Barcelona

Αυτό ρε γαμώτο. Και χάθηκε και το 8άρι στο στοίχημα που έπαιξα 1ημ/1τελ στο 37’ :frowning:

Αναμένω σόου Ζοζέ

Κακιστο δευτερο μερος,δικαιολογημενη η χαλαρωση βεβαια ως ενα βαθμο.Το θεμα ειναι οτι πηραμε την προκριση και οτι οι της Ρεαλ λογικα πιστευουν πως αποκλειστηκαν λογω διατησιας οπως τους ειδα στο τελος,οποτε θα εχουμε να γελαμε κανα-δυο βδομαδες με την κλαψα του Μουρινιο.

Γουστάρω8)

Κακη εμφάνιση, κέντρο ανέμελο, και θεϊκό στρεαμ απο [B]langgg[/B] :smiley: ευχαριστώ πολύ ΑΕΛαρα

Γελαει ο κοσμος:lol:

Σορρυ για την παρεμβαση, συνεχιστε ελευθερα να μας πρηζετε τα αρχιδια για τη La Masia, το ηθος της Μπαρτσελονα, της ομαδας που κερδιζει στο γηπεδο με την μπαλαρα της κτλ (οχι οτι δεν το κανει, αλλα οταν προκυπτουν τα σκουρα…)

Giannis… κάνεις σα βάζελος.

Ο Αμπινταλ και ο Μπουσκετς ειναι και στην ομαδα βολευ της μπαρτσα;

Όσο είναι και ο Ντιαρά στην ομάδα UFC με τον Πέπε ο οποίος ταυτόχρονα είναι και στην ομάδα θεατρολογίας. Τα έκανε τα καραγκιοζιλίκια του πάλι.

Μην το ψάχνεις, για να βγει από τους εμπαθείς το συμπέρασμα ότι η Μπαρτσελόνα ευνοήθηκε, μπορούμε να αλλάξουμε όλους τους κανόνες του ποδοσφαίρου.

Ας πούμε, στη φάση του ακυρωμένου γκολ, ο Ράμος είναι φανερό ότι ήθελε να μάθει βαλς στον Άλβες αλλά ο δεύτερος είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και έπεσε.

Έδιτ: Πάντως, για να πούμε και τίποτα σοβαρό, η αλαζονεία της ομάδας χτες με απογοήτευσε. Μηδέν τρεξίματα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, Τσάβι, Μέσι ράθυμοι, φρικτά λάθη από άμυνα και Πίντο. Στην πραγματικότητα η ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο επί 15 μόλις λεπτά (30’-45’).

Ας πω κι εγώ κάποια πράγματα ως ουδέτερος. Πρώτα απ’ όλα το πόσο “από κάτω” έχει η Μπαρτσελόνα τη Ρεάλ αυτή την περίοδο φαίνεται από το γεγονός ότι έπαιξε δέκα λεπτά όλα κι όλα και κατάφερε να βάλει δύο γκολ και να κλειδώσει την πρόκριση. Πάμε παρακάτω τώρα: γενικά οι μπαρτσελονικοί προσπαθούν να περάσουν μια εικόνα ότι “ντάξει μωρέ πήραν μια φορά ένα Χ, σιγά μην το γυρίζανε κιόλας, στο ρελαντί περάσαμε” κτλ., αλλά εγώ βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο άλλα είδα. Είδα τη Μπαρτσελόνα ξαφνικά στο 2-2 να πιέζει στο κέντρο “μην έχουμε χειρότερα”, είδα αγχωμένες φάτσες οπαδών της Μπαρτσελόνα, και Καταλανών στην τηλεόραση στις εξέδρες αλλά και Ελλήνων δια ζώσης εκεί που έβλεπα το ματς, γενικώς νομίζω ότι το σκατό πήγε λίγο στην κάλτσα, κι αυτό γιατί η Ρεάλ για πρώτη φορά επί Μουρίνιο έδειχνε ικανή να ρίξει την Μπαρτσελόνα στο καναβάτσο. Πραγματικά δεν το περίμενα, αλλά έτσι έγινε, η πάντα μισητή Ρεάλ του Μουρίνιο σ’ ένα ματς στο οποίο όλοι την είχαν ξεγραμμένη μπήκε αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα, και όχι μόνο δεν έφαγε πέντε κι έξι όπως προέβλεπαν πολλοί σε περίπτωση ανοίγματος αλλά παραλίγο να πετύχει το στόχο της κιόλας. Το πόσο μαγική εικόνα ήταν το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου ελπίζω να μη χρειάζεται να το αναλύσω, κανονικά έπρεπε να είναι ανάποδο το σκορ μέχρι το πρώτο γκολ της Μπαρτσελόνα, με βάση ότι μέχρι τότε η Ρεάλ είχε ήδη 4-5 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και η Μπαρτσελόνα δεν είχε κάνει τίποτα.

