Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

+9999999999999 στον thorgal

ειστε πελατες…μια ζωη…ΤΕΛΟΣ…σημερα γουσταρα που βελτιωσαμε πολυ την αμυνα μας και επιθετικα ημασταν πολυ καλυτεροι…θα μπορουσαμε να βαλουμε καποια παραπανω σουτ αλλα μια χαρα…

ποσο γουσταρω να το σηκωσουμε στο ΣΕΦ να σας τσουξει αγρια ρε! οσο για διαιτησια αφηστε το καλυτερα γιατι δεν σας παρινει…αντε να ταν 55 - 45 το πολυ…οσο για τον γουντς ουτε μπουκετο δεν ξερει να ριχνει ο φλωρος…αμα τον επιανε ο ΝΤΕΓΙΑΝ θα τον ειχε σαπισει…

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΕΛΑΤΕΣ

[SIZE=“5”]100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ [/SIZE]

1.Το γελιο κανει καλο στην υγεία
2.Επίσης
3.Ενταξει μην το παρατραβήξεις ρε αδελφέ!
4.Θα εκνευριστείς διοτι θα καταλαβεις οτι το ματς χαθηκε στην υπερβολική αμυνα για να μην βαλει ποντο ο αντιπαλος σου χωρις να σκεφτεσαι για την επιθεση. Αφου εβαλε και 2 τριποντα ο Παπαμακάριος ενταξει δεν εχω λογια…Αν δεν εμπαιναν και αυτα ακομα θα λεγατε οτι η διαιτησια εδωσε το ματς?
5.Εγω δεν ειμαι διαιτητης για να σου πω τι ακουσε και του εδωσε τεχνική ποινή. Αλλα απο το replay καταλαβαίνεις οτι δεν ηταν τοσο ψυχραιμος. Καλυτερα να βριζει στα σερβικα οπως ο Obradovic. Επισης συμφωνα με τα λεγομενα σου ολα τα φαουλ υπερ του Παναθηναικου σε αυτη την περιοδο ηταν ψευτικα. Πασο…
6.Οκ τοτε ριχνουμε το φταιξιμο στο οτι δεν ειναι αντιαθλητικα και οχι στον Σοφο οτι πρεπει να βελτιωθει στις βολες(αν και στο 1ο ματς ηταν πολυ ευστοχος)…Αλλα αυτο που λες ειναι αστοχο διοτι οταν εχεις τον Σοφο που εχει διπλασιο ογκο και κιλά δεν χρειαζεσαι την ιδια δυναμη ωστε να κανεις ενα καθαρο φαουλ οπως θα εκανες στον Μπουρουση πχ…Αφου δεν καταλαβαινει τπτ και αυτο ειναι πλεονεκτημα οταν εχει την μπαλα αυτος, αλλα προδιδεται απο τον ογκο του οταν αμυνεται και βγαζει σκρην.Τον εχεις δει πως μπαινει στην ρακετα? Καλα κανει ο ανθρωπος δεν λεω, εκμεταλευεται αυτο που ειναι…Αλλα ας βγαλουμε τα κοκκινα(και πρασινα για τους δικους μας) γυαλια…

Rock είσαι αστείος όπως πάντα.

Sagrath το (5) και το (6) του ποστ σου δεν απαντάνε σε τίποτα από αυτά που είπα εγώ, οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Mάνο, η διαιτησία με την Ισπανία ήταν εκπληκτική σε σχέση με όσα είδαμε χτες.

εγω ειμαι αστειος η εσυ που λες οτι ημαστε π* γιοι , οτι μας λενε ΠΟΑ και οτι φορουσαμε ροζ φανελες…δεν φταιω εγω ρε φιλε που σε τσουζει επειδη παλι βλεπετε την πλατη μας… δεν το συνεχιζω γιατι καλαβαινω…και γω αμα ημουν πελατης τα ιδια θα λεγα…

Δεν είπα πουθενα οτι ειστε π** γιοι, ενώ το ότι απο το 1908 έως το 1923, ο σύλλογος λεγόταν ΠΟΑ και φορούσε ροζ φανέλες είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Πελάτες ειναι οι κοντοί που αγοράζουν παιχνίδια. Κι αυτοί που όλο τρέχουν στα στενάκι και αφήνουν μηχανάκια. :slight_smile:

Στο ΣΕΦ ελάτε πάλι με την πλάτη σας που τη βλέπουμε.

rock πες του μπαμπά σου να ερθει παλι στο γηπεδο ετσι??? :smiley:

Εκτος απο το οτι εχει φαση να διαβαζεις ποστς σαν τα παραπανω, παρατηρω οτι “το αθλημα”, “το 50-50” κτλ κτλ το θυμουνται οι ολυμπιακοι και οι βαζελοι οταν τους μπει. Κατα τα αλλα ολη την χρονια εθελοτυφλουν…Αρκει να κερδιζουν.

