Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Εντάξει σίγουρα θα υπήρξαν βρισιδια σε στυλ “!@%&*” αλλα ρατσιστικα δεν νομίζω να είπαν ποτέ οι οπαδοί του ολυμπιακού(οπαδοί όχι φίλαθλοι).Και για τον Γιαννάκη λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.Τον βρίζουν τώρα αλλά ξεχνάνε πως ο Γιαννάκης οδήγησε την Εθνική στην ελίτ του παγκοσμίου μπάσκετ

Moνο οι Παναθηναικοι ειναι ρατσιστες… Να το ξερουμε τουλαχιστον να ξερουμε που θα βρουμε την πηγη του κακου: στη 13. Οκ…

spex μόλις την περασμένη σαιζόν οι οπαδοί του γαύρου καταφέρονταν ρατσιστικά κατά του Νίνη στο καραϊσκάκι… οπότε αυτό που λες είναι τουλάχιστον άκυρο. Είναι βέβαιο ότι αν πας ακόμα παραπίσω θα βρεις ρατσιστικά συνθήματα εκατέρωθεν σε διάφορες περιόδους, οπότε κλείνει εδώ η κουβέντα. Μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο, όπως είναι και οι οργανωμένοι κάθε ομάδας υπάρχουν μαζεμένες όλες οι ιδεολογίες. Η κάθε ομάδα έχει και τους δικούς της και δεν χρειάζεται πιστεύω να παραθέτω “ονόματα” γιατί και αξία θα τους δώσουμε.

Eγώ θα πώ απλά μία λέξη: Misfits…

Γαμώ τη μπάντα :stuck_out_tongue:

Λοιπόν ξεκίνησε το ματς και διακόπηκε στο τρίλεπτο γιατί η βλακεία είναι ανίκητη. Σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι απόλυτος. Παίρνεις την ομάδα και σηκώνεσαι να φύγεις…

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ . ΜΠΡΑΒΟ …ριζουπολη το κανατε αλλα δεν θα περασει

διπλο μεσα στο εξοχικο μωρη ΠΑΝΑΘΑ

ΚΑΦΡΟΙ . ΚΑΦΡΟΙ . ΚΑΦΡΟΙ .

ρε α στο διαλο επιτελους…

Δεν παει αλλο…

οι καφροι δεν εχουν χρωμα…

Μαζευτε τα και φυγετε…

Στο ΟΑΚΑ θα διεκοπταν το παιχνιδι τοσο ευκολα??? :-k

Aσε μας ρε αυτο σε πειραξε εσενα

Ολα τα αλλα φυσιολογικα δηλαδη…

Δεν καναν τιποτε τα παιδακια… Μια χαρα επρεπε να συνεχιστει

Γρίφος (εδώ σας θέλω πουλιά μου): Πώς μπορείτε να διώξετε 15 χιλιάδες τρελαμένους Ολυμπιακούς, στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους το οποίο τυχαίνει να έιναι και το κρισιμότερο απ’ όλα ενώ παίζουν ενατνίον του αιώνιου αντιπάλου τους;

Όποιος το βρει κερδίζει 2 λουκούμια Σύρου με γεύση γαρύφαλλο.

μακαρι να μην γινοταν τπτ, και να παιζοταν μπασκετ σε πολιτισμενο επιπεδο. Αλλα απο την στιγμη που και οι μεν και οι δε ειναι καφροι, τουλαχιστον ας αντιμετωπιζονται εξισου…

Εγω στη θεση των παιχτων θα εφευγα
Δεν μπορει να συνεχιζεται ετσι!!!
Και απ τους μεν και απο τους δε

πφφφ έναν τελικό είπα να δω κι εγώ [-X [-X [-X

Βάλτε μακεδονία ρε, έχει al bundy

ελεος, τι αλλο θα γινει. οχι τιποτε αλλο μας λενε καφρους για ορισμενα “παλικαρια” κι ας κανουνε χειροτερα στην εδρα τους. εν τω μεταξυ πρωτη φορα εχει γινει κατι τετοιο??? ανακαλυψαμε την αμερικη σημερα λεμε…

ρε ΑΛΗΤΕΣ μεταδοση ειναι αυτη ρε ?? παλιο γελοιοι …λες και παιζει η εθνικη ελλαδος με καποια αλλη…αντε απο δω…

Το ματς δεν θα διακοπτόταν τόσο εύκολα στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι δεδομένο γιατί σε αυτους τους τελίκούς είχαμε ανάλογο παράδειγμα.

είναι μετάδοση ανάλογη του Πολίτη με τον Χατζηγεωργίου…

ρε τι απαντας στο μπεμπη?? αφου ολο κουταμαρες λεει…

Ενω αλλοι που συγκρινουν την καφριλα δεν λενε ανοησιες…