Διαλυονται οι bare infinity?

Βασικα διαβασα αυτο το αρθρο (http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=8631) και αναρωτιεμαι πως σας ξεφυγε κατι τοσο σημαντικο :stuck_out_tongue:

Φοβερή μπάντα, κρίμα.

Τι το φοβερό είχε ? Ούτε που θυμάμαι τι παίζαν. Καλά ξεκουμπίδια από μένα, όσο λιγότεροι μείνουν στην ελληνική σκηνή, τόσο πιο αξιόλογοι θα γίνουν και θα ξεχωρίσουν.

Ε ? Πως ?? Φυσικα και δε τους θυμασαι, εξωτερικο επαιζαν πιο πολυ απο οτι εδω…τοσα χρονια σε female-fronted φεστιβαλ παιζουν…τι να κανουν εδω ??

βλ., λόχου χάρη, τη μέταλ σκηνή της Βολιβίας, όπου καθώς υπάρχουν μόνο τέσσερις μπάντες, έχουν κάνει τεράστια πράγματα

ντάξει είναι και πολλά είδη, έχεις δίκιο. Στο black/death πάντως θα μπορούσαν να μείνουν μόνο οι Rotting Christ, Septic Flesh, Ravencult, Enshadowed που ήδη ξεχώριζουν περισσότερο (και μην ακουστούν τπτ Naer Mataron κι Astarte πλζ)

Ή και οχι.

απ’το να έχουμε το παιδάκι που ηχογραφεί στο δωμάτιο του και το κρατάει αυθεντικό μέσω διαδικτύου, ναι το προτιμώ! Ποιότητα αντί ποσότητας.

XAXAXAAXAXAX!

Προπάντων να μείνουν οι ελπίδες για το μέλλον ΡΟΤΙΝ και ΣΕΠΤΙΚ!

ΧΑΧΑΧΑΧ!

Ιντερνετ, τστστστστς!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ρέστα once again! :lol3:

Ρε παιδιά ποιοι είναι αυτοί?

Ravencult, Enshadowed όμως ? Ότι σε συμφέρει διαβάζεις. Ειδικά των πρώτων που το τελευταίο είχε παραγωγάρα.

Και το Theogonia όμως καλά σε γάμησε. Και το The Great Mass δεν ήταν κι άσχημο.

voider βρηκα φωτό σου νομίζω :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

Female fronted συγκρότημα που είχε κάνει κάποια καλά support και live στο εξωτερικό. Είχαν προβλήματα στο line up αρκετό καιρό τώρα αν δεν κάνω λάθος. Αν μετράγαν ή όχι δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Τα παρασκηνιακά τώρα αν και δεν είμαστε mesimeriano.gr για να ξεκατινιαζόμαστε θα χαν λίγο παραπάνω ενδιαφέρον για να ξέρουμε με τι νοοτροπία πάνε μερικοί να κάνουν καριέρα στη μουσική στη χώρα μας. Αρκεί να υπάρχει μέτρο για να μπορέσει να εντοπιστεί η ρίζα του προβλήματος:wink:

το μαλλί είναι κόκκινο φίλε…:wink:

punk :stuck_out_tongue: