Και φυσικα οπου να’ναι περιμενε και μπουκα παυλιτου. θα αδικουνται κι απο πανω #-o
Α, ρε μαλάκα Γουντς! Χώστου τη στη μάπα του!!!
Ελα ρε διαμαρτυρεστε και για διαιτησια τωρα.Η διαιτησια παει με τους δυνατους… :roll:
τουλαχιστον να ετρωγε ενα κροσε ρε γμτ. ο διαμαντιδης ωραιες τρικλοποδιες βαζει.
Κοίτα τι γίνεται!! Καρατιά στο χέρι του Γκριρ, κλέβει ο Πρίντεζης, φάουλ και βολές…
τα’παμε οι κοντοι μετα το ματς προχτες πηγανε κατευθειαν στα γραφεια του εσακε…
τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ρε με τους βαζελους ας το δωσουν οι διαιτητες απο τωρα να τελειωνει η ιστορια
Μεγάλη νίκη του ΠΑΟ σήμερα με κορυφαίους Μουνάκη, Πουτανατζή και Πουστίλκα.
Πλέον στο ΣΕΦ ή κερδίζουμε ή μπαίνουμε μέσα. Απλά.
:lol: :lol: #-o Καλοοο…:?
Αυτη η νικη ειναι για τα 100 χρονια
Να την χαιρεστε ρε
100 Πουτανατζγηος…
ρε ζηταμε πολλά? 50-50 τπτ παραπανω. ελεος δηλαδη. 70-30 υπερ τους παλι. τι να λεμε τωρα. στο 48-42 δωσανε τεχνικη ποινη στο γιαννακη για διαμαρτυρια και ηταν και νορμαλ εκεινη την ωρα. ο ομπραντοβιτς κανει ακριβως τα ιδια εν τω μεταξυ και δεν τιμωρειται ποτε. αμαν ρε γμτ. δεν πειραζει θα τα πουμε την κυριακη.
Για τη διαιτησία το περιμέναμε. Γούσταρα το μπουκετίδι του Γουντς. Ο τρίχρωμος Τομάσεβιτς την έφαγε και ηρέμησε:p
Ο ομπραντοβιτς αλλαζει και χρωμα το προσωπο του απο τις πολλες διαμαρτυριες…:lol:
φιλε μου αν το ηθελες 50-50 ο προπονηταρας τους τουλαχιστον 3 σε καθε παιχνιδι επρεπε να παιρνει.Ετσι για θεραπεια και με συνταγη απο μενα!!!
@ zouglau:
Ομολογώ ότι τέτοια σφαγή δεν την περίμενα. Είναι ίσως η χειρότερη που έχω δει σε ματς τελικών.
Επίσης το μπουκετίδι του Γουντς έπρεπε να βρει μύτη!
@ samis:
70-30 ? Ευτυχισμένος θα ήμουν.
η πλακα ειναι οτι καθε φορα που διαμαρτυρονται και εχω και γω ενδοιασμους , μας δικαιωναν τα ριπλευ. τι να λεμε τωρα. τραγικοτατη διαιτησια πραγματικα. η γροθια επρεπε να βρει μυτη οντως. να ρθει με επιδεσμους ο ξεφτισμενος με χλωρινη…
E ενταξει εισαι υπερβολικος,στο τελος θα μας πεις οτι επρεπε να του δωσει και καμια κουτουλια να τον αφησει ξερο.#-o :-s Ελεος δλδ…
απλα το ριχνει που το ριχνει… ας το ριξει κεντρο να γουσταρουμε…
Ο Γουντς ειναι οχι ο μοχαμεντ αλι… :lol: