Για να είμαι ειλικρινής εγώ πλέον δεν αντέχω να δω ΝΒΑ και αυτός είναι ένας από τους λόγους. Ευρωπαϊκό μπάσκετ με τις επαφές να επιτρέπονται στη ρακέτα θα ήταν κατ’εμέ το ιδανικό.
Ο λόγος που δεν βλέπεις ΝΒΑ είναι επειδή δεν θες να βλέπεις “μαϊμούδες να καρφώνουν”;
Στην τελική, δεν είναι το ίδιο να εκφέρει αυτή την άποψη ένας απλός φίλαθλος και ο επίσημος εκπρόσωπος του ελληνικού μπάσκετ παγκοσμίως… Είναι σαν να λέω εγώ ότι όλοι στη Αγγλία (τυχαίο παράδειγμα) είναι ηλίθιοι και να βγει να πει το ίδιο και ο Καραμανλής. Δεν ξέρω αν βγαίνει νόημα από το παράδειγμα… Είναι και 1:30…
:lol: :lol: Γαματο παραδειγμα!!!
Βασικα, ισχυει αυτο με τους Αγγλους :lol: :lol:
Κρισπ, ο Βασιλακόπουλος έχει προσφέρει μόνο στους Γιαννακόπουλους και ίσως και στο κόμμα του αλλά όχι στο ελληνικό μπάσκετ.
Το μπάσκετ στην Ελλάδα το ανέβασε ο Γκάλης είτε μας αρέσει είτε όχι και έφτιαξε πολύ κόσμο στην πορεία: Bασιλακόπουλο, Συρίγο και πολλούς άλλους.
Δεν με ξαφνιάζει πως είναι ρατσιστής, ούτε πως είναι ανίδεος από μπάσκετ για να τα λέει αυτά για το ΝΒΑ.
Είναι ντροπή αυτός που κρατάει τις διοργανώσεις του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε παγκόσμια ανυπληψία, να είναι υπόθεση 4-5 χωρών με μηδαμινό τηλεοπτικό ενδιαφέρον σε παγκόσμια κλίμακα, να βγαίνει και να μιλάει για το ΝΒΑ που ακόμα και τώρα που δεν έχει τους παιχταράδες που είχε πριν 15 χρόνια απασχολεί όλο τον κόσμο ως διοργάνωση.
Πέρα από την σύγκριση με τον ΝΒΑ, δείτε πως λειτουργεί η FIBA Europe και τι κάνει για το “προϊόν” της σε σχέση με την UEFA…
Mέρα με τη νύχτα [-X
Καλημέρα, εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς χωρίς ακρότητες σήμερα και να το πάρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ… Να γελάσουμε και λίγο
E, NAI!!! Που ειναι το παραξενο?:-k :lol:
Βασικα το ανωτέρω αποτελει αντικειμενικη αληθεια!:lol: :lol: :lol:
Aρχιζει το ματς…Προσδεθειτε…
ΥΓ Θα τελειωσει λετε το παιχνιδι?
το καλαθι του γουντς δεν υπηρχε.
Αυθεντικος βαζελος ο Περπερογλου:lol:
αχ αυτη η 3η περιοδος… ειναι ιδεα ή μονο εμενα κακοφαινεται που φαουλ σφυριζουν μονο απο τη μια πλευρα?? βολες εμεις τιποτα?? τοσο τελεια αμυνα παιζουν?? το ξυλικι δινει και παιρνει…
Τσάμπα μάγκες οι βάζελοι. Μένουν 6 δευτερόλεπτα. Να δούμε τι θα γίνει. Για μένα δεν πρέπει να ξαναγυρίσει στο γήπεδο η ομάδα.
edit: Μεγάλο λάθος του Γιαννάκη που φώναξε 5 παίκτες να μπουν στο παιχνίδι. Λάθος απόφαση και θα τη πληρώσουμε
Ρε κλασικη συνταγη των γριζων.Βλεπουν οτι το ματς εχει φτασει στο ποντο?Κανουν αυτο που πρεπει και μολις ξεφυγει ο ΠΑΟ 10-12 ποντους τσουπ να σου κι ενα μουφα φαουλακι υπερ μας ετσι για να μη λεμε μετα…Γνωστη συνταγη και βαρετη.
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ. Κέρδισε δίκαια σήμερα. Έπαιξε εξαιρετικά σε όλον τον αγώνα, ενώ εμείς είχαμε μόνο ξεσπάσματα.
Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν την βοήθεια των διαιτητών, μόνο κακό στο ίματζ του έκανε.
Μπράβο και στον Θρύλο γιατί πουθενά δεν πέταξε λευκή πετσέτα.
Πολύ καλά έκανε ο δράκος και φώναξε 5 παίκτες να τελειώσει το παιχνίδι, δεν χρειαζόμαστε καραγκιοζιλίκια του βάζελου εμείς.
+1 με την λογικη οτι επρεπε να γινει και στο προηγουμενο ματς, αλλα επίσης αυτο δεν θα συνεβαινε αν ο Βασιλοπουλος δεν πετουσε την μπαλα στα ουρανια 6 δεπτερολεπτα πριν ληξει…Λες και το εκανε επίτηδες
ρΕ αφηστε τους γκριζους και
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ
10ο σε 11 χρονια
ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ
Τι δε τη χρειαζονταν?Και στη στραβη ποιος θα καθαριζε?
Ο ΠΑΟ πιστευω οτι κερδισε για 2 λογους,λογω εδρας και λογω οτι τα πολλα φαουλ που εκανε ο ΟΣΦΠ στην τριτη περιοδο με αποτελεσμα ο ΠΑΟ να πηγαινει συνεχεια σε βολες,ενταξει του βγηκαν κ τα τριποντα σημερα σε αντιθεση με τα προηγουμενα ματς.
ωραιο αυτο με τα λειζερακια οταν εκτελουσαμε βολες.Προαγει και αυτο τον αθλητισμο.Αληθεια γιατι δεν εχουμε φιλαθλους στο οακα?
Σήμερα είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και ας έχασε.Κοντράραμε στα ίσια τον πρωην Πρωταθλητή Ευρώπης.Για μια ομάδα η οποία ξαναξεκίνησε απο την αρχή με τον εχορμό του Γιαννάκη, τα
κατέφερε περιφημα!ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΥΛΕ!
Ο Πάο λογικά θα κέρδιζε σήμερα και χωρίς την βοήθεια των διαιτητών(στο 3ο δεκάλεπτο ). Για τη διαιτησία στο μπάσκετ όμως δεν ξαναμιλάω τελείωσε. Οι Αγγελόπουλοι για μένα έχουν 3 επιλογές. Η πρέπει να φέρουν παίχτη από το NBA που θα είναι 3 επίπεδα πάνω από οποιονδήποτε ευρωπαίο ή πρέπει να αποκτήσουν έλεγχο των παρασκηνίων όπως κάνουν οι Γιαννακόπουλοι αλλά και όλες οι άλλες μεγάλες ομάδες ( βλέπε CSKA Ρεάλ Μακάμπι) ή ας αποχωρήσουν(τζάμπα τα λεφτά που δίνουν αλλιώς).
Επιμένω ότι ο Γιαννάκης έπρεπε να πάρει την ομάδα και να σηκωθεί να φύγει. Όπως έπρεπε να χε κάνει και ο Παο στο προηγούμενο παιχνίδι