Που θα σταματησει πια αυτος ο παιχτης κανεις δεν ξερει…
τελικα ο μεσσι ειναι ο κορυφαιος παικτης που εμφανιστηκε ποτε???
Όχι.-
ευχαριστούμε για την απάντηση και την συμμετοχή σας.
έχετε μπει στην κλήρωση για ενα πολυμιξερ
Ευχαριστώ με τη σειρά μου για την ευκαιρία που μου δίνετε να κερδίσω το πολύ ωραίο δωράκι σας.
Κι ο Ντιέγκο ευχαριστεί τον Λιονέλ για τη φιλότιμη προσπάθειά του να τον πλησιάσει.
Γρακχε εχεις προλαβει την εποχη μαραντονα;Δεν ξερω και ηλικιες:p
Για μενα ο Μεσσι είναι μαζι με τους κορυφαιους που εχουν περασει ποτε.Αν δε καταφερει τα μισα απο αυτα που εχει κανει σε συλλογικο επιπεδο να τα κανει και σε εθνικο τοτε δεν θα χρειαζεται πολυ μεγαλη συζητηση.Αλλα δεν το πολυπιστευω.Οπως και να’χει θα μεινει στην ιστορια ως ενας απο τους καλυτερους που εχουν περασει απο το ποδοσφαιρο.
σαν εναν απ’τους καλυτερους ναι (οπως και τον κριστιανο), σαν τον καλυτερο οχι…
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, ξέρετε, δεν αμφισβητώ τον Μέσι, ίσα ίσα που θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός παίκτης στη Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια που παίζει με φαντασία στο παιχνίδι του κι όχι απλά σαν ρομποτάκι στο πλαίσιο του ψευδο-θεαματικού αντιποδοσφαίρου των Καταλανών, ενώ είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή και μάλλον ο καλύτερος που έχει εμφανιστεί γενικώς τα τελευταία είκοσι χρόνια τουλάχιστον. ΑΛΛΑ, απλά δεν είναι Ντιέγκο. Τον οποίον, billrocki, δυστυχώς δεν είχα γεννηθεί λίγα χρόνια πριν για να τον δω στο απόλυτο ζενίθ του (τον πρόλαβα στα τελευταία του), αλλά επειδή απλά είναι ο Ντιέγκο έχω δει απ’ αυτόν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να δω κατόπιν εορτής και νομίζω ότι μπορώ να έχω άποψη και όχι να μιλάω γι’ αυτόν σα να μιλάω π.χ. για τον Πελέ ή τον Γκαρίντσα ή τον Κρόιφ ή τον Φέρεντς Πούσκας ξέρω γω. Απ’ την άλλη δέχομαι ότι μπορεί η δικιά μου άποψη να μην είναι και η πιο πρόσφορη για συζήτηση πάνω σ’ αυτό το θέμα γιατί πιστεύω ότι παίκτης σαν κι αυτόν δε θα ξαναβγεί ποτέ και πουθενά, και είμαι εντελώς απόλυτος σ’ αυτό.
Αν και η ερωτηση ειναι τελειως :
ακαιρη (η Μεσι ειναι μολις 25 και, αν βοηθησει η τυχη, εχει ακομα μπροστα του πολυ μελλον),
αοριστη, (κορυφαιος παικτης ως προς τι;)
και υποκειμενικη (εμενα μπορει να μου αρεσει ο Ρουνει γιατι υποστηριζω εθν. Αγγλιας,/ θεωρω καλυτερο πρωταθλημα την Πρεμιερ Λιγκ/ παραθεριζω στο Φαληρακι και εχω νταραβερια με μπολικες Αγγλίδες),
ας γραψω κατι που πιστευω σχετικα με τον παιχταρα μας, τον Μεσι.
