Barcelona

Μετα το 0-0 με τη Βιγιαρεαλ, το πρωταθλημα χαθηκε οριστικα.
Το κακο δεν ειναι αυτο βεβαια (αυτη η ομαδα μας εχει μπουχτισει στους τιτλους και στην μπαλαρα) αλλα το οτι η ομαδα σερνεται απο την κουραση και αν συνεχισει ετσι θα βγει εκτος ολων των φετινων της στοχων. Ειδικα αυτους τους ερημους τους Τσαβι - Ντ. Αλβες- Πικε- Μεσι ,αν μπορουσα, θα πηγαινα με το αναπηρικο καροτσακι να τους βγαλω εκτος γηπεδου καθως δεν εχουν κουραγιο ουτε αυτο να αναπνευσουν. Η ομαδα δεν εχει καθολου κινηση (οπως εγινε και στο 2ο ημιχρονο με τη Ρεαλ) με αποτελεσμα παιζοντας οι αντιπαλοι με σφιχτοδεμενη αμυνα και αντεπιθεσεις: αφενος να μας κανουν τελειως ακινδυνους επιθετικα και αφετερου να μπαζει συνεχεια η αμυνα μας.
Αυτο που προτεινω ειναι να στοχευσει η ομαδα [B]ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ[/B] στο θεσμο του κυπελλου και του Τσ. Λιγκ αδιαφορωντας παντελως για το πρωταθλημα. Ας κατεβαινουμε με 2ες ενδεκαδες σε ολα τα εναπομειναντα παιχνιδια του πρωταθληματος και ας μεινουν για καποια διαστηματα εκτος αποστολης οι πολυ κουρασμενοι παικτες ωστε να ειναι ετοιμοι οταν τους χρειαστουμε. Στην πραγματικοτητα ο στοχος μας πρεπει να ειναι 6 ματς στο κυπελλο και αλλα 7 ματς στο Τσ. Λιγκ.
Επιμενω πως και φετος εχουμε την καλυτερη ομαδα και αν πιασουμε αποδοση δεν μπορει κανεις να μας κοντραρει αλλα πρεπει να γινει σωστη διαχειριση δυναμεων γιατι φαινεται πως δεν μπορουμε και φετος να κουβαλησουμε 3 καρπουζια κατω απο τη μασχαλη μας.

Φιλε μου τι ακριβως θες να πεις γιατι δε βγαζω νοημα;
Τι σχεση εχει η Λα Μασια;
Αμφισβητεις πως η Μπαρτσελονα παιζει τα 3 τελευταια χρονια το καλυτερο- αποτελεσματικοτερο ποδοσφαιρο που εχουν δει τα ματια μας, σπερνοντας τον πανικο σε ΟΛΟΥΣ τους αντιπαλους της;
Θεωρεις πως :
Πως αδικα,λογω εμφανισης, περασε η Μπαρτσελονα;
Πως αδικα,λογω διαιτησιας, περασε η Μπαρτσελονα;
Πως αδικα,λογω κατι αλλου που δεν εχω αντιληφθει, περασε η Μπαρτσελονα;

Συμφωνουμε. Και εμενα το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα μου φερνει πολυ στο μυαλο μπασκετ. Πολλες πασες μεχρι να κουρασουμε την αντιπαλη αμυνα και να βγει η ασιστ για να σκοραρουμε, πολλα κοψιματα ολων των παικτων και διαρκης κινηση για να βρεθουν σε ελευθερη θεση, πολλα ενα-δυο για να δημιουργησουμε αριθμητικο πλεονεκτημα. Για αυτο και απο καποιους το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα χαρακτηριζεται “βαρετο αντιποδοσφαιρο”.

Καλη επιτυχια στην ομαδα στον αυριανο αγωνα με τη Βαλενθια!

Ντάξει πλέον δεν έχω ελπίδες να περάσουμε.Αλλα ρε πούστη…Όποιος έχει δει τι γκολ έχει φάει η Valencia φέτος…Πάντα κεφαλιές,στημένα κτλ…Ρε μλκα Έμερι!!!Τι δουλεύεις ρε γαμώτο στις προπονήσεις…?

δεν λετε και 2 λόγια για το ματς για αυτούς που δεν το είδαν επειδή πλέον το pc τους κάνει σαν τρακτέρ?!

[B]edit[/B]
ρε τον θεο τον πουγιολ.!
παίζει και ρουλέτα την ώρα του ματς?!

Η Barcelona μέχρι να πετύχει το γκολ η Valencia δεν υπήρχε στο γήπεδο.Ο Pinto στο 18 έπρεπε να αποβληθεί γιατί ακούμπησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής.

[SPOILER]http://www.sport-fm.gr/article/531379[/SPOILER]
Συνέχισε να πιέζει η Valencia και πέτυχε γκολ με τον Jonas(που αποδεικνύεται παιχτούρα,κρίμα που δεν τον πήρε η AEK το καλοκαίρι :lol: ).Mόλις πετύχαμε το γκολ κάτσαμε πίσω,τι περίεργο, η Barcelona πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να βγάζει κάποιες φάσεις.Και πάλι από στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ,από κεφαλιά του Puyol.
Έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τον Messi να χάνει πέναλτι(απέκρουσε ο Diego Alves).

