Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Γκρινιάζει όμως ο Κακιούζης επειδή το έμαθε τελευταία στιγμή και έτσι δεν ήξερε ποιο ήταν το τελευταίο του ματς με την Εθνική…

ακριβως…και δικιο εχει

Να βγάζουν ειδοποίηση από τα μεγάφωνα “πληροφορείται ο κυρ.Κακιούζης ότι αυτό είναι το τελευταίο του ματς”:lol:

Άλλη δουλεία δεν έχει ο άνθρωπος.#-o

Δεν ήξερα ότι κάθε αθλητής που έχει μια σειρά αγώνων στην Εθνική “επιβάλλεται” να καλείται σε αυτήν μέχρι να αποφασίσει ο ίδιος να αποχωρήσει. Το έμαθα κι αυτό.

Άντε, άντε μια χαρά πάει το ξεσκαρτάρισμα προς το παρόν (Παπαδόπουλος, Χατζηβρέττας, Κακιούζης).

Σωστοοοοος!

αχμ,έχει τα δίκια του να γκρινιάζει ο αρχηγός αλλά δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές.
απ’την άλλη,όντως δεν τραβούσε,ούτε ο παπαδόπουλος,ο χατζηβρέττας ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε μόνος του.απώλεια (έστω μικρή) για την εθνική,πολλές δουλειές στο παρκέ και 1/5 τρίποντα,αλλά αυτό το ένα είναι το κρίσιμο:p

Εγω πιστευω πως δεν μπορουσε να συνεχισει στην εθνικη.
Αλλα περα απο αυτο, κακο ειναι αποφαση του εκαστοτε προπονητη ποιους θα παρει, δεν σημαινει οτι πρεπει να αποφασισει ο ιδιος ποτε θα σταμτησει!

κι εγώ πιστεύω ότι δε θα μπορούσε να συνεχίσει (για τον Κακιούζη λέμε πάντα).αλλά ίσως,σαν αρχηγός έπρεπε να ειδοποιηθεί αλλιώς.
καλά,βέβαια,μια ζωή ήταν της γκρίνιας ο Κακιούζης,δεν τον μαθαίνουμε τώρα

Ε, ΟΚ τοτε…:slight_smile:

Πώς αλλιώς?

Ίσα-ίσα τον πήρε τηλέφωνο ο Γιαννάκης προσωπικά να τον ενημερώσει και μάλιστα δέχτηκε και το αίτημα του Κακιούζη να καθυστερήσει την ανακοίνωση των κληθέντων παικτών ώστε να κάνει ο ίδιος ο Κακιούζης συνέντευξη τύπου.

Ε,να του κλείσουν κάνα φιλικό να γίνει καμιά αποθέωση από 2000 άντε 3000 κόζμο.

Γιατί, είπε κανείς ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο?
Από το προολυμπιακό αποκλείστηκε απλά…

γιατί μου πας κόντρα?έκανα τίποτα κακό?

Για να σε κρατάω σε εγρήγορση αγόρι!

Σωστή κατ’ εμέ η απόφαση να μη πάρει μαζί του Κακιούζη, αλλά απο την άλλη, και χωρίς Παπαδόπουλο-Χατζηβρέτα-Ζήση, ποιους θα διαλέξει? Για 14άδα δύσκολα συμπληρώνει κάτι καλό, καθώς ούτε οι επιλογές είναι πολλές αλλά ούτε και χρόνος για δέσιμο υπάρχει πολύς, οπότε δυσκολεύει το πράγμα.

Περπέρογλου,Πρίντεζης πιστεύω είναι μέσα στις επιλογές…επίσης φέτος ξανά Σόφο και Φώτσης

Ο Ζήσης είναι!! :wink:

Ακούγεται πως ο Ολυμπιακός αφήνει Μάτσε και παίρνει Χαλπερίν για 2άρι! Νομίζω μαζί με Γκριρ για τη συγκεκριμένη θέση είναι ό,τι πρέπει. Έχει σουτ, ξέρει να διεισδύει, έχει παίξει και τόσα χρόνια Μακάμπι…

να μην φυγει ο ματσας! προσωπικα δεν θελω!

Ας λέμε για τα μεταγραφικά στο τόπικ του Ολυμπιακού καλύτερα. :wink:

:lol2:

Eλα, μας απαλλαξε απο τον εαυτο του το παλλικαρι ο Χατζηβρεττας. Ο σουτερ με 20% ευστοχια. Αυτος και ο Ρετζι Μιλλερ.