εχεις παρει εισιτηριο ?
πφφ προσπαθω να συννενοηθω και δν βρισκω ακρη, ανοιχτε ρε χαμενοι τα κινητα σας…
λες να μη βρω?:-k
Τα όσα έγιναν πρόπερσυ στο ΟΑΚΑ, τα οποία είναι και καταδικαστέα, είναι η συνέχεια της Ριζούπολης. Το καθένα όπου τον πέρνει. Επίσης αυτό με τους αστυνομικούς είστε τραγικοί να το λέτε, όταν έχετε υπεύθυνο ασφαλείας τον πρώην αττικάρχη, ο οποίος εν ενεργεία ακόμα διετέλεσε και υπεύθυνος ασφαλείας στο αλήστου εκείνο μνήμης παιχνίδι που αναφέρω παραπάνω. Κάποιος εύλογα θα ρωτήσει:
“- Ρε μεγάλε δηλαδή πριν τη Ριζούπολη δεν γίνονταν επεισόδεια;”
Βεβαίως και γίνονταν, ΟΜΩΣ εκείνη τη μέρα περάσαμε στην “άλλη πλευρά” και όποιος δεν το παραδέχεται αρχίζοντας τα περί “ψευτομαγκιάς” και “κότες” είναι δειλός. Για να μην πιάσω και πιο “λεπτά” ζητήματα και βρεθώ ανακρινόμενος.
Τέλος μην εθελοτυφλείτε, για κάθε mega που λέτε αντιτάσσω άλλα τόσα. Ο καθένας έχει τα δικά μέσα προπαγάνδας/παραπληροφόρησης. Το θέμα δεν είναι ποιος έχει τα πιο πολλά ή τα πιο “μεγάλα και βαριά” αλλά το ότι είναι ντροπή να προάγεται ο φανατισμός μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ακόμα θυμάμαι τα κροκοδείλια δάκρυα όλων των “βαμμένων” μέσων μετά τα τραγικά γεγονότα της Παιανίας και τη γραμμή σύμπνοιας που επικρατούσε στα εξώφυλλα όλων τότε σε στυλ “κοιτάξτε τι έγινε, ίσως να φταίμε κι εμείς”. Ρίξτε σήμερα κιόλας μια ματιά στα εξώφυλλα απλά των φυλλάδων και πείτε μου 14 μήνες μετά τι έχει αλλάξει. ʼντα να τελειώνει η σειρά, γιατί βαρέθηκα, μπάσκετ δεν παίζεται που δεν παίζεται.
υγ. Κρισπ, στην αρχή της χρονιάς έγινε ψηφοφορία στην ομοσπονδία μεταξύ των ΚΑΕ για το αν θα υπάρχει πλέον ματακίνηση οργνωμένων σε περίπτωση που οι τελικοί πάνε σε 5ο ματς. Η καταμέτρηση έδωσε μία
ψήφο διαφορά στη μη μετακίνηση, με τον Παναθηναϊκό να ψηφίζει ναι στη μη μετακίνηση και το γαύρο όχι. Βγάλε τώρα ότι συμπέρασμα θες.
Έβγαλα ακριβώς το συμπέρασμα που ήθελα, να σαι καλά.
Για τα υπόλοιπα εκτός του υγ έβγαλες συμπέρασμα ή να στα κάνω πιο λιανά να σταματήσεις να λες μαλακίες για 100 @$$#γιους. ε?
Post_digital μην γίνεσαι άκυρος.
Δυο πραγματάκια για τους γαύρους, επειδή κάτι διάβασα παραπίσω και θέλω να τα διευκρινήσω.
1ον Από τη μια είμαστε ανθέλληνες και κομπλεξικοί επειδή βρίζουμε το Γιαννάκη που ήρθε ως προπονητής σας ενώ είναι ακόμα στην εθνική, ενώ παλιότερα που ήταν στο Μαρούσι και εθνική ταυτόχρονα δεν πείραζε. Εσείς ας πούμε γιατί βρίζετε το Βασιλακόπουλο αφού ως παράγοντας είναι αυτός ο οποίος πήρε το Γιαννάκη στην εθνική, τον στήριξε και η εθνική μας έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες;
2ον Ναι μεν, αμφισβητήτε την 100ντάχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού μέσα από τα επίσημα χείλη της διοίκησή σας, ορίζοντας ως χρονολογία ίδρυσης μας πότε το 18, πότε το 23 και τελευταία φτάσαμε και στο 25, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στη μεταπολίτευση. Από την άλλη δε, μιλάτε για ποα (ναι, έτσι λεγόμασταν) και για ροζ χρώμα (το οποίο βέβαια ήταν κόκκινο και όχι ροζ και δεν έχουμε κανένα λόγο να το κρύψουμε, εξάλλου τότε δεν είχατε ξεμυτίσει ακόμα από την τρούμπα). Αυτόματα το ένα αναιρεί το άλλο. Αποφασίστε μέντορες της ιστορίας πότε ιδρυθήκαμε τελικά. Απλά να πω ότι πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ όπως Μάντσεστερ, Ρεάλ κλπ. άλλο όνομα είχαν όταν ιδρύθηκαν και στη πορεία απέκτησαν το σημερινό τους όμως η χρονολογία ίδρυσης τους παραμένει ανναλοίωτη. Δηλαδή κάποιος που αποφασίζει να αλλάξει επώνυμο όταν το δηλώνει στο ληξιαρχείο ξαναγιεννιέτε και είναι πλέον 1 έτους; Για την ιστορία το χρώμα και το σήμα καθιερώθηκαν το 18.
1ον) Τον βρίζουμε επειδή στηρίζει το πράσινο κατεστημένο που καταλήγει σε διαιτησίες όπως αυτή του 3ου τελικού. Εσείς γιατί βρίζετε τον Γκαγκάτση που επί προεδρίας του η εθνική ποδοσφαίρου κατέκτησε το Euro?
2ον) Δεν πα να ιδρυθήκατε και το 1821. Εμείς μια φορά το δώρο σας το κάναμε. http://uk.youtube.com/watch?v=6_T78PytAMg&feature=related
-
Μα πάντα ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του είχαν πρόβλημα με το Βασιλακόπουλο! Το αν έχει κάνει κάποιες σωστές κινήσεις στο θέμα της εθνικήε, δεν σημαίνει κάτι για τον Ολυμπιακό.
Εγώ καταλαβαίνω τη διαφορά του να΄ναι ο Γιαννάκης στον Ολυμπιακό και το Μαρούσι, όντας παράλληλα προπονητής και στην Εθνική και κατανοώ τα όποια παράπονα στο θέμα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πόσο εύκολα ξεχνούν οι οπαδοί του ΠΑΟ τα όσα προσέφερε αυτός στην ομάδα ΤΟΥΣ. Όχι στην Εθνική. Τι να πω, ίσως το 1996 πολλοί από αυτούς που πάνε τώρα στο γήπεδο να μην παρακολοθούσαν καν μπάσκετ… -
Αυτό τώρα τι σχέση έχει; Γενικά θεωρώ αυτή την κουβέντα γελοία. Ας ιδρύθηκε και το 1821. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους τίτλους και είναι συνολικά (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλευ, Πόλο, Κολύμβηση, Στίβος) στη χώρα ο μεγαλύτερος σύλλογος σε αριθμό διακρήσεων και αυτό μου αρκεί.
Edit: Σταμάτα να γράφεις πιο γρήγορα από μένα ρε! Χαχαχα
Χα! Beat me if u can!!
Να πω και λίγο την άποψη μου για τον Γιαννάκη. Δεν το θεωρώ και τόσο μεμπτό να τον αποδοκιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟ. Δεν έχει σημασία ούτε το ότι ήταν μέλος της ομάδας του '96, ούτε το ότι ως παίκτης και προπονητής έφτασε ψηλά με την εθνική. Αυτή τη στιγμή μπαίνει στο ΟΑΚΑ ως προπονητής του αιώνιου αντιπάλου και λογικό είναι να φάει γιούχα όταν διαμαρτύρεται.
Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο, είναι η δήλωση από μικροφώνου του κοντού που τον αποκάλεσε καραγκιόζη και για την οποία δεν υπήρξε καν επίπληξη. Από κοντά και το φερέφωνό του η “Πράσινη”. Η ατιμωρησία τέτοιων ενεργειών υποδαυλίζει μια χαρά τη βία. Σου λέει, ο κάφρος οπαδός “Ο πρόεδρος τους αποκάλεσε καραγκιόζη τον προπονητή μας και δεν τιμωρήθηκε. Γιατι να τιμωρηθώ εγω?”.
