Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

μπορεί να φάνηκε υπερβολική αυτή η φάση αλλά έπραξε σωστά ο διαιτητής. ο Μπατίστ θα μπορούσε να ρίξει την μπάλα σε κάποιον παίκτη μπροστά για αιφνιδιασμό. Δεν διαλέγω πλευρά αλλά το σωστό πρέπει να γίνεται, αλλιώς μετά από κάθε κάλάθι ο κάθε παίκτης θα κρατάει την μπάλα μέχρι να φτάσουν πίσω οι συμπαίκτες του.:wink:

Κάτι παρόμοιο έγινε και στο ποδόσφαιρο στον π.α.ο στα πλει-οφ. Έφαγε γκολ και πήγε ο Γκαλίνοβιτς να πάρει την μπάλα αλλά την μάζεψε ο αντίπαλος και τσακώθηκαν, τελικά ο αντίπαλος πάικτης έφαγε κίτρινη. γενικά μετά από σκοράρισμα η μπάλα πρέπει να πάει σε χέρια αντίπαλου παίκτη.8)

Δεν διαφωνώ στο ότι είναι σωστό μετά από καλάθι να μην κάνουν παλικαριές οι παίκτες, αλλά δεν πιστεύω ότι σε ανάλογη φάση θα σφύριζαν το ίδιο. Απλά μου κακοφάνηκε. τέλος πάντων αρκετά με τα κοράκια…Ο τεόντοσιτς δεν θα γίνει απίστευτος παίκτης??? Το παλικάρι ξέρει πολύ μπάσκετ, έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου και έχει τσαμπουκά και ψυχή. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Νταξ, η ατυχία μας δεν περιγράφεται. Χωρίς Μπουρούση, Τσακαλίδη, με έναν ανέτοιμο για πάνω από 15’ Σόφο και με τον “λίγο” Μαυροκεφαλίδη. Βάλε και ότι θα χρεωθεί πάλι με 3 φάουλ στο 5λεπτο ο Πρίντεζης (αφού ακόμα και οι ανάσες σφυρίζονται στη ρακέτα μας) και θα καταλήξουμε να παίζουμε με σέντερ τον Βασιλειάδη. :lol:

Ο Τεόντοσιτς είναι next big thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ γενικότερα.

Έγινε ακριβώς η ίδια φάση μετά από καλάθι του Παναθηναϊκού στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Φυσικά δεν σφυρίχτηκε τίποτα.

Ο δράκος ήταν “προκλητικός” (μέσα σε αθλητικά πλαίσια πάντα) και η κίνηση να βγάλει το σακάκι και να το πετάξει θεωρείται γραφική και δε γίνεται ούτε από Ζοτς ούτε και συχνά (σχεδόν καθόλου νομίζω) από μεγάλους και σοβαρούς προπονητές.
Φυσικά,αν ήμουν στο γήπεδο δε θα έβριζα το δράκο,ούτε γιούχες,απλά θα στεναχωριόμουν που έφτασε σ’αυτό το σημείο η σχέση ΠΑΟ-Γιαννάκη,με ευθύνες πλέον κι απ’τις δυο πλευρές.
Επίσης,δεν έδωσε το χέρι σε κανένα απ’τα παιδιά της εθνικής στο τέλος…Περνάς δίπλα από Διαμαντίδη,Σπανούλη κλπ,και κάνει την κίνηση του…ύπνου με τα δυο ενωμένα χέρια στο μάγουλο.
Κρίμα να τα κάνει αυτά ο δράκος,δε χρειάζεται.
Για το φοβερό του κοντού περί καραγκιώζηδων δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι,αλλά διαφορετικά πράγματα περιμένεις απ’το Γιαννάκη και διαφορετικά απ’τους κοντούς…

Δεν ξέρω πώς τον έχεις πλάσει στο μυαλό σου τον Γιαννάκη αλλά και ως παίκτης και ως προπονητής τα ίδια έκανε πάντα, αυτά κάνει και τώρα. Και με την εθνική διαμαρτύρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, εκεί γιατί δεν μας πειράζει?

Όσο για το τι κάνουν οι κορυφαίοι προπονητές, έρπεπε απλά να δεις τον Μεσίνα στο ΣΕΦ. :wink:

ξέρεις καλά τι σημαίνει η κίνηση βγάζω και πετάω το σακάκι:wink:

τώρα με στεναχωρεί γιατί βάζει το χέρι του κι αυτός ώστε να διατηρηθούν έτσι οι σχέσεις με τον κόσμο του ΠΑΟ και την ΚΑΕ,δηλαδή κάκιστες

Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό.

Μιλάμε για τον Γιαννάκη που όταν έπαιζε γκρίνιαζε στους διαιτητές πιο πολύ και από τον Καραγκούνη. Που ο τσαμπουκάς του με τον Μαγκί στοίχισε έναν ευρωπαϊκο τελικό στον Άρη. Ο άνθρωπος έτσι είναι, αυτές είναι οι αντιδράσεις του είτε όταν έπαιζε σε Άρη, Πανιώνιο, ΠΑΟ είτε ως κόουτς σε Πανιώνιο, Μαρούσι, Εθνική, Ολυμπιακό.

Αυτό που μου προξενεί εντύπωση είναι οτί κανείς δεν είχε ασχοληθεί με τις αντιδράσεις του προς τους διαιτητές πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Λογικό βέβαια καθότι με την Εθνική “καλά έκανε και διαμαρτυρόταν αφού όλοι ήθελαν να σφάξουν την Ελλαδίτσα μας”.