Μακαρι να παει σε 5ο παιχνιδι και ο τελικος να ειναι τοσο 50-50 ωστε ο χαμενος να μην μπορει να πει το παραμικρο για την διαιτησια. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι τραγικη ειρωνια.

Μιλάμε για τα μεταξύ μας παιχνίδια. Τους τελικούς.

Το σχόλιό σου είναι τέρμα άκυρο, εκτός κι αν υποστηρίζεις ότι στους τελικούς έπρεπε να είναι ο Άρης, αλλά τον έκοψε η διαιτησία.

Μιλατε για τα μεταξυ σας παιχνιδια, σαν να υπαρχουν ΜΟΝΟ αυτα σε ολο το πρωταθλημα.
Γιατι δεν μιλατε για ολα τα αλλα παιχνιδια που τα νικουσατε απο τα αποδυτηρια, και οι μεν και οι δε? :slight_smile:

Εκτος αν φτασατε και οι 2 στον τελικο, μεσω κληρωσης ή καπως αλλιως.

Το αλλο που γραφεις για τον Αρη, δεν καταφερε να με νευριασει :stuck_out_tongue:

Άντε να μην πεταχτώ και εγώ, ο γραφικός και αρχίσω να αναφέρω και το ποδόσφαιρο όπως στον πρώτο τελικό και το κάνω εντελώς πουτάνα το topic.

Φτάσαμε στον τελικό επειδή ήμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες της Α1 με τρομακτική διαφορά από τους υπόλοιπους. Γι αυτό και νικούσαμε από τα αποδυτήρια. Για να μην πω ότι στο τελευταίο ματς με το Μαρούσι, στην κρίσιμη φάση δεν δίνεται εμφανέστατο φάουλ στον Γκριρ και σφυρίζονται 5’’, όταν έχουν περάσει μόλις 4’’.

Manson, κατάλαβε επιτέλους ότι Σούπερ Λίγκα κ Α1 είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στο ποδόσφαιρο ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ είχαν μεταξύ τους μικρές διαφορές. Στα μεταξύ τους ντέρμπι δεν μπορώ να θυμηθώ κάπου να παίζει ρόλο η διαιτησία εκτός ίσως από το μαϊμού-πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια όλοι σε άλλα ευνοήθηκαν και σε άλλα αδικήθηκαν και ψάχνουμε τώρα να βρούμε ποιος ευνοήθηκε περισσότερο, χωρίς ποτέ να καταλήξουμε κάπου.

Στο μπάσκετ ήταν προφανές ότι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα έφταναν στους τελικούς αφού ήταν με διαφορά οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους. Εκεί λοιπόν, στους τελικούς καθαυτούς εγώ περιμένω ένα 50-50 και βλέπω ένα προκλητικό σπρώξιμο στον ΠΑΟ. Επαναλαμβάνω, στα ΜΕΤΑΞΥ μας παιχνίδια. Εκεί που είμαστε ένας εναντίον ενός.

Το κακό ρε Chrisp είναι πως για να σου απαντήσω και να αντικρούσω αυτά πους λες πρέπει να γράψω δυο-τρεις παραγράφους και βαριέμαι. Κάποια άλλη στιγμή θα το κάνω. Ίσως μετά τον πέμπτο τελικό που θα φωνάζετε πάλι.

Ωραία απάντα με ένα ναι ή ένα όχι τα παρακάτω:

1. Υπήρξε διαιτητική εύνοια σε κάποιο φετινό ποδοσφαιρικό ντέρμπι?
  2. Άξιζε άλλη ομάδα να είναι στους τελικούς της Α1 εκτός από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ?

καταρχας μιλαμε και για αλλλους προεδρους ε??? :-s

1. Ναι
  2. Όχι

Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Γενικά οι απαντήσεις “ναι”, “όχι” είναι για τα δικαστήρια και τα ερωτηματολόγια. Όχι για συζητήσεις.

