγω θελω να σταθω παντως σε δυο παικτες.Ο Ινιεστα στο δευτερο ημιχρονο κυριως,ηταν καταπληκτικος,ονειρικη εμφανιση,ο ανθρωπος εκανε τα παντα να φαινονται πανευκολα.
Επισης,αν και εχουμε συρει παρα πολλα στον Μπουσκετς,χτες ηταν καθοριστικοτατος,μεγαλο ματς,και γενικοτερα εχει βελτιωθει αρκετα.

Οσον αφορα τη μαχη στον παγκο,πρωτη φορα που ειδα τον Γκουαρντιολα να κανει τετοιο κοουτσαρισμα,αψογες επιλογες προκειμενου να αλλαξει τη ροη του ματς.

Απορώ τι μπάλα βλέπετε μερικοί αν δεν σας φάνηκε ματσάρα αυτό.

Το έβλεπα με δύο λιγόψυχους και τα είχα πάρει στο κρανίο. “Πω πω δύσκολη η Ρεάλ φέτος, άσε, άσε, δεν τα βλέπω καλά” και παπαριές. Γίνεται και το γκολ-δωράκι και αρχίζουν οι θρήνοι και τα μοιρολόγια. Τους πατάω ένα χεσιματάκι “ρε αδερφές του ελέους, τώρα ξεκινάει το ματς, με δωράκι 1-0 για να βοηθήσουμε τα καημένα, ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ” και μετά παρακολούθησα ένα ωραιότατο ματσάκι.

Είχαμε μια στιγμή δύσκολη, εκεί στα στημένα του κλάψα (“ωχ, ωχ, τα αερίζει τώρα”, “τα δικά μας θα αερίσει ρε”), ο κλάψας απέδειξε πόσο λίγος είναι εκεί που ΚΑΙΕΙ η μπάλα και όλα καλά.

Ο Έρικ Καστέλ χαμογελάει ικανοποιημένος.

Καλά πουλάνε Βίγια, λέει?
Από τη μια μαλακία στην άλλη αυτή η διοίκηση.

Άντε να πάρουμε το τσάμπιονς λιγκ φέτος και να φύγει, να αλλάξει λίγο η νοοτροπία.

Ναι το διαβασα και εγω.
Ποιος αλλος παιχτης ειναι καταλληλοτερος απο τον Βιγια
για την τωρινη Μπαρτσα ?

ισχυει αυτο που διαβασακαπου οτι ειναι μαλωμενος με τον μεσσι? αν ανι, ξερει κανεις το γιατι?

To θέμα δεν είναι τόσο αγωνιστικό, όσο νοοτροπίας “πουλάω και αγοράζω αβέρτα”.
Τα τελευταία τρία χρόνια αγοράζονται συνεχώς παίκτες λες και θέλουν να μοιάσουν στη Ρεάλ.

μα ο βιγια ταιριαζει στη μπαρτσα. επιπλεον ειναι σε καλη ηλικια. αρα αν δεν τρεχει κατι εκ των εσω δεν πρεπει να υπαρχει λογος να τον διωξουν. οτι υπαρχουν και αλλοι παικταραδες που θα ταιριαζαν στη μπαρτσα ειναι σιγουρο αλλα και ο βιγια ειναι πολυ παιχτουρα ρε πουστη μου…

Ο Πάτο πιστεύω ότι θα ταίριαζε καλύτερα σε αυτή την Μπάρτσα αλλά θα πρέπει να ξηλωθεί χοντρά…
Η τραγωδία θα είναι να κουβαλήσουν κάνα Τόρες! :lol:

κι ο ετο ηταν παικταρας αλλα εφυγε

http://www.gazzetta.gr/europe/article/item/249853-sok-me-vigia

επειδή η ρεαλ έβαλε χθες 6 γκολ, η μπαρτσα σήμερα σαν απάντηση λέει να σηκώσει ακόμη ενα κύπελο…:stuck_out_tongue:

αν ενδιαφέρει κανέναν, σε 10 λεπτά παίζει με την σαντος στον τελικό του Παγκοσμιου Κυπέλλου Συλλόγων

…τα μάτια μου… κι είμαι και Ρεάλ πανάθεμά σας…:stuck_out_tongue:

γαμωτο νομιζα οτι παιζαμε 16.30 και ειδα μονο απο το 55’ κ επειτα. παρα το 3-0 ομως μου αρεσε πολυ το γκειμ. ηταν ωραια τα 3 γκολ του 1ου ημιχρονου??? ο μεσσι παντως στο τελευταιο γκολ βιασε με την κινηση που εκανε!

Το πρώτο ήταν άνετα για 6-7 τεμάχια. Νεϊμάρ γατάκι, όποιος τον πάρει, εγώ λέω, ότι θα κλαίει τα λεφτά που θα δώκει…

δεν μπορω να πω οτι εχω δει ολοκληρα ματς του αλλα πχ το γκολ που εβαλε στον ημιτελικο της σαντος γαμησε στεγνα. εγω τεχνικα και παικτικα θα τον ηθελα στη μπαρτσα αλλα απο αποψη χαρακτηρα εχω τηω αισθηση οτι δεν θα εκανε χωριο εκει μεσ…

νταξει μολις ειδα το 1ο γκολ. ειναι για να τον παιξει κανεις… 8O

εχω καιρο να γραψω…

για μια ακομη φορα απεδειξε αυτη η ομαδα οτι ειναι η κορυφαια ολων των εποχων…1-3 μεσα στο μπερναμπεου την σουπερ φετινη ρεαλ του μουρινιο και ανετη κατακτηση του παγκοσμιου…

και ολα αυτα ανετα και ευκολα για την μεγαλυτερη ομαδα ever…