Τώρα από κει και πέρα εννοείται ότι δεν υπάρχει “σφάξιμο” της Ρεάλ από τη διαιτησία, αφού και η αποβολή ήταν σωστή και η ακύρωση του γκολ του Ράμος το ίδιο, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία απ’ την άλλη ότι ο διαιτητής έπαιξε φουλ έδρα. Φαινόταν αυτό απ’ το γεγονός ότι πολλές φορές σφυρίζονταν φάουλ υπέρ της Μπαρτσελόνα μόνο και μόνο χάρη στις υποκριτικές ικανότητες των παικτών της, αφού έχει γίνει λίγο-πολύ “θέσφατο” ότι αν παίκτης της Ρεάλ πάει δυνατά σε μια φάση είναι φάουλ, γιατί “είναι δρεπάνια”. Πάντως γενικά πιο σοφτ ομάδα από τη Μπαρτσελόνα δε νομίζω να έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

Κλείνοντας θα πω ότι η Μπαρτσελόνα, πλέον ακόμα κι όταν παίζει με τη Ρεάλ, βγάζει μια αφόρητη αλαζονεία μες στο γήπεδο, φυσική απόρροια βέβαια για μένα τόσο του ελκυστικού για την πλειοψηφία μεν αλλά ιδιότυπα “αντι-ποδοσφαιρικού” ποδοσφαίρου της που δεν αφήνει περιθώρια στις υπόλοιπες, γήινες ομάδες, με αποτέλεσμα το σάρωμα των τίτλων, όσο του γλυψίματος που τρώει τα τελευταία χρόνια που πιστεύω ότι περίπου έχει κάνει τους παίκτες της να νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων και ότι σε τελική ανάλυση δε χρειάζεται να κουνήσουν και πολύ το δαχτυλάκι τους για να καθαρίσουν ό,τι βρουν μπροστά τους. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αυτή η υπεροψία θα τιμωρηθεί κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, και περίεργος να δω πόσο θορυβώδης θα είναι η πτώση αυτή όταν θα έρθει και σε ποιά κατάσταση θα βρίσκεται τότε η Ρεάλ.

ρε γρακχε οταν εγινε αυτο συνειδητοποιεις τι ενδεκαδα ειχε η μπαρτσα? σκεψου μονο οτι ελλειπαν ινιεστα και φαμπρεγκας. αν προλαβαινε ο γκουαρντιολα λογικα δεν θα εβγαζε τον φαμπρεγκας ας πουμε. η ομαδα θα ειχε πολλη περισσοτερη ποιοτητα στο κεντρο. συν την απωλεια του ινιεστα. καλοι οι τιαγκο και πεδρο για να ρολαρει η ομαδα αλλα καμια σχεση με τους αλλους 2.

να δω τη ρεαλ πως θα επαιζε αν ελειπε ο αλονσο η κανας αντιστοιχος.

επιπλεον η μπαρτσελονα ειναι “σοφτ” γιατι δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να μην ειναι. δεν χρειαζεται να παιξει βρωμικα και αντικανονικα για να παρει τη μπαλα. θελει πολλα κιλα αρχιδια και μυαλο για να μην σηκωθει ο μεσι να χτυπησει τον πεπε οταν αυτος του παταει το χερι.

Έρχεται…

Λοιπον,λογω της πελατειακης μεταξυ τους σχεσης,ειχαμε ξεχασει οτι η Real παραμενει μεγαλη ομαδα και οι περισσοτεροι περιμεναμε να εμφανιστουν ξανα στο χορταρι ενα ματσο κομπλεξικοι,αλλα διαψευστηκαμε.
Τα περι ξυλου και 2ης κιτρινης Diarra (μαρς?) εχουν χιλιοειπωθει.Όταν δεν μπορεις να κοντραρεις μια ομαδα στην τεχνικη αρχιζεις την κλωτσοπατιναδα.
Δεν μπορεις να αμφισβητησεις ομως οτι η Real εκανε το καλυτερο παιχνιδι της με αντιπαλο την Barcelona εδω και καιρο.
Δυο πραγματα εκανε η Real καλα.Πρωτον πιεσε απ?το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο τους αμυντικους της Barca(δεν εχω δει χειροτερο Pique) ,πραγμα σπανιο και δευτερον ο σπεσιαλ κλαψας εκανε δυο καλες αλλαγες.Εβγαλε τον ανυπαρκτο Kaka ,περασε τον Callehon αριστερα αφηνοντας επιθετικο διδυμο τους Ronaldo-Benzema και εβγαλε τον επικινδυνο Diarra και εβαλε τον Granero.Του βγηκαν και οι δυο αλλαγες και η αλλαγη συστηματος.
Τωρα για την Barca.Δεν νομιζω ότι επαιξε με τουπε και αλαζονεια ,απλα στο 2ο ημιχρονο μου φανηκε λιγο κουρασμενη και αποσυντονισμενη συν οτι ειχε καποιους παιχτες σε κακη μερα.Το pressing και το passing game για τα συνηθισμενα στανταρ της ηταν αθλια!Και τα δυο γκολ της Real προερχονται από λαθος πασες σε λαθος χρονο που βρισκουν την ομαδα ανοργανωτη στην κοντρα.

Δεν θα την ξαναπετυχει ετσι την Barca η Real!Εχασε μοναδικη ευκαιρια.

Λέω για πίεση στο χώρο του κέντρου κι εσύ μου λες πόσοι… ποιοτικοί παίκτες υπήρχαν.
Λέω για σοφτ ομάδα κι εσύ μου λες για… χτυπήματα εκτός φάσης.
Πάλι καλά που δεν είπα και για τον αντιπαθητικό θεατρίνο Πέδρο, γιατί παίζει να μου λεγες “μα είναι ωραίο παιδί”.

Καλό αυτό θα είναι γκάβλα… :smiley:

εχεις προβλημα στην αντιληψη??? λεγοντας “επιπλεον η μπαρτσελονα ειναι “σοφτ” γιατι δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να μην ειναι. δεν χρειαζεται να παιξει βρωμικα και αντικανονικα για να παρει τη μπαλα.” και μετα “θελει πολλα κιλα αρχιδια και μυαλο για να μην σηκωθει ο μεσι να χτυπησει τον πεπε οταν αυτος του παταει το χερι.” αναφερομαι σε 2 διαφορετικα πραγματα. το 1ο ειναι η αμεση απαντηση μου σε αυτο που ειπες και το 2ο ενα σχολιο για την γενικοτερη συμπεριφορα της μπαρτσα που δεν κανει τσαμπουκαδες που το θεωρω πιο μαγκια απο την ψευτομαγκια της ρεαλ.

οσον αφορα στο χωρο του κεντρου οταν λειπουν οι μαεστροι σου δεν εχεις το καλυτερο δυνατο πασινγκ γκειμ (και δημιουργεις και λιγοτερες φασεις). αν εσυ πιστευεις οτι με ινιεστα και φαμπρεγκας η ρεαλ θα καταφερνε να βαλει τα 2 γκολ σε 5 λεπτα παω πασο. για μενα η μπαρτσα στο β’ μερος δεν μπορουσε να κρατησει καλα την μπαλα επειδη ελειπαν αυτοι. δεν ειχε την απαραιτητη ηρεμια-ψυχραιμια στο παιχνιδι της. σε αλλα ματς πιανει αλλα απεναντι στη ρεαλ που παιζει με περισσειο παθος παντα μπορει ευκολα να γινει η στραβη αν δεν εχεις και εσυ το καλυτερο δυνατο ροστερ. και η μπαρτσα στος τελος που πιεστηκε ειχε σημαντικες απωλειες στο κεντρο της.

Απ’ ότι φαίνεται έχω πρόβλημα στην αντίληψη :smiley:

Εγκάθετος Βαλενθιάνος που δημιουργεί κλίμα πριν τον τελικό είναι. Μην του απαντάτε :!:

Πάντως η αλήθεια,μιας και είδα το ματς,είναι ότι η Μπατσελόνα μέσα σε 10 λεπτά πήρε τον αγώνα.Στο δεύτερο ημίχρονο το κέντρο ήταν ανύπαρκτο σχεδόν,για τα δεδομένα της.Δεν ξέρω,υπεροψία,δεν είχαν όρεξη,δεν είχαν δυνάμεις(χλωμό) ή κάτι άλλο.
Όμως φάνηκε πως από την ισοφάριση της Ρεάλ και μετά ανέκτησε τον χώρο και είχε κάποιες στιγμές για να τελειώσει το ματς μια και καλή.

Σε όλο το φάσμα των ομαδικών αθλημάτων οι ομάδες που κάνουν υψηλό πρωταθλητισμό χαρακτηρίζονται από ένα κοινό χαρακτηριστικό.Αυτό είναι να τελειώνουν τους αντιπάλους τους σε λίγα λεπτά ή όποτε βρουν την ευκαιρία.Ε αυτό έγινε και προχθες.

Κατά τα άλλα για το ποδόσφαιρο που παίζει εμένα μ’αρέσει επειδή θυμίζει μπάσκετ:D#-o,εννοώ δηλαδή οι απίστευτες κινήσεις που θα κάνουν στο χώρο,οι κοντινές πάσες με εναλλαγή κτλ.
Αναμφίβολα όμως έχει θέσει νέα δεδομένα στο άθλημα,και αυτό είναι που την κάνει σημαντική

τσαμπα σου απαντησα κιολας. δεν θα επαναληφθει.

συμφωνω στα πιο πολλα με τον αποπανω!