Φαντάσου, λέει, να γινόταν η φάση του χεριού με Εσπανιόλ σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος. :lol:
Αλλά πολύ μακριά το πήγα, φαντάσου να γινόταν σε αγώνα της Ρεάλ.
Φαντάσου, λέει, να γινόταν η φάση του χεριού με Εσπανιόλ σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος. :lol:
Αλλά πολύ μακριά το πήγα, φαντάσου να γινόταν σε αγώνα της Ρεάλ.
Αφού ανακάτεψες Ελλάδα και Ρεάλ έχει γίνει παλιότερα το επικό…
Νικη με αγγλικο σκορ (4-2) επι της Μπετις πριν λιγο.
Η ομαδα επαιξε ξανα μετριοτατα! Προηγηθηκε 2-0, αφου πρωτα την εσωσε 2 φορες ο Βαλντες, και στη συνεχεια βαριοταν να κουνηθει. Η Μπετις φυσικα ανεβηκε και ισοφαρισε. Στο 2ο ημιχρονο σοβαρευτηκαν, πιεσαν σαν Μπαρτσελονα και ολα κυλησαν φυσιολογικα.
Με ανησυχει πολυ η κακιστη αμυνα μας. Το θεμα δεν ειναι πως δεν μαρκαρουν αλλα πως δεν αμυνονται σωστα. Ειναι τραγικο 4-5 δικοι μας να βοσκουν στην αμυνα μας και αντι να βουτηξουν τους αντιπαλους επιθετικους και να μην τους αφησουν να παρουν ανασα, απλα να πιανουν χωρο ή να κουτουλαν μεταξυ τους. Στο δε ψηλο παιχνιδι μεγαλυτερο δραμα. Ακομα και ο μακαριτης ο Νικος Ριζος αν σηκωνοτανε για κεφαλια, θα μας την κερδιζε!
Επισης, μετα τον τραυματισμο του Βιγια, το κεντρο της επιθεσης ειναι αδειο. Δεξια και αριστερα εχουμε Μεσι-Αλεξις και στο κεντρο κοβει ποτε ο Φαμπρεγκας και ποτε ο Τσαβι (για αυτο σκοραρουν πολυ στα τελευταια ματς). Ισως χρεαιζεται να μπει εκει ο Αλεξις, οπως τον ειχε χρησιμοποιησει ο Πεπ και στο προηγουμενο ματς με τη Ρεαλ.
Στιγμη απειρου καλλους ηταν η κιτρινη καρτα που εδειξε ο διαιτητης για θεατρο, σε ποιον λετε; Στον Ινιεστα!!!
Ο Βαλντες, με εξαιρεση την απιστευτη γκαφα με τη Ρεαλ, κανει παρα πολυ καλο πρωταθλημα, οπως επισης σταθερα ανοδικος ειναι και ο Μπουσκετς.
Για το ματς της Τεταρτης θεωρω πως δε θα ξαναματακερδισουμε τη Ρεαλ επειδη απλα δε βλεπω να υπαρχει κανενας αλλος τροπος να ξαναχασει αυτη η Ρεαλ απο αυτη τη Μπαρτσελονα. Ελπιζω, για αλλη μια φορα,να τα κανουν στα βρακια τους μολις μας δουνε και παραλληλα εμεις να παιξουμε με παθος και να γυαλιζει το ματι μας ωστε να τους κλεψουμε και αυτο το ντερμπι.
Καλη επιτυχια στην ομαδαρα!
ο θεος να βάλει το χέρι του να βρούμε κανένα νορμάλ στριμ σήμερα … ή και κανένας άλλος εδώ μέσα…
τωρα για το παιγνίδι δεν υπάρχει καμιά ιδιαίτερη κάψα.με τοσες νικες επι της ρεαλ τα τελευταία χρονιά, εχει φθίνει η αγωνιά για το το αποτέλεσμα…να γίνει ενα κάλο ματσακι και μια χαρά όλα
βρηκατε κανα καλο στριμ τελικα;
Εγώ από δω το βλέπω σπαθί…
κι εγω εδω καλα το βλεπω
http://www.firstrow.tv/watch/102760/2/watch-real-madrid-vs-fc-barcelona.html
Radical το δικό σου δεν ανοίγει καν. του machine head προσπαθεί αλλά τίποτα. Εδώ κάτι γίνετε αλλά μην περιμένετε και πολλά: http://www.sportlemon.tv/v-2/14/150/v-355183.html
το δικο μου εχει και μια διαφορα στον ηχω
πρωτα τα λενε και μετα τα δειχνει
αλλα ειναι στα ισπανικα οποτε δεν με πειραζει γιατι δεν καταλαβαινω τπτ
Από όταν πήγε ο Μουρίνιο στην Ρεαλ έγιναν λίγο πιο βαρετά τα μεταξύ τους ματς ή μου φαίνεται?
Deckard εγώ από του Radical βλέπω και είναι γαμάτο,δεν κολλάει καθόλου!
έχει όμως τον σπαστικό με την σκωτσέζικη προφορά:p
Και τον ισπανό που είχα στην αρχή το ίδιο εκνεύριζε…
ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
Πάλι τα ίδια;
Βαρετό:(
Κλάσης ανώτερη η μπάρτσα… Μόνο θέατρο η ρεάλ στο δεύτερο…δυστυχώς μάλλον θα πάρουν οι άλλοι το πρωτάθλημα γιατί δεν βγάζουν κόμπλεξε τις άλλες ομάδες ενώ η μπάρτσα είναι λιγότερο σταθερή από πέρσι…
Γελοίος και ο Μέσσι στη φάση με τον βαψομαλλιά.
Γενικά τα ματς μεταξύ τους έχουν 0 ενδιαφέρον πλέον
συγκινουμαι που μικρος διαλεξα μπαρτσα. εκπληκτικη η διαφορα των 2 ομαδων για αλλη μια φορα.
δικαιοτατη νικη. εχω αρχισει βεβαια να βαριεμαι ασυστολα το “στο ψαχνο” της ρεαλ. ειπαμε, ειναι ωραιο που εχει πιο πολυ παθος ομως σημερα ηταν για πολλες καρτες… ειδικα αυτο το μομολο ο καχεγιον. οπως και ο αλονσο… καλα μην πω για το ραμος καπου στο 85 που ο σαντσεζ ηταν οφσαιντ και αφου σφηριχτηκε ο οφσαιντ ο ραμος επεσε πανω του σαν μανιακος…
πφφφ.πάλι τα ίδια…
NOVITSKI ευχαριστώ πολύ.μπόμπα 8)
Στατιστικά 1ου μέρους:
Σουτ: 1-5
On target: 1-2
Πάσες: 163-404
Επιτυχημένες: 70.6%-89.3%
Φάουλ: 5-5
Κατοχή: 29.2%-70.8%
Τι να λέμε άλλο…Αυτή η ρεάλ αν δεν έχει την ανέχεια της διαιτησίας και παίξει στα ίσια την μπάρτσα δεν φεύγει με λιγότερα από 5 γκολ σε κάθε ματς…
Εντάξει, προφανώς βρίσκουν νέο τρόπο κάθε φορά για να τους κάνουν πλάκα.
Έτσι κι αλλιώς, περίγελος και μικρή ομάδα έχει καταντήσει η Ρεάλ του Μουρίνιο.