Όπως θες. Αν και δεν πρόκειται να με πείσεις ότι η διαιτησία παίζει τον ίδιο ρόλο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ…

Αρχιζω αντιστροφως:
5.Αυτο ειναι αμοιβαιο και ελπιζω να το εχεις καταλαβει. Ο λογος που ενοχληθηκα τοσο πολυ ηταν ακριβως αυτος. Οτι διαβασα τετοια πραγματα απο ενα ατομο που εκτιμω και που εχει δειξει γενικα οτι σκεφτεται πολυ σωστα εδω μεσα σε αρκετα θεματα. Οχι ομως ο οπαδισμος να μας χαλαει. Αν τα ειχε γραψει καποιος αλλος που δεν τον θεωρω σοβαρο ή που τον εχω γραμμενο ειλικρινα δεν θα με πειραζε, μπορει να μην εμπαινα ουτε καν στον κοπο να τα σχολιασω. Με πειραξε ομως που γραφτηκαν απο καποιον σαν και εσενα.

1. Σοβαρα τωρα, σας τιμαει αυτο?

2. Αυτο ειναι γραφικο και το ξερεις. Ακομα και σε αυτο το τελευταιο παιχνιδι για το οποιο τοσο φωναζετε υπηρξαν φασεις οπου παιχτες του ΟΣΦΠ υπεπεσαν σε βηματα ή αμυντικα φαουλ τα οποια δεν σφυριχτηκαν… Προς Θεου, δεν λεω οτι αδικηθηκαμε. Αλλα οχι να λεμε οτι δεν υπαρχει ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ φαση στην οποια να ευνοειται ο ΟΣΦΠ!! Αυτο εκ των πραγματων ειναι αδυνατο σε οποιοδηποτε αθλημα και για οποιαδηποτε ομαδα…:wink:

3. Ενταξει, λες πως δεν εβρισες τον κοσμο του ΠΑΟ αλλα την ιδια την ομαδα… Εισαι σιγουρος οτι για ολους αυτα τα δυο δεν ειναι ταυτοσημα? Αν δηλαδη εγω αρχισω να βριζω τον Ολυμπιακο σε περιπτωση που παρεξηγηθουν οι οπαδοι του θα ειναι παραλογοι?:-s

4. Κοιτα, και γω κατα τη διαρκεια ενος αγωνα μπορει να φορτωσω ασχημα και να πω διαφορα αλλα δεν θα μπω εδω μεσα να τα γραψω γιατι ξερω οτι θα ειναι πραγματα τα οποια ουτε με εκφραζουν αλλα και ουτε με τιμανε. Αν θελω να γραψω την αποψη μου θα το κανω αργοτερα οταν θα ειμαι σε θεση να δω το παιχνιδι πιο ηρεμα και χωρις τον φανατισμο της στιγμης που οσο και αν δεν το καταλαβαινουμε πολλες φορες μπορει να προσβαλλει ασχηγμα…

ΟΚ, αλλα το ρουφιανιλικι δεν ειναι το αγαπημενο μου σπορ. Και ειδικοτερα απεναντι σε ατομα που εχω το θαρρος να πω καποια πραγματα μπροστα τους…

Δες πχ αυτο ρε Χρηστο. Δηλαδη τωρα δεν προσβαλλεις καποια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων ουτε αναφερεσαι στο λαο του ΠΑΟ?:-k

Οταν θα αλλαξουν οι καιροι και ο ΠΑΟ θα αρχισει να ξαναπαιρνει τιτλους στο ποδοσφαιρο και ο ΟΣΦΠ στο μπασκετ, θα δειτε ολοι οσοι ισχυριζεστε το αντιθετο πως η διαιτησια και οι μεγαλοπαραγοντες μπορουν να παιξουν εξισου καθοριστικο ρολο ΠΑΝΤΟΥ και οχι μονο εκει που αδικειται η ομαδα μας…

Και δυο λογια για το παιχνιδι αν ενδιαφερουν κανεναν. Προσωπικα πιστευω πως κριθηκε στην αποβολη των Τομασεβιτς και Γουντς. Απο κει και περα ο Ολυμπιακος εδειξε να μπλοκαρει κυριως επιθετικα και οι παιχτες του να μην εχουν καθαρο μυαλο. Κατα τη γνωμη μου η αποβολη αυτη στοιχισε περισσοτερο στον ΟΣΦΠ και αυτο φανηκε. Χαρακτηριστικο ειναι πως η πιο αξιολογη επιθετικη προσπαθεια του ΟΣΦΠ να γυρισει το παιχνιδι ηταν τα (αρκετα τυχερα) τριποντα του Παπαμακαριου. Και γι’αυτο δεν εφταιγε η διαιτησια… Γενικως ειδα την ιδια εικονα με εκεινη στο ΣΕΦ αλλα με αντεστραμμενους ρολους. Μια ομαδα με ενθουσιασμο να παιζει με αυτοπεποιθηση και να παιρνει περαιτερω ωθηση απο την εξεδρα ενω η αλλη να εχει μπλοκαρει και να μην μπορει να βρει αξιολογη επιθετικα λυση να περασει τη μπαλα στο καλαθι… Οταν η διαφορα σταθεροποιηθηκε σε διψηφιο αριθμο η φιλοξενουμενη ομαδα φανηκε τελειως αποσυντονισμενη. Στο προηγουμενο παιχνιδι ημασταν εμεις τωρα εσεις. Η διαφορα ειναι πως εμεις ειχαμε παθει το μπλακ-αουτ απο το δευτερο κιολας δεκαλεπτο ενω εσεις στο τριτο.
Αυτη αλλωστε ηταν και η αποψη του προπονητη σας για το παιχνιδι. Πως οι παικτες σας χασανε τη συγκεντρωση τους και στο τελος επαιζαν χωρις καθαρο μυαλο με αποτελεσμα ο ΠΑΟ να κερδισει δικαια…

