Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Χμ, γιατί όχι? :-k
Φαντάζει καλή ιδέα. :slight_smile:

Κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα αν με πιάναν από τον λαιμό πάντως.

By the way και ο (που)Σ(τ)ΑΡΑΣ από το λαιμό πιάνει τον Τεόντοσιτς. Εκεί δεν έχει ντισκαλιφιέ βέβαια. Στον έτσι κι αλλιώς άχρηστο Τομάρσεβιτς το δίνει.

Στο μεταξύ στη φάση με τον Γιασικεβίτσιους ο Τεόντοσιτς απλά τον πιάνει από τον ώμο για να τον απομακρύνει από τον διαιτητή. Γενικά πάρα πολλές φάσεις που οι διαιτητές σφύριζαν ό,τι να ναι. Σταμάτησα να ασχολούμαι στη φάση της τάπας του Μπουρούση στον Ουίνστον. Τέλος πάντων άδικα χαλιόμαστε, ξέρουμε που θα το δώσουν το πρωτάθλημα.

Πάντως εμένα που είμαι ΑΕΚτζής και δεν δίνω δεκάρα για το ποια από τις 2 ομάδες θα νικήσει και/ή θα πάρει το πρωτάθλημα, αυτή η κατάφωρα υπέρ για τον ΠΑΟ διαιτησία μέχρι και μένα μ’ εκνεύρισε.

Μπάσκετ έχω σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια.
Παλιότερα που έπαιζα ήμουν απίστευτα πορωμένος και το είχα ψηλότερα από το ποδόσφαιρο.
Αν και Παναθηναικός παρακολουθώ τις εξελίξεις πολύ διακριτικά.
Ούτε καν τελικούς δεν βλέπω.
Αλλά όπως στο ποδόσφαιρο δεν γουστάρω η διαιτησία να βοηθά την ομάδα μου ,το ίδιο και στο μπάσκετ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δυσκολευόμαστε τόσο πολύ με τον ΟΣΦΠ.
Τα ίδια και πέρισυ.
Αυτά.

Ειλικρινά σήμερα η διαιτησία ήταν πιο προκλητική και από το 1ο ματς με ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ. Συντριπτικά πιο προκλητική.

Πολυ κλαψα και μιζερια φιλοι γαυροι αλλα δεν φταιτε εσεις, ετσι γενηθηκατε και ετσι σας μαθανε.
Το προβλημα σας ειναι οτι βλεπε ΜΟΝΟ τις φασεις που αδικειται η ομαδουλα σας και οχι τις υπολοιπες. Και δεν εννοω μονο το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα ΟΛΑ. Και το πρωτο στο ΟΑΚΑ και ολα μεσα στη χρονια…

Πηγαιντε τωρα στο ΣΕΦ να δειτε την στεψη του Βασιλια στο σπιτι σας γιατι θα ειναι ΤΙΜΗ ΣΑΣ.

ΥΓ: Προς Μοντς: Αν αρχισω τωρα και γω να λέω για Πουτανας Γιους και Πουστηδες Γαυρους και ΜουΝ$π@ν@ απο τον Πειραια, θα σβηστουν τα ποστς μου?:-k ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

μαλλον εβλεπες αλλο ματς. στο σεφ αν εχουν κανονισει οι κοντοι ευχομαι να μην βγει κανενας απο το γηπεδο…

1. Και τα δικά μου θα σβηστούν οπότε κομπλέ. Απλά δεν έχει μπει κανένας μοντ όλο το βράδυ. :wink: Ας τα σβήσουν, ας φάω πόντο, ας με κάνουν μπαν, χέστηκα. Αυτό ήθελα να γράψω εκείνη τη στιγμή, αυτό έγραψα. Δεν προσέβαλλα κάποιον από δω μέσα ούτε κάποια ομάδα ανθρώπων.

2. Δεν έβρισα τον κόσμο του Παναθηναϊκου. Έβρισα τον ίδιο τον ΠΑΟ, τον Γιαβλακεβίτσιους και τους διαιτητές.

3. Βλέπω ΜΟΝΟ φάσεις που αδικείται ο Ολυμπιακός γιατί ΜΟΝΟ τέτοιες υπάρχουν.

4. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στέψη στο ΣΕΦ δεν θα γινει. :slight_smile:

5. Θανάση, μαζί σου δεν τσακώνομαι για κανένα λόγο. Ούτε με κανέναν από εδώ μέσα (εκτός αν προκαλέσει ο ίδιος) αλλά πολύ περισσότερο με κάποιον που εκτιμώ κ σέβομαι.

να που βγαζουν και γλωσσα τι ναι τουτοι ρε

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την υπερπροσπαθεια που κανουν οι παικτες της ομαδος μου. Το πρωταθλημα ειμαι σιγουρος πως εχει χαθει, αν φτασουμε σε 5ο τελικο ο Ολυμπιακος ειναι χαμενος με το που θα κατεβει απο το πουλμαν καθως δεν επιτρεπεται φιλοξενουμενη ομαδα στο ΟΑΚΑ να παιξει στα ισα ποσο μαλλον να κερδισει, αλλα ειλικρινα δεν με νοιαζει καθως φετος ειδα μια ομαδα μπασκετ που στα δυσκολα (με Ρεαλ, ΤΣΣΚΑ, ΠΑΟ) εδωσε και δινει τα παντα για την νικη, ασχετα με το τελικο αποτελεσμα το οποιο εξαρταται και απο αλλους παραγοντες. Ελπιζω οι Αγγελοπουλοι να εχουν γερο στομαχι και να μην σταματησουν να ασχολουνται με τον Ολυμπιακο, εστω και αν ειναι ξενερωμενοι απο την κατασταση.

Ρε παιδια χαλαρώστε…Φτανει το κουτο οπαδιλικι για να σπασουμε τα νευρα στους αντιπαλους μας. Ναι η διαιτησια ηταν υπερ του γηπεδουχου.Οπως και στο 1ο και στο 2ο ματς… Αλλα κανενα ματς δεν εχει κριθει απο την διαιτησια(για τους φετινους τελικους)…Ο βαζελος και ο γαυρος ειναι σχεδον ισαξιες ομαδες φετος οπως και περσυ, και τα ματς ειναι αμφιρροπα. Η εδρα ειναι σαφως τεραστιο αβανταζ και σε αυτο βοηθανε που και που οι διαιτητες αλλα οχι εσκεμμένα…

Πραγματικα αν οι γαυροι πιστευουν οτι εχασαν το ματς απο την διαιτησια θα πρεπει να ξαναδουν τον αγώνα…Εγω τον Ολυμπιακο δεν τον ειδα στην 3η περιοδο να βγαινει στο παρκε.Μονο στην 4η εγκλωβισε τον Παναθηναικο για 5 λεπτα αλλα δεν αξιοποιησε τις προσπαθειες του και τις πολλες χαμένες βολές…

Τέλος τον Γιαννάκη οι σωστοι οπαδοι τον σέβονται και να είστε σιγουροι για αυτό.Δεν βρησκω κακό λογο να ζει τα ματς εντονα να χτυπιεται κτλ…Η ομαδα του θελει να κερδισει…Ολοι οι προπονητές το ιδιο θέλουν. Όπως δεν βλεπω κακο τις μη ακραιες(το τονιζω για να μην πειτε τπτ) αποδοκιμασιες οπως κανουν ολοι οι <<φανατικοί>> φιλαθλοι των ομάδων…Ειναι μεσα στο παιχνιδι και αυτο.Δεν ειναι κατι καινουργιο…Αρκει να μην το παραξυλωσουμε

Με βαση την αποδοση των 2 ομαδων που εχουμε δει στα 3 παιχνιδια θεωρω οτι πιο δικαιο θα ηταν να ειναι 2-1 υπερ του οσφπ και οχι υπερ του παο.Αυτος ο ΠΑΟ οπου βλεπουμε οχι μονο στα τελευταια ματς,εδω και αρκετο καιρο τωρα δεν τραβαει,οσο περιεργο και υπερβολικο ακουγεται.Και οντως η διαιτησια τον βοηθησε αρκετα σημερα.