Πιστευω πως μεχρι την αποσυρση του, θα ειναι ο ποδοσφαιριστης με τα περισσοτερα ατομικα/ομαδικα ρεκορ, ολων των εποχων! Ηδη εχει σπασει ενα σωρο ατομικα ρεκορ και ειναι ζητημα χρονου να αυξηθει η λιστα των ρεκορ του. Παραλληλα με τα ατομικα ρεκορ, ηδη εχει κερδισει ενα σωρο ομαδικα τροπαια. Οταν θα σταματησει, δε θα υπαρχει τροπαιο που να μην εχει σηκωσει.
Το μονο που μπορει να τον σταματησει ειναι προβληματα τραυματισμων (φτου-φτου!). Τιποτε αλλο.
Οπως δε συγκρινουμε τον Ζινταν με τον Φιγκο ετσι πρεπει να σταματησουμε τη συγκριση Μεσι-Ροναλντο.Παντα η συγκριση του κορυφαιου με τον δευτερο, υποβιβαζει το μεγεθος της αξιας του δευτερου,εαν ο πρωτος εχει φτασει σε θεικα επιπεδα.
Ο Μεσσι ειναι ο Ντιεγκο της εποχης μας.Το μονο που μπορουμε να συγκρινουμε(κι αυτο οχι απολυτα εγκυρα γιατι οι πιο πολλοι δεν εχουμε δει τον Ντιεγκο 90λεπτα αλλα τελος παντων εχουμε καλη εικονα)ειναι το [U]φυσικο ταλεντο[/U].Και για μενα ξερουν τουλαχιστον την ιδια μπαλα,πως να το κανουμε.Ας επιχειρηματολογησει καποιος κοντρα σε αυτο.Απο κει και περα καποια απο αυτα που πετυχε ο Ντιεγκο δε θα τα πετυχει ο Μεσσι ο,τι και να κανει.Κι οχι λογω ταλεντου η ηγετικων ικανοτητων αλλα λογω διαφορετικης εποχης και ποδοσφαιρου.Δε μπορει καποιος να παρει πρωταθλημα με τη Μπιλμπαο(σχεδον)μονος του πλεον,δε παιζουν αυτα.Μενει το θεμα του Μουντιαλ αλλα τουλαχιστον σ’αυτο πρεπει να περιμενουμε να δουμε,ο Λιο εχει αλλα 2 μπροστα του.Κι αν δε παρει Μουντιαλ για μενα δε θα αλλαξουν και τοσα πολλα στο πως θα τον εχω στο μυαλο μου.Απλα θα του προσδωσει αρκετη αιγλη σαν ιστορικη περσονα.Το οτι τη μπαλα που βλεπη με αυτον η γενια μου δε την εχει ξαναδει με κανεναν σε τοσο ψηλα και σταθερα επιπεδα δε θα αλλαξει.Να βγαλουμε και τα ατομικα ρεκορ να τις μετρησουμε απο ολες τις μεριες αν ειναι…καποια πραγματα ειναι και θεμα συγκυριων.Αντι να συνεχιζουμε αυτο το vs,να τονισουμε οτι οι 2 μεγαλυτεροι παικτες ολων των εποχων ειναι Αργεντινοι κι οτι γαμω τη Σελεσαο σας.
totally agree…8)
2 γκολακια ο θεος σημερα…ειναι ο μαικ τζορνταν του ποδοσφαιρου τερμα…
δεν ξέρω αν ειναι ο καλύτερος, αλλά κάνει καλές αγκαλιές στο 90.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Ispania/item/279882-Sobaro-problhma-ygeias-gia-Bilanoba Μεγαλο κριμα και μακαρι να γινει καλα ο ανθρωπος!!!
Μαλλον θα την αφησει την θεση…! Μακαρι ναναι καλα πρωτα.
…κρίμα, θα το παλέψει, και θα επανέλθει, όπως και πριν:):!:
τραγική στιλιστική επιλογή φέτος.
άντε να δούμε του χρόνου τι θα φοράει…8)
έχει χρόνια μπροστά του να φορέσει και καλύτερα!
κρουπιερης