Φάτε την ζωή σας στο να απαντάτε συνέχεια ποιος έχει τα πιο μεγάλα βαρίδια, ποιανού είναι πιο βαριά η @%^@^% κ ποιος είναι ο πιο μάγκας…γελοιότητες που ούτε στο γυμνάσιο δεν κάναμε…δεν καταλαβαίνω ποτέ γιατί ο καθένας είναι δικηγόρος της ομάδας του κ υπερασπίζεται τα κ καλά συμφέροντά της??τι σκατά κερδίζετε??γίνεστε πιο μάγκες??οι άλλοι είναι κότες, λαγοί κοτόπουλα κ.λ.π. ξέχασα…καλά τα λέει ο Post digital…όλα τα κεφάλια εμπαίζουν εμάς τα ανθρωπάκια με το όπιο του λαού…αθλητισμό, τηλεόραση, αστειότητες σαν τηνeurovision ktl…τυχαία μπήκε ο κ. Βγενόπουλος στο Π.Α.Ο.?αγαπάει την ομάδα ο άνθρωπος…δεν θέλει 2 εκατ. κόσμο απο πίσω του έτοιμους να βγουν στους δρόμους να πλακωθούν, να ματώσουν για πάρτυ του για να ασκεί πίεση στην κυβέρνηση…?το τριφύλλι αγαπάει ο άνθρωπος…την ιδέα…και η λογικη…τώρα γίνανε πρώτη φορά…δεν έγιναν στο ΟΑΚΑ?δεν έγιναν στο ΣΕΦ??5 χρονών στο νηπιαγωγείο λέγαμε τέτοια πράγματα…ο κωστάκης το έκανε πρώτα όχι εγώ…μουαααα!!σκεφτείτε πως σας κάνει να σκέφτεστε ο φανατισμός??εκθειάζεται τον κάθε παίχτη αν παίζει στην ομάδα σας η την Εθνική…αν όμως παίζει στον αντίπαλο του μαμιούνται μάνες σπίτια κτλ??έχεις σκεφτεί ποτέ πως έιναι να σε βρίζουν 10 χιλιάδες άτομα…να σου βρίζουν τα ιερά και τα όσια…την μάνα σου που μπορεί να έχει πεθάνει, την αδερφή σου που μπορεί να είναι άρρωστη κτλ…Ούτε στους χειρότερους εγλκηματίες δεν φέρονται σαν σκουπίδι (βρισίδια, χειρονομίες, φτυσίματα, αντικείμενα κτλ) και εδώ στην φερόμαστε έτσι σε ανθρώπους που όλοι ζηλευουμε τις ικανότητες τους στο εκάστοτε άθλημα, που μας παρέχουν σε υψηλό επίπεδο ένα απο τα ωραίοτερα θεάματα όπως ο σωστός αθλητισμός…το μ##%@πανο ο Πρίντεζης θα πεθάνει ε??εσύ που λές αυτά και χειρότερα συνθήματα στο γήπεδο θα ήθελες να σε δείξει μια κάμερα, να βάλουμε φάτσα φόρα και το όνομα σου απο κάτω να σε μάθει όλη η Ελλάδα κ μετά να κυκλοφορήσεις έξω…?η να πας να κάνεις την δουλεία σου όπως θα πάει αυτός μεθάυριο…?αν δεν λέγεται φασισμός αυτό που κάνει ο μέσος φίλαθλος στην Ελλάδα τότε τι λέγεται…?αλλά εσύ είσαι μάγκας όταν τα λές…δεν είσαι κότα ή λαγός σωστά…κ απόλυτο δίκιο έχει ο Post digital…οι σκατοφυλλάδες τότε θρηνούσαν…κ τώρα με τις άνωθεν εντολές κατασκευάζουν καινούριους κάφρους…μπράβο!πήγαινε να υπερασπιστείς το τρυφίλλι, τον έφηβο, τον αετό…βρίσε τον πούστη τον αντίπαλο τον εχθρο!σκότωσε τον…τόσο άδεια είναι η ζωή κάποιων για να γεμίζε μόνο με αυτά…?τι να πω…
Εγώ προσωπικά έχω να πάω γήπεδο απο το 2004 σε ένα φιλικό Ελλάδα - βουλγαρία στην λεώφορο πριν το euro…έχω σιχαθεί…κ μην μου πείτε επιδή δεν πάω γήπεδο δεν ξέρω…ξέρω κόσμο και φίλους μου βαθιά που ασχολούντια πολυ…(δεν μπορώ κ εγώ να πω πολλά για ευνόητους λόγους)…ξέρω ότι κάνείς δεν θα βάλει μυαλό προφανώς και δεν θα αλλάξει κάει αλλά ελέυθερο μέσο είναι το net, ελεύθερα εκφράζομαι!κ εννοείται δεν υποστηρίζω καμμία ομάδα…το λέω γιατί μετά από ολα όσα λέω όλο κάποιος θα βρεθεί να μου πει κ τι ομάδα είμαι που τα λεω αυτά κτλ(!!!)…
υ.γ. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά…το 2ο ενικό χρησιμοποιήθηκε για έμφαση…
Συνεχίστε…
Tyler καλά τα λες βασικά, απλά οι περισσότεροι εδώ κάνουμε πλάκα στην τελική. Έχουμε πλήρως συνειδητοποιήσει εμείς προσωπικά δεν κερδίζουμε ή χάνουμε κάτι με τις νίκες κ τις ήττες των ομάδων μας.
Να ξέρεις το πραγματικό πρόβλημα είναι οι σύνδεσμοι των οπαδών και η νοοτροπία τους. Και οι οποίοι φυσικά καθοδηγούνται από τους παράγοντες. Όταν ο Κόκκαλης μιλάει για “κότες” στα συνέδρια της Θ.7, όταν οι κοντοί πηγαίνουν στην κηδεία να τιμήσουν τον “ήρωα” Φιλόπουλο, όταν ο Ντέμης βάζει τους ορίτζιναλς να τρομοκρατήσουν όσους παίκτες της ΑΕΚ διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους…
αποκλειεται να βρεις…αντε να χει μεινει κανενα των 50 αλλα και γι αυτο πρεπει να τρεξεις…
Τόνισα ότι δεν αναφέρομαι προσωπικα…Οκ η πλάκα και το πείραγμα στα πλαίσια που ξέρεις τι σου γίνεται είναι οκ…καί ειναι ωραίο να υπάρχουν…όπως σε όλα τα πράγματα ο χαβαλές…όμως πολλά πράγματα γίνονται με την κάλυψη του κάνω πλάκα (δεν το λέω για εδώ ούτε για σένα)…κ τον τσουκάλα για πλάκα τον έβλεπαν όλοι κ ξέρω πολλόυς που τα νεύρα τους τεντώνανε σε αντιπαραθέσεις στην εκπομπή του…κ εννοείται φταίνε οι παράγοντες…στο παράδειγμα για Βγενόπουλο βάζω όλο το συνάφι μέσα…το όχι αστείο όμως είναι πως υπάρχουν κ μάλλον πολλοι που τους υπηρετούν…κ είναι γνωστή η συνταγή να γαλουχείς τον άλλον με μίσος για να τον φανατίσεις…κ το πρόβλημα είναι υπαρκτό…κ μπορεί εσείς εδώ να κάνε τε πλάκα κ σε τόσα άλλα forums, μμε κτλ όμως τα σάπια μυαλά δέχονται το αρνητικό ερέθισμα έστω κ από αυτά που λέγονται ή γράφονται για πλάκα…κ εδω που μιλάτε δεν έχει τύχει ποτέ να νευριάσεις, να την πεις σε κάποιον που έγραψε κάτι εδω?κ μόνο αυτό που κάποιος θα μπεί στην διαδικασία να πει “μιλάτε εσείς που τότε κάνατε αυτό το άλλο?”…τι σε νοιάζει?ποιον υπερασπίζεσαι?αυτόν (παράγοντεσ κτλ) που ξέρεις ότι σε δουλέυουν…?που είσαι συνειδητοποιημένος όπως μου λές σωστά ότι είσαι??δλδ να κάθομαι να υπερασπίζω εγώ και να νευριάζω, να τσαντίζομαι για γελοίους τεχνοκράτες που με “βιάζουν” λόγω της αγάπης μου κ καλά για την ομάδα…?η υπερασπίζεστε μια ιδέα??της ομάδας??κ ποια είναι αυτή…?του γαύρου π.χ. της περηφάνιας?