Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Λιγότερο απ’ όσο εσείς στη μπάλα. :wink:
Κι εν πάσει περιπτώση εδώ μιλάμε για τελικούς Α1, εσείς τι δουλειά έχετε με αυτά?

ποδοσφαιροποίηση του μπάσκετ.

όχι.όσο κι αν κατέχει το παρασκήνιο ο κοντός,δεν πλησιάζει η κατάσταση στο ελάχιστο τα ποδοσφαιρικά χάλια.
με το μπάσκετ ασχολούνται άνθρωποι που το πονάνε,μπασκετόφατσες πλεον (οι πολλοί άσχετοι έφυγαν όταν δεν είχε…ζουμί πριν μερικά χρόνια).
έλεος πια

Nαι, είτε σου αρέσει είτε όχι, ότι είναι ο Ολυμπιακός για το ποδόσφαιρο είναι ότι είστε εσείς για το μπάσκετ. Το ότι έχετε την καλύτερη ομάδα στο μπάσκετ δεν το αμφίσβητεί κανείς. Κανείς. Έχετε τρομερή ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σας νικήσει. Και στα τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός πήγε πολλές φορές να κάνει την υπέρβαση και να σας νικήσει αλλά δεν τα κατάφερε λόγω διαιτησίας. Χωρίς αυτό να αναιρεί ότι έχετε τρομερή ομάδα, η διαιτησία σας έχει δώσει πολλά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχετε εξαιρετική ομάδα, την καλύτερη στην Ελλάδα αλλά ανίκητοι δεν είστε. Ανίκητους σας έχει κάνει η διαιτησία. Ειδικά στα ματς με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο αλλά με άλλον πρωταγωνιστή γίνεται στο ποδόσφαιρο. Με την διαφορά ότι στην μπάλα ο γαύρος δεν έχει και καλύτερη ομάδα.

να με συμπαθάς,αλλά καφενειακό διάλογο δεν ανοίγω για το μπάσκετ.

Εγώ συμφωνώ με τον Μάνσον περί μπάσκετ, διαφωνώ περί ποδοσφαίρου.
Απόψεις, τι να πεις…

Δεν νομίζω ότι κάνω καφενειακό διάλογο αλλά τέλος πάντων.

Αμα ησουν Παναθηναϊκος, τοτε θα εκανες το αντιθετο!:lol:

Αν ήμουν ΑΕΚ μάλλον θα με απασχολούσε το αβέβαιο μέλλον της μπασκετικής ομάδας μου…

είπε ο οπαδός μιας ομάδας που οι οργανωμένοι κυνηγούσαν στα αποδυτήρια να πλακώσουν τον Τσάρτα και τον Οκκά, γιατί δε χάριζαν τα λεφτά τους στην ΑΕΚ, όπως το ζητούσε ο τωρινός πρόεδρος της ΑΕΚ που επίσης ποτέ δε χάρισε λεφτά στην ΑΕΚ ή μιας ομάδας που κανέναν δε τον πείραζε ο Ψωμιάδης, όσο ο Ντούσαν (aka βάτραχος) ήταν προπονητής της και η ομάδα κέρδιζε (“Ντούσαν προδότη κράτα την ΑΕΚ πρώτη” δεν έλεγε το γήπεδο τότε?), ή μιας ομάδας που ποτέ κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που έκαναν καταγγελίες πως έτρωγαν ξύλο επειδή δεν υπέγραφαν στην ΑΕΚ ή για τους παίκτες της ομάδας τους που έλεγαν πως ο Τζέκος τους έδινε ουσίες…

Manson δεν ξέρω αν έχω κόκκινα ή όχι γυαλά, αλλά εγώ τον Κόκκαλη τον έκραξα όσο μπορούσα όταν έδιωχνε Μπάγεβιτς, όταν έστελνε τον Τόμιτς να καταθέτει ενάντια στον Ιωαννίδη για να μη τον αποζημιώσουν ή όταν έβαζε τον Πουρσανίδη να προπονείται στις μπουλντόζες. Έχω κόψει μέχρι και το γήπεδο λόγω Κόκκαλη. Δεν κάθισα όμως ποτέ να υπερασπίσω τον Κόκκαλη λέγοντας σε άλλο οπαδό να μη μιλάει, γιατί ο δικός του είναι χειρότερος. Σόρυ που στο λέω, αλλά έχεις χοντρό πρόβλημα με τον Ολυμπιακό… Πετάγεσαι σε διάλογο για το μπάσκετ για να κλάψεις μέχρι και εκεί που η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει…

ΥΓ. Επί του θέματος να θυμίσω και τη συμπεριφορά που είχε και ο Γκάλης από τους αδερφούς Γιαννακόπουλους… Σόρυ rudolf, αλλά οι Γιαννακόπουλοι, ο Κόκκαλης, ο Φιλίππου και διάφοροι άλλοι ήταν για μένα άτομα που δε τους ενδιέφερε το άθλημα. Άλλο το ότι έβαλαν ανθρώπους που το αγαπάνε να το διαχειρίζονται :wink:

