Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Kαλά karvou, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. ΟΚ, ότι πεις.

Το γύρισες και συ στα προπολεμικά ε?
Όσο για το 51-81, εχω ενα 49-69 να σε τσούζει σε απείρως σημαντικότερο παιχνίδι.

καλα στο γιαννακη δεν εδωσε και μια τεχνικη ποινη ετσι… δεν ξερω αν το δειξε αλλα ειχε μπει μεσα στο γηπεδο και εκανε σαν τρελος…δεν τους δικαιολογω φυσικα που τον εβριζαν αλλα λεω…

Κι άλλη τεχνική ποινή ήθελες? Δεν σου έφτανε η πρώτη που ήταν από μόνη της αστεία?

Ούτε μία στο δισεκατομύριο δε θα γίνει αυτό. Και τον Σόφο θα πάρει και το Βασιλόπουλο και όλους του ΠΑΟ και την Εθνική θα την έχει πάνω από όλα…

Ρε παιδιά, σταματήστε με τη διαιτησία. Ακόμα και αν ήταν 51-49 υπέρ ΠΑΟ δεν έγινε και τίποτα. 30-70 υπέρ κάποιου από τους 2 να μην είναι και είμαστε ΟΚ. Κοιτάζοντας τα κουκούτσια μετά είναι εύκολο να την κράζουμε. Για μένα η διαιτησία ήταν μια χαρά. Εδώ δεν κόλωσαν να φορτώσουν το Διαμαντίδη με φάουλ…

πες οτι αποτελεσματα θες…ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εχει περισσοτερους τιτλους απο οσφπ …

Στ’ @@ μου.
Και πάλι, αν ήμουν Παναθηναϊκός θα αυτοκτονούσα. :slight_smile:

Τέλος.

δεν καταλαβες, ειπα οτι σαν προσχημα θα λενε κατι τετοιο, οχι οτι θα το κανει ο γιαννακης. αλοιμονο μας…

ααααα
οκ then

Eγώ προσωπικά πάντως πιστεύω ότι η απόφαση του Γιαννάκη να είναι προπονητής και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό μόνο κακό θα κάνει στην Εθνική. Ελπίζω μόνο να μην πάει η Εθνική στο Πεκίνο και ο Γιαννάκης με τους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ψυχραμένοι. Ήδη το πρώτο βήμα για το απευκταίο αυτό σενάριο έγινε και έχουμε τουλάχιστον άλλους δύο τελικούς.

Κάτι άσχετο: Ξερεί κανείς ποιος παίκτης από την δεκαετία του '80 που έγινε γνωστός με τον ΠΑΟ είχε παίξει και στον Ολυμπιακό;

εντιτ: Έλληνας είναι.

Σκροπολίθας.

Γιατι ρωτας?

Θα λυνει κανα σταυρολεξο. :stuck_out_tongue:

Κρισπ, μα την Παναγία, είσαι απίστευτος!!! Μπράβο ρε παιχταρά!

Ήταν απάντηση για ένα διαγωνισμό. Η ερώτηση ήταν: Ποιοι 12 παίκτες έχουν παίξει και σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ (στο αντρικό). Είχα βρει τους 11 και δεν μπορούσα με την καμία να θυμιθώ τον 12ο. Μέχρι που απάντησες εσύ ρε τρισυπόστατε!! Ρε τον Σκροπολίθα…

Ο νικητής κερδίζει 2 εισιτήρια για τον 2ο τελικό στο ΣΕΦ. Αν κερδίσω, ψήνεσαι να τα πάρεις; Εξάλλου εγώ είμαι ΑΕΚ και δεν έχω καμία όρεξη να πάω στο ΣΕΦ με όλους τους Γάυρους (:stuck_out_tongue: ). Απλά ήθελα να απαντήσω την ερώτηση. Λέγε… Ψήνεσαι;

Έχω πάρει εισιτήριο για μένα αλλά θα ψήνονται φίλοι που δεν κατάφερα να τους βρω οπότε άμα δεν τα θες γτ οχι?

Glad to help…

Η πλάκα είναι ότι μόλις πριν κάνα δίμηνο ανακάλυψα ότι ο Σκροπολίθας έχει παίξει σε μας κ μου έκανε εντύπωση. :stuck_out_tongue:

ΥΓ. Ζίζιτς, Παπανικολάου, Φέμερλινγκ, Ρότζερς, Πάσπαλι, Βολκόφ, Μπουντούρης, Ράτζα, Κόμαζετς, Οικονόμου και ενας που μου διαφεύγει οι αλλοι.

Και ο Μούλα πέρσι.
Θα σου πω αύριο που βγαίνουν τα αποτελέσματα για τα εισιτήρια.

Σκροπολιθας… :lol2: :lol3: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το επιθετο! :lol:

Σε σχέση με τον ηρωικό Κακαρούχα του Μίλωνα μια χαρά είναι.

Δεν παίζει ούτε ο Μπουρούσης αύριο…
Θα κερδίσει ο ΠΑΟ και θα βγει μετά ο ΜΕΓΑΣ Συρίγος να λέει “Τα έλεγα εγώ ότι Ολυμπιακός δεν υπάρχει χωρίς σέντερ”… Αχ αχ… :tomato:

Ε είμαστε γκαντέμηδες. Αυτός ο διαμαντίδης μια θλασούλα δεν μπορεί να πάθει? ¨οχι τίποτα σοβαρό, έτσι να μείνει εκτός για 10 μερούλες να ξεκουραστεί κιόλας ο παίκτουρας. Επίσης όσον αφορά τον ντόρο που γίνεται με τον Γιαννάκη και με το αν θα μείνει στον πάγκο της Εθνικής, τον θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Διαβάζω σε αρκετές εφημερίδες σχόλια του στυλ “διαμαρτυρόταν έντονα ο γιαννάκης και εξόργισε τους πράσινους οπαδούς”…Δηλαδή ο Ομπραντοβιτς τι διαφορετικό κάνει? Καθόλη την διάρκεια του αγώνα μιλάει στους διατητές και γκρινιάζει. Επίσης θέλω να δω εάν ο Παναθηναικός θα φάει τεχνική ποινή εάν κάποιος παίκτης του πετάξει την μπάλα μετά από καλάθι όπως ο Τεόντοσιτς. Είμαι περίεργος…