[SPOILER]γκολ και χαμένο πέναλτι εδώ

Η Barca συνέχισε να βγάζει φάσεις μέχρι που συμβιβάστηκαν και οι δύο με την ισοπαλία καθώς πέρναγε ο χρόνος (άρα η Valencia και με τον αποκλεισμό λογικά),και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

[SPOILER]Επίσης…που είναι όλοι οι φαν της Barca ρε παιδιά?Γιατί οι περισσότεροι μου φαίνεται πως την παρακολουθούν μόνο σε Champions League και με καμιά Real?[/SPOILER]

Mια χαρα τον ειδαμε τον αγωνα,απλα βαριομασταν να γραψουμε βραδυατικα:p
Η Βαλενθια μετα το γκολ δεν εκανε ουτε μιση φαση,την περιμενα πολυ καλυτερη,ηταν τυχερη που δεν εχασε γιατι ειχε τον Αλβες σε πολυ καλη μερα(πλην της φασης του γκολ),συν το δοκαρι του Ντανι Αλβες.Βεβαια και η Μπαρτσα δεν εφτασε τα στανταρ της για ενα ακομα ματς,αλλα μπορουσε να κερδισει και παλι.
Τα highlights του ματς ηταν δυο:τα δυο τριπλιδια της αρχηγαρας και μια φαση στο β μερος οπου ο Κουενκα ετρεχε με την μπαλα και επι 15 μετρα ο Mathieu τον ειχε καβαλησει,τραβηξει και αγκαλιασει αλλα ο αλλος δεν επεφτε με τιποτα:lol:

[SPOILER]Queen rulez,είπα δεν πάει σε όλους.Συμβαίνει και με τη ρεαλ σε μεγάλο βαθμό αυτό.Απλα κουράζομαι να βλέπω “οπαδούς” που μέχρι πριν 3-4 χρόνια δεν ήξεραν τον Xavi (ντάξει,υπερβάλλω),τώρα να στο παίζουν οπαδοί και να το θυμούνται μια - δυο φορές το χρόνο.Αλλά έχει ξαναγίνει η συζήτηση μη την ξαναρχίσουμε.[/SPOILER]

Η αποβολή του Pinto ήταν το Highlight…

Καλά η φάση του Puyol δεν υπάρχει,ρεζιλίκια πράματα.Αν και τα έχει ξανακάνει,νομίζω παίζοντας σαν δεξί back με την Lyon(?).
Πάντως εγώ το περίμενα πως για μια ακόμα φορά φέτος,αυτό θα έκανε η Valencia.Μόλις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα σταματάει να προσπαθεί,έχει συμβεί άπειρες φορές φέτος.Και κάτι ομάδες σαν την Barca δεν σου αφήνουν περιθώρια αν κάνεις τέτοιο λάθος.

Ε ενταξει δεν το πηρα και προσωπικα,κουβεντα να γινεται:wink:.
Αναφορικα με τη φαση του Πιντο ναι ηταν κοκκινη,προφανες ειναι.Υπαρχουν και φετος αντιστοιχες φασεις εναντιον της Μπαρτσα παντως.

Ναι ρε γαμώτο,απλά υπάρχουν χίλιες δύο εναντίον της Valencia και όσο να’ναι τα παίρνεις μετά από λίγο.Δεν πειράζει,διπλό στο Camp Nou!:stuck_out_tongue:

Πλεον εχει γινει ολοφανερο παντως οτι ολη η ομαδα εχει κλαταρει και το εχει καταλαβει και ο Γκουαρντιολα αυτο.Χθες αφησε Αλβες και Τσαβι παγκο,ο Μεσσι που επαιξε σε ολο το ματς,πρωτη φορα μου φανηκε τοσο κουρασμενος,ενω αι οι υπολοιποι σταδιακα βγαινουν off απο τραυματισμους.Δυσκολα τα πραγματα για τη συνεχεια.

Και εγώ το είδα και προφανώς το highlight όλου του ματς ήταν ο Πουγιόλ. Στην φάση της διπλής τρίπλας έπεσε μεγάλο ΩΩΩΩΩ.

Βαρεμένος ο Μέσσι και χωρίς συγκέντρωση. Πολύ άστοχα τα δύο σουτ και το πέναλτι για Μέσι κακοχτυπημένο.

Μεγάλη αδικία ή μη αποβολή του (μόνο στην παρέα μου φαίνεται άχρηστος;) Πίντο αλλά γενικά στο ματς γίνονται άπειρα φάουλ στην Μπάρτσα που δεν δίνονται και πολύ σκληρό παιχνίδι.