ΥΓ: Κανονικα με τα οσα εγιναν στο παιχνιδι (γιατι μεσα ημουνα) πρεπει να τιμωρηθει η εδρα μας. Μπορει οι οπαδοι να προκληθηκαν αρκετες φορες απο καποιους απο τον αντιπαλο παγκο αλλα αυτη η αντιδραση ηταν απαραδεκτη. Ενταξει, βρισε οσο θες αλλα μεχρι εκει. Μερικοι πηγαν να πεταξουν ακομα και την πεθερα τους στο γηπεδο. Το ξερω οτι δεν προκειται να τιμωρηθουμε και αυτο θα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ευνοια αν παει το παιχνιδι σε 5ο τελικο και οχι το ενα φαουλ που δινεται αναποδα μια υπερ του ΠΑΟ και την αλλη υπερ του ΟΣΦΠ.
Αυτος ειναι αλλος ενας λογος που θελω να τελειωσει η σειρα την Κυριακη και μακαρι να κερδισουμε καθαρα για να μην ακουω παλι τα ιδια.Αν και κατι τετοιο φανταζει δυσκολο γιατι και να ερθει διπλο θα ειναι το πολυ με 2-3 ποντους και ολο και καποιος θα εχει βρει κανα φαουλ που δεν δοθηκε για να μιλησει για σφαγη…

ΥΓ2: Αν δεν θελετε χαρακτηρισμους να μην απευθυνετε ουτε και σεις. Ευχαριστω για την κατανοηση.:slight_smile:

Ας απαντήσω συνολικά.

Έτσι έγραψα επειδή έτσι μου βγήκε. Πιθανότατα έπραξα λάθος αλλά δεν μετανιώνω ποτέ κ για τίποτα. Πραγματικά όμως, δεν νομίζω να προσέβαλλα κανέναν παρά μόνο τους διαιτητές και τον Σάρας. Ακόμα και το λογοπαίγνιο με τα 100 χρόνια στον Τανατζή αναφερόταν. Το σύνθημα με τα στενάκια ήταν χιουμοριστικό και ίσως προβοκατόρικο προς τον rock, αλλά οι μόνοι που μπορεί να προσβληθούν από αυτό είναι οι χούλιγκανς του ΠΑΟ αφού σε αυτούς αναφέρεται (και γνωρίζω ότι ευτυχώς δεν είσαι σε αυτούς). Δεν νομίζω να μας πειράζει που προσβάλλονται οι χούλιγκανς κάποιας ομάδας. Ελπίζω να είμαστε εντάξει με αυτό γιατί καμιά διάθεση δεν έχω να υπάρχει ψύχρα με άτομα που εκτιμώ.

Όσον αφορά στη διαιτησία τώρα. Αυτό που έγραψα ήταν μια ηθελημένη υπερβολή. Προφανώς και χτες θα υπήρχαν 2, 3, 5 φάσεις που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός. Είναι συντριπτικά λιγότερες από αυτές που ευνοήθηκε ο ΠΑΟ. Η γενικότερη εικόνα της διαιτησίας χτες έβγαζε μια αγωνιώδη προσπάθεια να ευνοηθείτε. Ο,τι και να γράψει κανείς, ό,τι και να πει ο Γιαννάκης η γνώμη μου δεν αλλάζει. Γελούσα από τα νεύρα μου στο τέλος του χτεσινού αγώνα και δεν μου συμβαίνει συχνά αυτό. Εϊδες στο 1ο ματς (που κρίθηκε μάλιστα στο καλάθι) να γράψω κάτι? Τον Πρίντεζη έβρισα για το χαμένο λέη απ. Δεν πιάστηκα από ένα φάουλ που μπορεί να μη δόθηκε.

Αν αντιστραφούν οι ρόλοι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, εδώ θάμαστε και θα τα λέμε. Δεν έχει να κάνει όμως με το ποιος είναι από πάνω, αλλά με τις εξ ορισμού διαφορές ανάμεσα στα 2 αθλήματα.