κ πόσο υπερήφανο είναι να βρίζεις έναν (παίχτης, προπονητής, διαιτητής κτλ) όταν βρίσκεσαι σε μια κερκίδα με άλλου 10 χιλιάδες κ είσαι εκ των προτέρων καβατζωμένος ότι δεν θα σε πειράξει κανείς…απλά βλέπω ότι στο γήπεδο πια καταργούνται βασικες ανθρώπινες αξίες…που παραδόξως οι άνθρωποι όταν είναι έξω απο αυτό δεν χάνουν την ευκαιρία να βροντοφωνάξουν ότι τις υπηρετουν…(π.χ. μου στέλνουν mail για να υπογράψω να σωθεί ένα κοριτσάκι που έχει καρκίνο αλλά του Batiste η μάνα που πέθανε απο καρκίνο - παράδειγμα είναι δεν ισχύει- να του μαμηθεί απο όλες τις τρύπες (sorry)…Ε δεν είναι έτσι δυστυχώς…το ξέρω ίσως είναι λίγο υπερβολικές σαν σκέψεις αλλά έτσι νίωθω πια για το θέμα έλληνας οπαδός, γήπεδο στην ελλάδα κτλ…
Και για να μην ξεχνιόμαστε ο Πανιώνιος νίκησε το Μαρούσι 96-84 και ισοφάρισε σε 2-2 στην μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρολίγκα.
Σχετικά με τα επεισόδια κλπ στους τελικούς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, αν έπαιζαν στο NBA και έκαναν όσα έκαναν, θα είχαν αποβληθεί για πάντα και οι 2 ομάδες 8)
Αν είχε μία παράγκα ο Σωκράτης στο ποδόσφαιρο, άλλες 10 έφτιαξαν οι αλήτες κοντοί Γιαννακόπουλοι. Ας μη σχολιάσω τις αλητείες τους τα τελευταία 15 χρόνια. Και μόνο να απομονώσω το γεγονός ότι προσέβαλαν τον Γιαννάκη (προπονήτης εθνικής εκτός των άλλων!) αρκεί. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτούς τους αλήτες.
Όσον αφορά τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, δεν ξέρω τους πραγματικούς λόγους που αποχωρεί από την εθνική (ίσως να έχει δίκαιο σε όσα λέει). Αλλά πιστεύω ότι όσα αναφέρει περί Συρίγου και Βασιλακόπουλου, έχουν βάση. Ο πρώτος είναι γνωστός αλήτης ρουφιάνος δημοσιογραφίσκος, και το έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και 20+ χρόνια (όσο θυμάμαι τουλάχιστον). Ο δεύτερος είναι γνωστό λαμόγιο του ελληνικού μπάσκετ… Όλοι αυτοί οι “σωτήρες” και “υποστηρικτές” του ελληνικού μπάσκετ, αν ήθελαν να προσφέρουν θετικά θα έπρεπε απλά να ξεκουμπιστούν και να μην ασχολούνται!