Σε ποιες φάσεις αδικήθηκε ο Πάο Θόργκαλ στο 3ο παιχνίδι των τελικών? Επίσης εάν θες απάντα σε κάποιες ερωτήσεις:

1. Ο Ομπράντοβιτς διαμαρτύρεται λιγότερο από τον Γιαννάκη? Εάν όχι γιατί ο Γιαννάκης πήρε τεχνική?
  2. Είναι ίση αντιμετώπιση να χρεώνεται τεχνική και ο Γιασικεβίτσιους και ο Τεόντοσιτς?
  3. Τα κινητά σκριν που κάνουν οι ψηλοί στις φάσεις που γίνεται πικ εν ρολ είναι φάουλ τελικά ή όχι?
  4. Όταν δημιουργείται μισμάτς(μαρκάρισμα με διαφορά ύψους δηλαδή) είναι λογικό ή όχι ο παίκτης με το μειονέκτημα να χρεώνεται με φάουλ? Εάν είναι ( εγώ θεωρώ ότι όταν π.χ. ο Πρίντεζης μαρκάρει τον Τσαρτσαρή λογικά φορτώνεται με φάουλ) τότε πως οι ψηλοί του Ολυμπιακού δεν είχαν φθείρει τα 4άρια του ΠΑΟ( πεντάρι δεν έχει ο Πάο)??

Υ.Γ. : Τους χαρακτηρισμούς άστους καλύτερα είτε τους βλέπουν οι μοντς είτε όχι.

1. Η διαιτησία ήταν υπέρ του γηπεδούχου στο 2ο ματς. Γελάμε. :lol:
  2. Γελάμε περισσότερο. :lol: :lol:
  3. Γελάμε ακόμα περισσότερο. :lol: :lol: :lol:
  4. Άμα ξαναδώ τον αγώνα θα εκνευριστώ πάλι και δεν θέλω.
  5. Εγώ πάλι τον είδα να βγαίνει. Είδα μια τεχνική ποινή επιστημονικής φαντασίας και ατελείωτο ξύλο από τους παίκτες του ΠΑΟ (ιδίως προς τον Γκριρ) το οποίο τιμωρήθηκε με 4 ολόκληρες βολές. Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟ εκτέλεσε 12.
  6. Οι πολλές χαμένες βολές εξηγούνται από το ότι τις εκτελεί ο Σόφο. Στο οποίο Σόφο το 80% των φάουλ που του γίνονται είναι αντιαθλητικά αφού ο αντίπαλος δεν έχει καμιά πρόθεση να πάει στην μπάλα.

Κατά τ’ άλλα, η θεάρεστη τριάδα των διαιτητών ολοκλήρωσε το έργο της συντάσσοντας το φύλλο αγώνα στο οποίο αναφέρει 1-2 υβριστικά συνθήματα (ούτε λόγος για τα ρατσιστικά προφανώς) και ρίψη μπαλονιών! :lol: Γελοίοι με περικεφαλαία…

Ρε συ thorgal, τα ρηπορτς τζάμπα είναι κ λιγότερο χρονο θα σ έπαιρναν απ’ το να γραφεις υστερόγραφα
:wink:

@ChrisP κ γενικώς προς όλους: To ότι δε προσβάλλουμε αλλο χρήστη δε δικαιολογεί τη χρήση τέτοιων λέξεων. Μην τα ξαναλέμε, είναι γνωστά πράγματα

Δεν είπα ότι δικαιολογούμαι. :stuck_out_tongue:

To ειδαμε και αυτο!Οι βαζελοι λενε για διαιτησια στο μπασκετ !
Μοντε ποσα παιδια στην Αφρικη πεθαναν ?
Δεν ξεχναω τον τελικο κυπελλου με τον Αρη πριν 2-3 χρονια που ειχε φορτωθει
μεχρι και ο προπονητης του Αρη με 5 φαουλ.

Το ειδα κι εγω. Μπορει να μην ξερω πολλα απο μπασκετ αλλα η αδικια ηταν καταφωρη.:frowning: Κριμα.[-X

Αν και ΑΕΚ, μπορώ με σιγουριά να πω πως η διαιτησιά ηταν προκλητικά υπερ του ΠΑΟ και έκρινε το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα. Κρίμα για το άθλημα γενικά.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν διάβαζα αυτήν τη συζήτηση.

Πφφφ, τα πήρα πάλι.

Αλλά ρε παιδιά cool λίγο. Ούτε όταν μας έσφαξε η διαιτησία με τους Ισπανούς δεν κάνατε έτσι!! Τόσο πιο ψηλά οι ομάδες από την επίσημη αγαπημένη?