Barcelona

Καλά το ότι έβαλε για δεξί μπακ τον Αντριάνο και τη συνεχιζόμενη κωμωδία με τίτλο “Ο Μασεράνο στόπερ” δεν τα σχολιάζω καν.

Τι γκολαρα ηταν αυτη ;

πράγματα που βλεπει ακόμη και η κοπέλα μου οτι δεν τραβάν.

επισης ρε πικε. χάνεις τον αντίπαλο και την μπάλα. και αντι να πας ξανα στον παίχτη ή στον χώρο μπροστα του, πας κάτω απο τα δοκάρια!? πάλι καλά που δεν πήγες και στα αποδυτήρια!!

*βέβαια ειχε φανεί απο τον αγώνα πρωταθλήματος οτι δεν ειναι και στην καλύτερη κατάσταση η ομάδα. εχεις και την ρεαλ που πραγματικά προσπαθεί

Τι καταιγίδα ήταν αυτή ωρέ? Ευτυχώς ήταν και άστοχοι γιατί το κοντέρ θα έγραφε πολλά.
Μόλις έιδα Αντριάνο δεξία, είπα θα κάνει πάρτυ ο Ρονάλντο από εκεί, με τον Άλβες τι έγινε και δεν παίζει?
Θέλει πολύ τύχη στο δεύτερο αν και το θεωρώ απίθανο να μην φάει τουλάχιστον ένα ακόμη η Μπάρτσα.

Αθλια αποδοση, η αμυνα πραγματικα παραπαει… Παιδικη χαρα, ο αχωνευτος ο Ροναλντο κανει βολτες μεσα στην περιοχη. Και ουτε το γνωστο passing game, ουτε ωραιες εμπνευσεις μπροστα, σε πολυ κακη μερα ολοι τους.

Δεν εχει villa στον παγκο ;

Προ 7 ημερων θεμελιωσαμε και χθες ολοκληρωσαμε τη δωρεα του πρωτου τιτλου της χρονιας, στη Ρεαλ Μαδριτης.!
Ομολογουμενως δεν ηταν καθολου ευκολη η αποστολη μας.
Χρειαστηκε να δωρισει:
1 γκολ ο Βαλντες, στο 1ο παιχνιδι
1 γκολ ο Μασερανο στο 2ο παιχνιδι
1 γκολ ο Πικε στο 2ο ημιχρονο
Επισης, για να σιγουρεψουμε το κατορθωμα μας, χρειαστηκε:
Να μη βγει ολοκληρη η ομαδα απο τα αποδυτηρια για τα πρωτα 20’-25’, του 1ου ημιχρονου του 2ου παιχνιδιου
Η συνεισφορα του Βαλντες και στα 2 γκολ του 2ου παιχνιδιου
Να βαλουν στοιχημα μεταξυ τους οι: Αλεξις-Πεδρο, για το ποιος γλιστραει μακρυτερα στο χορταρι.
Μοχθησαμε, καποιοι πιστεψαν μεχρι το 92’ πως θα χυναμε την καρδαρα αλλα στο τελος τα καταφεραμε και νομιζω πως αυτο, στην τελικη, μετραει!

Πρωτο μελημα του Βιλανοβα ας ειναι να συμμαζεψει την αμυνα.
Δε γινεται η αμυνα σου να ειναι μονιμως ψηλα και οι αντιπαλοι να σε εκθετουν και με βαθιες μπαλιες (που ολες βρισκουν ξεμαρκαριστο παικτη) αλλα και με αντεπιθεσεις που μονιμως σε βρισκουν με αριθμητικο μειονεκτημα.
Το κεντρο με Μασερανο-Σονγκ-Μπουσκετς πρεπει να σκληρυνει. Να κοπαναει τους ανιπαλους ωστε οταν φτανουν στην αμυνα να ειναι εινα ηδη ιταλαιπωρημενοι και οχι να μπαινουν ατσαλακωτοι, οπως χθες.
Παραδειγματισμος Αλεξις-Πεδρο. Σε καθε πεσιμο, ας τους τραβαει μια γονατια στα κακαλα, να δεις για ποτε στωνουν.
Τιμωρια στον Τεγιο να γραψει 800 φορες στο τετραδιο του:
Οταν βγαινω πλαγια στο τερμα δε σουταρω, ουτε κανω τακουνιες αλλα πασαρω σαν ανθρωπος.
Η Χρυση μπαλα ας κλειδωσει στον Ινιεστα. Ο πιο φορμαρισμενος ποδοσφαιριστης του πλανητη απο τον Απριλη και μετα.
Μου αρεσε οσο επαιξε ο Σονγκ.
Ο Μοντογια εναι πολυ σοβαρο μπακ.