Αυτο ειναι δεδομενο οτι απασχολει καθε λογικο φιλο της ΑΕΚ αλλα δεν γινεται να ειμαστε κλεισμενοι στο καβουκι μας. Τι κανουμε, τοσα χρονια ειμαστε συνηθισμενοι ισως απο την σκατα κατασταση στα διοικητικα μας… Μακαρι να υπαρξει λυση και το θεμα ειναι οτι καποια λυση θα υπαρξει αλλα εν τελη αυτα πανε πισω την ομαδα. Δεν γινεται καθε χρονο να ξεκιναμε απο το 0…

Οι Γιαννακόπουλοι το γουστάρουν,άσχετα απ’αυτά που κάνουν.
Οι Αγγελόπουλοι επίσης,ο Βωβός τα ίδια στο Μαρούσι.

Σιγά σιγά και οι κοντοί θα δώσουν τη θέση τους σε άλλους,είτε της οικογενείας είτε όχι…

Άμα ήμουν Παναθηναϊκος θα αυτοκτονούσα.

γιατι, επειδη ειναι ο συλλογος που εχει παρει τους περισσοτερους τιτλους ? :-k

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Ο Βωβός και οι Αγγελόπουλοι όντως το αγαπάνε. Και εγώ το πιστεύω αυτό. Πάντως όσο το Ελληνικό Πρωτάθλημα δεν κοιτάνε να το κάνουν πιο προσοδοφόρο για τις μικρές ομάδες (π.χ. κοινά τηλεοπτικά) δε βλέπω ελπίδα. Με ένα μόνο συμβόλαιο ελεύθερο για την Euroleague δύσκολα να γίνουμε ξανά το πρωτάθλημα που ήμασταν κάποτε…

Λαθος το να θεωρουμε τα τηλεοπτικα ως την μαννα εξ’ουρανου. Εγω πιστευω οτι αθλητισμος γενικοτερα κρατιεται πισω στην Ελλαδα γιατι δεν ειναι ανοιχτος στις μαζες. Ειτε μιλαμε για γηπεδο, ειτε για ενα γενικοτερο μαρκετινγκ προϊοντων.
Σε ολα τα μεγαλα πρωταθληματα του εξωτερικου, τα τηλεοπτικα δικαιωματα ειναι κατω απο το 50% των εσοδων μιας ομαδας, σε αντιθεση με την Ελλαδα.

Επειδή δεν θα άντεχα το 73-38. :slight_smile:

Τα τηλεοπτικά τα έδωσα ως παράδειγμα. Αλλά πίστεψε με αν υπάρχει ένα πρώτο βήμα, τότε αυτό είναι. Πρόπερσι δεν ήταν που δεν ξεκινούσε το πρωτάθλημα γιατί καμιά 10αριά ομάδες της Α1 δεν είχαν τηλεοπτική στέγη?

Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να δει ματς που δεν παίζει ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να δούνε τι φταίει. Δεν είναι δυνατόν το μπάσκετ να είναι το άθλημα που στην Ελλάδα ξέρει και ο περισσότερος κόσμος και σε τόσο υψηλό επίπεδο (το ποδόσφαιρο οι περισσότεροι ξερουν να το βλέπουν αλλά όχι να παίζουν) και ο κόσμος στην Ελλάδα να ενδιαφέρεται μόνο για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ , Εθνική και Ευρολίγκα…

και γω στη θεση σου δεν θα αντεχα το 8-2 αλλα ουτε και το 51- 81 :slight_smile:

καλα ρε σεις μονο εγω πηγα για μπανιο σημερα και εχασα το τζερτζελε εδω μεσα?? χαχαχαχα, αλλα επρεπε να το φανταστω ακομα και στην παραλια τα ιδια ακουγα. ε ρε γλεντια λεμε. το οτι βρισανε το γιαννακη χτες οι κοντοι δειχνει για αλλη μια φορα το καφρικο ποιον που τους διακατεχει. σορυ κιολας αλλα αν παρουν φορα δεν σταματανε με τιποτα και τα ισοπεδωνουν ολα. 1" καθυστερησε ο γιαννακης τον αιφνδιασμο της μπαρτσελονα το 96 με την αυτοθυσια και τη βουτια του και ηταν αρκετη για να προλαβει ο βρανκοβιτς να κοψει. αυτη τη φαση ειδες ποσο ευκολα την ξχασανε. τοτε πανηγυριζανε την 1η κουπα ομως. και να ειστε σιγουροι θα εχει και συνεχεια, διοτι ο γιαννακης ειναι προπονητης της εθνικης… και για αυτους θα καψει περισσοτερο τους παιχτερς της ομαδας τους για να παρει ο ολυμπιακος πρωταθλημα.

όπως λεει και ο μεγιστος μηλιωκας… “Να δεις που καποτε θα μας πουνε και… μαλ…ς”

Ελλας η χωρα της γρηγορης απαξιωσης και της μνημης χρυσοψαρου…