Barcelona

Έλα ρε Cris μην τους κοροιδεύεις :stuck_out_tongue:

γκολαρα
και σημερα στοχο τον Μεσι εχουν
οι Καταλανοι ομως δεν κυνηγανε τον Κριστιανο να του ριξουν κλοτσια

Εν τω μεταξυ κλασικα η Ρεαλ ειχε μπει καλυτερα και ειχαν χασει πολλες ευκαιριες(τι κλοουν και αυτος που εχουμε στο τερμα).
Αλλα νταξει δυο μπαλακια στο τελος,με του Αλβες να ειναι πραγματικα το πλεον υπερκαυλωτικο παστελι συν αντιδραση Κριστιανο=Ηδονη!:smiley:

Μονο τον Κασιγιας λυπαμαι λιγο ρε γαμωτο.

Και εγώ γιατί είναι μεγάλος τέρμας και τον αγαπάω από μικρό . Όσο για τους υπόλοιπους του φρουφρούδες καρφί δεν μου καίγεται 8)

Ε λίγα για τον θεοθέουλα Πίντο

Ειλικρινα αυτο που κανει η BArca δεν υπαρχει. Και το πιο εντυπωσιακο απο ολα ειναι οτι αλλαζει και το παιχνιδι της πια. ΔΕν παιζει μονο αυτες τις εκνευριστικες κοντινες πασες που εχουν στοχο να μπεις με την μπαλα στα διχτυα και σουτ εξω απο την περιοχη απαγορευεται!!

Την θελει βεβαια και το τοπι αλλα αν εισαι τοσο μαγος την κανεις οτι θες.

Οι της Ρεαλ ειναι για λυπηση.

Η Μπάρτσα σήμερα παίζει στο 25-30%.

Εγώ παρακαλούσα να βάλει ένα γκολ η Ρεάλ αλλά πού?
Την έχουν καταντήσει να νιώθει Σαλαμάνκα.

Ούτε για καζούρα πια.

Λολ σήμερα έχει και γενέθλια ο Μουρίνιο λέει

οπ το βαλε ο κλαψας αν και οριακα οφσαιντ.

2-2 παλικαρια

Οχ αμάν πέζουν μπάλα

Παιζαμε πολυ επιπολαια στο δευτερο,αναμενομενο.

το κεντρο δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη. πολλα λαθη. και η ρεαλ το πιστευει.

sorry ref, αλλα αυτο ηταν κοκκινη…

Πεπε και καχεγιον tag team στο WWE θα κάνανε θάματα

Δεν ήταν κίτρινη !

2-2 ειναι ξενερα. Θελουμε ή γκολ μπαρτσελονα να κοροϊδευουμε ρεαλ ή γκολ ρεαλ να κοροϊδευουμε οπαδους μπαρτσελονα

Δεν μπήκε οπότε κοροιδεύουμε JTN.

Χαχαχαχα, JTN, χαχαχαχα :!:

ηταν καλο ματς. κανεις δε νομιζω να περιμενε come back της ρεαλ, δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια! χαχαχα.
το πηρε χαλαρα η μπαρτσα και το πληρωσε, επισης πολυ σωστος ο πιο πανω,πεπε και καχεγιον ηταν κατι αναμασε σε buchwalkers και legion of doom…