Πολύ καλά τα λες Νοβίτσκι.
Μου άρεσε και εμένα ο Σονγκ για όσο έπαιξε (αν και ξενέρωσα μόλις άκουσα για την μεταγραφή, δεν μου γέμιζε το μάτι).
Το αστείο με το όνομα Τέγιο κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει, πόσο πια ανέτοιμος είναι ο Βίγια που δεν μπορεί να βγάλει 15 λεπτα?
Ο Σάντσεζ δεν ξέρω τι έχει πάθει και το πρώτο μέλημα του είναι να βουτήξει, αδικεί τον εαυτό του.
Ο Πέδρο που φέτος δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση σε σχέση με την περσινή σεζόν, ήταν για μένα ο καλύτερος από την Μπάρτσα στο δέυτερο παιχνίδι ειδικά μετά την κόκκινη (καλά πριν την κόκκινη καλύτερος παίχτης της Μπαρτσα ήταν η αστοχία της Ρεάλ) έτρεξε, μάρκαρε και έβγαλε κανα δύο φάσεις.
Στην άμυνα δεν ξέρω τι διάολο έχουν πάθει και κάνουν τέτοια παιδικά λάθη.
Τελικά λείπει πολύ ο Αμπιντάλ και σαν στόπερ και σαν μπακ, έχει ξεκινήσει προπονήσεις λέει, μακάρι να επανέλθει.

Μπαι δε γουεη, η κλήρωση δωράκι ήταν.

Πες τα Chrisοστομε

οτι ξεχωριζει ο πεδρο πρεπει να μας προβληματιζει :stuck_out_tongue:
και στο ματς του πρωταθληματος εκανε μερικα καλα πραγματα(μεσα στην μετριοτητα των αλλων)

*ο αφελαι πηγε στην σαλκε?

Σαν να δυσκολεύεται η Μπάρτσα να βγάλει φάσεις ή μου φαίνεται?
Πολύ καλός ο Τραγούδης, δεν το περίμενα (παίρνω πίσω όσα είχα πει σαν καλός μυρωδιάς που είμαι).

Τι θα γίνει με τον Βίγια ρε Τίτο? αν δεν μπορεί να παίξει 15 λεπτά γιατί είναι ανέτοιμος ποιος ο λόγος να τον παίρνεις αποστολή? Αν είναι όμως έτοιμος ποιος ο λόγος που δεν παίζει έστω για λίγο?
Κάποιος να του μεταβιβάσει τα ερωτήματα μου παρακαλώ. :stuck_out_tongue:

Ειδα τις φασεις απο το χτεσινο Ντεπορ - Μπαρτσα 4-5.
Ρε πραγματικα αυτος ο Βαλντεζ γιατι παιρνει τοσα λεφτα ?
Δωρο δυο γκολακια εκανε ο μαν να πουμε…

Κατα τα αλλα Μεσσι αρχοντας για αλλη μια φορα.

http://www.sportygossip.com/apokalypsi-gia-guardiola-ithele-na-«soytarei»-4-basikoys

Κατι τετοια μου φιανονται ραδιο-αρβυλα. Αν και ποτε δεν ξερεις, δεν τα πολυπιστευω…

Πραγματικά, βρείτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο να μπορεί να το κάνει αυτό. 11 παίχτες της ακαδημίας. Και θα πείτε οκ, με τη Λεβάντε σε έναν αγώνα. Βρείτε άλλη να χρησιμοποιεί έστω 9 που γίνεται συνήθως όταν παίζουν οι βασικοί.

Παει και ο μιλλερ :stuck_out_tongue:

ποσο τυχεροι μπορει να ειμαστε οι φαν της μπαρτσελονα κοντα στα 20 που εχουμε δει
αυτο

[SPOILER][/SPOILER]

και αυτον

[SPOILER][/SPOILER]

φτου…1-2 ειμαι γκαντεμοσκυλο

Messi Messi Messi
:bow2:

περασε τον Μιλλερ ή τον ισοφαρισε?

Με δυο γκολ τον περασε πλεον.