Το ματς είχε τα φόντα για επικό άσσο, προς το τέλος αυτό πίστευα, μεγάλο κώλο η Βαλένθια αν εξαιρέσεις την αποβολή και νόμιζα πως θα το πάρει. Θα γούσταρα κιόλας, να τσούξει και ο Μουρίνιο. Αλλά στο β’ ημίχρονο ήταν ανύπαρκτη.

Καλά,η αλήθεια είναι πως διαχρονικά είμαστε σκληρή ομάδα,μαζεύουμε κάρτες αβέρτα.Και πήραμε τόσες κάρτες πάλι,δηλαδή και να περνάγαμε θα λείπανε οι μισοί παίχτες μετά!:stuck_out_tongue:

Ήμασταν κακοί όντως στο δευτερό,μετά το γκολ δηλαδή για να λέμε την αλήθεια.

Ο Pinto είναι πραγματικά κακός.Μέχρι και ο Valdes φαντάσου είναι καλύτερος.:lol:

να μας δώσεις λεφτά να πάρουμε υπολογιστή να τα βλέπουμε ρε.!! :stuck_out_tongue:
ο δικος μου πλεον οσο παει και τα φτύνει…στο youtube ετσι και βάλεις ανάλυση 480 , εχεις χάσει την μπάλα :frowning:

Μόνο σε εμένα ο Pinto θυμίζει φατσικά τον Rob Flynn από τους Machine Head; :p:lol:

Εμένα μου θυμίζει τον Robert Trujillo.:lol:

εμένα μου θυμίζει τον κοσταντζο του ολυμπιακου…δεν υπάρχει ματς που να μην φάει γκολ

Ο Μπούσκετς έπαθε μεγάλη ζημια.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/425306_346210335402035_144080752281662_1107034_335343926_n.jpg

Παμε φουριαζοι να κερδισουμε ακομα 1 κυπελλο με αντιπαλο, στον τελικο, την Ατλ. Μπιλμπαο!
Ειχαμε καιρο να κανουμε τοσο καλη εμφανιση για αρκετα μεγαλο διαστημα του ματς. Περιπου 50’ καλου ποδοσφαιρου(30’ στο 1ο ημιχρονο-και 20’ στο 2ο) οπου καναμε ο,τι θελαμε τη Βαλενθια.
Δικαο το 2-0, το οποιο θα μπορουσε να ηταν αρκετα μεγαλυτερο αν προσεχαμε περισσοτερο στην τελικη ενεγεια ή αν δεν πεφταμε στον πολυ καλο Αλβες της Βαλενθια (εκανε 3 θεαματικες αποκρουσεις σε τετ-α-τετ του Μεσι). Η Βαλενθια 1-2 ευκαιριες εκανε για γκολ αλλα ηταν ως συνηθως σοβαρη και καλα στημενη στο γηπεδο.
Ξεχωρισαν: Τσαβι, Φαμπρεγκας, Μασερανο, Κουενκα, Πικε.
Επανεμφανιστηκε ο Ινιεστα, ο Τιαγκο εκανε ενα θεαματικο 2-πλο γυρισμα και πασα,ο Κουενkα τον ψιλοζαλισε τον Mιγκελ. Απο Βαλενθια περα απο τον τερματοφυλακα της, εκτιμω πολυ τον Ματιε.
Το Σαββατο ελπιζω και παλι ο Πεπε να κατεβασει τη 2η ομαδα για να ξεκουρασει τους βασικους παικτες.

Hopeto: Δε σου φαινεται, εντελως χωμα ειμαστε! Φαντασου ομως ποσο ψηλα εχουμε φτασει, που με τετοιο ντεφορμαρισμα και σπαριλα ,παλι σπερνουμε τον πανικο!
Η Βαλενθια δυστυχως πασχει απο αφραγκια! Παντα εχει στιβαρη ομαδα και ταλαντουχους παικτες αλλα το προβλημα της ειναι πως δεν εχει να σπρωξει χρημα για να φερει 2-3 μεγαλα ονοματα για να κανει το βημα παραπανω.

Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά η Barca εμένα πεσμένη μου φαίνεται…Και αναθεματίζω την στιγμή που ο Aduriz μετά από καλή ενέργεια δεν έπιασε το σουτ αλλά γλίστρησε.Και λίγο υπερβολικά μου φάνηκαν κάποια σφυρίγματα,μπασκετικά θα έλεγα.Anyway,μου φάνηκε πως σταθήκαμε καλά σήμερα αλλά απογοήτευση για μια ακόμα φορά…

Εδω σηκωνουμε Γιουροπα Λιγκ κι εσυ απογοητευεσαι ρε Χοπετε;;; 8)

Μακάρι ρε…Δεν ξέρω,με έχει απογοητεύσει λίγο η ομάδα φέτος…Είναι φανερό πως έχουμε έλλειψη ακραίων χαφ,γενικά κάποια ματς δεν τα παλεύουμε όσο θα έπρεπε…Δεν ξέρω,θα δείξει από εδώ και πέρα.