Που είσαι ρε Ματσόν;;;;
το “τα έσπασαν ΚΑΙ οι 2 μεριές, ας είναι κεκλεισμένων” δε το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής…
Ήθελα να εκκενωθεί το γήπεδο για τους εξής λόγους:
α) Συμφωνώ 100% (ως παθών κι όλας) με το δόγμα rudolf. “Μακριά οι ποδοσφαιρικές αρρώστιες, από το μπάσκετ”. Ο διάλογος πριν από το ποστ αυτό, νομίζω με δικαιώνει…
β) Εγώ δεν είμαι μπασκετάκιας (το δηλώνω για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις), είμαι ποδοσφαιράκιας. Αυτοί που πήγαν χθες και έκαναν τα επεισόδια όχι μόνο δεν ήταν μπασκετάκιες (αλλιώς θα πήγαιναν και όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά τα τελευταία χρόνια), αλλά δεν πήγαν ούτε για να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό. Πήγαν για να βρίσουν τον ΠΑΟ και να χαρούν με τον κόπο της ομάδας και όσων όντως τους στήριξαν όλο αυτό τον καιρό. Αν τους ενδιέφερε ο Ολυμπιακός θα πήγαιναν και με το Μαρούσι και θα έκαναν τα ίδια… Αφού ο κόσμος του Ολυμπιακού, από μόνος του δεν τους άρχισε στις φάπες ή δεν τους παρέδωσε στην αστυνομία (η οποία προφανώς και δε μπορεί να κάνει τίποτα όταν τις επιτίθονται μόνο και μόνο γιατί εμφανίζεται), τότε καλά να πάθουν που το γήπεδο θα εκκενωνόταν και θα είχαν πληρώσει τζάμπα το εισιτήριο…
γ) Τώρα στον 5ο τελικό, οι βάζελοι θα κάνουν τα ίδια και διόλου απίθανο αν κάνουν και χειρότερα. Όταν θες να κάνεις break σε τέτοιους αγώνες, την εξέδρα την θες όσο το δυνατόν πιο ήρεμη. Δυστυχώς οι παίκτες του Ολυμπιακού δε θα την έχουν αυτή την τύχη. Το ΟΑΚΑ μεθαύριο θα βράζει και σίγουρα ΚΑΝΕΝΑΣ διαιτητής δε θα εκκενώσει το γήπεδο…
δ) Θα ένιωθα τιμή μου, αν το πνεύμα των κανόνων εφαρμοζόταν έστω για πρώτη φορά, κόντρα στη δικιά μου ομάδα. Μην αρχίσω να λέω πάλι για μένα και τον ΠΑΣ… Φέτος δεν ένιωσα καθόλου άσχημα για την υπόθεση Βάλνερ, αλλά ένιωσα άσχημα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό που πήγε στο δικαστήριο και δημιούργησε “νομικό προηγούμενο” με αποτέλεσμα να μην τιμωρούνται “γενικόλογες” βρισιές της εξέδρας που δεν ονοματίζουν κάποιον. Στην υπόθεση Βάλνερ, το πνεύμα των κανονισμών εφαρμόστηκε. Στη μπασκετική όχι και με πείραξε το πως έγινε ευθύνη του Ολυμπιακού…
ΥΓ. Συμφωνώ 100% με αυτά που λέει ο tylerdurden. Ενώ λατρεύω να πηγαίνω γήπεδο να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, δεν πηγαίνω γιατί δε θέλω να έχω τίποτα κοινό με άτομα που συμπεριφέρονται έτσι. Ένιωσα πολύ άσχημα όταν ο άλλος δίπλα μου έκανε ένα κάρο απαράδεκτες ενέργειες και εγώ δε μπορούσα έστω να τον σταματήσω…
ακουγονται φημες οτι θα την πεσουν οι γαυροι εκει στην περιοχη γυρω απο το οακα…ενταξει το πιο πιθανον ειναι να ναι βλακειες αλλα εγω δεν ρισκαρω…
Ακριβώς έτσι νιώθω στο γήπεδο και εγώ…ένιωθα μάλλον…ενώ αγαπώ το άθλημα (για μπάλα περισσότερο), νομίζω οτι το ξέρω αρκετά καλά κ ένιωθα ξένος…thanx karvou
Κάρβου συμφωνώ καταρχήν και με τους 4 λόγους που αναφέρεις ότι πρέπει να εκκενωθεί το γήπεδο.
Με μια μικρή διαφωνία στο (β) αφού όση διάθεση και να υπάρχει να επιβληθείς στους ταραξίες, είναι πολύ δύσκολο όταν αυτοί είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένοι από εσένα σε αυτό που κάνουν. Θέλω να πω ότι αυτοί δεν θα διστάσουν να βαρέσουν τον απλό φίλαθλο που θα προσπαθήσει να τους εμποδίσει να πετάξουν τη φωτοβολίδα. Τεσπά είναι αρκετά πιο πολύπλοκο το θέμα από το να λέμε απλοϊκά “ας τους εμποδίσουν οι υπόλοιποι”.
Το ξεπερνάμε όμως αυτό. Και συμφωνώ και με τους 4 λόγους που παραθέτεις. Ο λόγος που παραθέτω εγώ για να μην εκκενωθεί όμως νομίζω ότι τους υπερκαλύπτει και τους 4.
Όσον αφορά στον 5ο τελικό, θα πω αυτό που είχα πει και για τον τελικό του κυπέλλου. Εισιτήρια και στις 2 ομάδες τα οποία θα μοιραστούν αποκλειστικά σε σχολεία.