Τεσπά, no harm done. Κερδίζουμε μεθαύριο και πάμε 5ο τελικό, με την ελπίδα να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Γι’ αυτό λοιπόν, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε την κορύφωση του σχεδίου που μπήκε σε εφαρμογή από τη μέρα που φημολογήθηκε ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα αναλάβει προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας έκανε κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους, και με καθεστωτικές συμπεριφορές κάνουν… αγώνα για να επιβάλλουν τα συμφέροντά τους.

Η τελευταία πράξη του σχεδίου τους είναι η μετατροπή των τελικών της Α1 σε παιχνίδια όχι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, αλλά Γιαννάκης - Παναθηναϊκός. Με ειρωνείες, απειλές και ψεύδη προσπαθούν να σπιλώσουν έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο να χτιστεί το οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ.

Είτε αρέσει, είτε όχι σε κάποιους, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο άνθρωπος δίπλα στον οποίο έχουμε συστρατευθεί όλοι για να οδηγήσουμε την ομάδα μας στην κορυφή. Μαζί του θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά μας.

Η προπαγάνδα έχει και τα όρια της. Δεν είναι δυνατόν ο προπονητής του Ολυμπιακού να μη δικαιούται να προστατεύσει τους παίκτες του και να μάχεται για το δίκαιο και τα συμφέροντα της ομάδας του μέσα στο γήπεδο όπου 15.000 φανατικοί οπαδοί του αντιπάλου πιέζουν κάθε παράγοντα του αγώνα με κάθε μέσο, να μην έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί για όποια απόφαση θεωρεί λανθασμένη. Είναι χαρακτηριστικό ότι, με τη βοήθεια συγκεκριμένης μερίδας των Μ.Μ.Ε., έχουν μετατρέψει τη διαμαρτυρία σε κακούργημα, ενώ όταν ακολουθεί την ίδια πρακτική ο αντίπαλος προπονητής, λένε ότι απλά έχει πάθος για τη δουλειά του.

Το σχέδιο είναι καλά μελετημένο. Ο στόχος είναι να παρασύρουν όλους τους παράγοντες ενός αγώνα και όχι μόνο, (διαιτητές, δημοσιογράφους, παράγοντες και φορείς του μπάσκετ, απλούς φίλαθλους), μακριά από την ουσία του παιχνιδιού, να τους αποπροσανατολίσουν και τελικά να συμπεριφέρονται προκατειλημμένα εναντίον του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή αποκρύπτεται εντέχνως το γεγονός ότι ουδέποτε μετά τη λήξη ενός αγώνα, ο προπονητής της ομάδας μας δεν έχει εκφράσει δημόσια το παραμικρό παράπονο για τις κατά κοινή ομολογία άδικες εις βάρος μας διαιτησίες, αποφεύγοντας με τη στάση του να ρίξει λάδι στη φωτιά. Δε σχολιάζεται επίσης το γεγονός ότι η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παρά το γεγονός ότι θίγονται τα συμφέροντα της, επανειλημμένα προσπαθεί με τις πράξεις της να κρατήσει ψηλά το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και δεν παρασύρεται στο παιχνίδι του φανατισμού που συστηματικά ακολουθούν οι παράγοντες του Παναθηναϊκού.

Ας το πάρουν απόφαση: Ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη διεκδικεί ότι του αξίζει και θα το κατακτήσει.

spex:Πολύ σωστή η ανακοίνωση της ΚΑΕ…Προκαλώ κάποιον να αποδείξει το αντίθετο

Υ.Γ:Η ανακοίνωση ξέχασε να ανάφερει για τα αισχρά και ρατσιστικά συνθήματα κατά του Σχορτσιανίτη…Να τους χαιρεστε τους οργανωμένους σας

Τα βρισιδια και ολα αυτα ειναι εκατερωθεν και απο τις δυο πλευρες,δλδ τωρα που θα παει ο ΠΑΟ στο ΣΕΦ τι θα γινει,δεν θα βριζουν οι οπαδοι του οσφπ?,φυσικα και θα βριζουν οπως εκαναν και οι παναθηναικοι στην εδρα τους.

Τωρα αυτο με τον γιαννακη δεν μπορω να το καταλαβω, απο την στιγμη που ειχανε βγει οι πληροφοριες οτι εχει κλεισει στον οσφπ,απο τοτε αρχισε απο πλευρας του ΠΑΟ μια γκρινια για τον γιαννακη χωρις να υπαρχει προφανης και ουσιαστικος λογος.