Ο Γιαννακης ρε παιδια παντα πορωνεται.Σαν τον Ιωαννιδη ειναι.Ακομα και οταν επαιζε αντιπαλος με τον Αρη,ο Ιωαννιδης σκυλιαζε να κερδισει και χτυπιοταν.
Καπως ετσι σε πιο ηπια μορφη ειναι και ο δρακος.

Και το '87 στο Euro (τότε που το σήκωσε και ΟΛΟΙ Έλληνες μάθαμε το μπάσκετ, είτε Παναθηναϊκοί είτε Ολυμπιακοί είτε ό,τι να 'ναι) δεν είχε φάει τεχνική ποινή για διαμαρτυρία?

Απλώς κάποιοι ανακάλυψαν εκ νέου τον τροχό με το που ήρθε στον Θρύλο.

αυριο ο πατερας μου ( παναθα εννοειται ) θα παει στο σεφ !!

ενα σας λεω…ειχε παει και στην 4αρα φετος …

θα είναι το αλλοθι σου αν χασετε δηλαδη?? ελεος ρε σεις… χωρις σεντερ παιζουμε. αντε να δουμε.

τι αλλοθι μωρε ? ελεος…απλα το πα…σιγα μην χασουμε

Α1: Άμεση απάντηση…

27/05/2008, 00:17 | Διαβάστηκε 4255 φορές Σχόλια (0)
(Photo: Action Images).

Η διαμαρτυρία του Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ τη Δευτέρα για όσα ειπώθηκαν, από πλευράς Παναθηναϊκού, για τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτη Γιαννάκη, στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους πρωταθλητές Ελλάδος. Η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση την ίδια μέρα, στην οποία χαρακτηρίζει προκλητική τη συμπεριφορά του «δράκου» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και συστήνει στους υπεύθυνους φορείς του ελληνικού μπάσκετ να συνετίσουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣ ΕΣΑΚΕ

Κ/ΣΗ: ΕΟΚ, ΚΕΔ

Κύριοι,

Πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ και στην Εθνική ομάδα αρκετά, ώστε να δικαιούται και να αξιώνει από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, ευπρεπέστερη συμπεριφορά όταν αυτός, «ως ουκ έδει», εμφανίζεται στο γήπεδο μας ως προπονητής της, κατεξοχήν, ανταγωνιστικής ομάδας. Πιστεύουμε, επίσης, ότι πρέπει τα αρμόδια όργανα και φορείς να μεριμνήσουν, ώστε η προκλητική συμπεριφορά του εν λόγω προπονητή να μην επαναληφθεί, αφού, στην αντίθετη περίπτωση, δε θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι για ότι τυχόν επακολουθήσει, αλλά εκείνος και μόνο εκείνος».

1o bold) Επειδή έχει πάρει ευρωπαϊκά μπορεί να αποκαλεί έναν προπονητή (δε με νοιάζει που είναι της εθνικής) καραγκιόζη?

2ο bold) Απειλή για επεισόδια?

Αυτός είναι ο “αυτοκράτορας” του ελληνικού μπάσκετ. Για γέλια όπως πάντα. Κατά τ’ άλλα για τα αυριανά επεισόδια όλοι βλέπουμε ποιος έχει δυναμιτίσει το κλίμα.

Τελικά τα εισιτήρια για αύριο… κλασσικά εικονογραφημένα… Έγινε κλήρωση και εννοείται ότι δεν κέρδισα (ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κερδίσει κάτι από τύχη). Οπότε Κρισπ… Τζίφος!

Δεν τρέχει τπτ, έτσι κι αλλιώς το δικό μου το πήρα από προχτές. :slight_smile:

Καλά θα περάσουμε, θα έχει “τρυφερή” ατμόσφαιρα…

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι το τόσο προκλητικό έκανε πια ο Γιαννάκης. Τι ήθελαν δηλαδή, να μείνει σπίτι του και να δίνει οδηγίες από το κινητό για να μην εκνευριστούν οι αντίπαλοι οπαδοί?? Αν είναι δυνατόν, ο Γιαννάκης είναι στο μπάσκετ 30 χρόνια και προσφέρει ως αθλητής και ως προπονητής και ο Γιαννακόπουλος απλά βάζει λεφτά τα μισά χρόνια και λέει έχει προσφέρει. ΕΛΕΟΣ!

Nαι, αυτοί είναι οι κομπλεξικοί νάνοι του Ελληνικού μπάσκετ. Οι άνθρωποι που έκοψαν το μπάσκετ στον Γκάλη δεν θα κολώσουν τώρα με τον Γιαννάκη και ας ήταν παρόν όταν “πήραν” το πρώτο τους Ευρωπαϊκό το 96.
Αναρωτιέμαι πως τους κρίνουν οι νοήμονες οπαδοί του βάζελου πλέον…

Ναι ρε συ, δεν θυμάσαι τι ωραία που ήταν όταν είχαμε προπονητή τον Σα κότα, που του έλεγε ο Ομπράντοβιτς “κάτσε κάτω στον πάγκο σου” και αυτός καθόταν γιατί ο άλλος ήταν ψηλότερα στην άτυπη ιεραρχία του “Σερβικού λόμπυ”;

[I]Το συνολικό ποσό των 17.000 ευρώ κλήθηκε να καταβάλλει ως πρόστιμο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Συγκριμένα επιβλήθηκε

α) για την ρίψη κροτίδων και άλλων αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου, πρόστιμό 15.000,00€ και β) για τις τρεις παρατηρήσεις που γράφτηκαν στο Φ.Α. για εκτεταμένης έντασης υβριστικά συνθήματα, πρόστιμο 2.000,00€, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 24-5-2008 [/I]

17.000 Ευρώ, οικονομική καταστροφή για τον ΠΑΟ…

Και για τον καραγκιόζη Γιαννάκη μόκο.