για την αναπροσαρμογη θα συμφωνησω. τουλαχιστον εγω το ματσε τον θυμαμαι στον 1ο τραυματισμο να ειναι θηριο στο κλουβι που δεν επαιζε και ηταν με τις πατεριστες παντα στο παγκο και φαινοταν οτι ηθελε να παιξει μπασκετ. στα πλει οφφ εκεινη τη χρονια επαιξε και πολυ καλα. περσι ηταν ο καλυτερος παιχτης μας μεχρι που τραυματιστηκε. εγω εχω καταλαβει οτι τον παει πολυ ο κοσμος, αλλα τωρα τελευταια ολοι αρχιζουν και συμφωνουν με αυτα που λες. τελος παντων το σωστο ειναι να γινει διακανονισμος και να μεινει για ευρωλιγκα. εστω μια τελευταια ευκαιρια…
τι γινεται ρε γαμωτο με την Α1 ?? δεν γινεται λεει η κληρωση γιατι 5 ομαδες δεν εχουν βρει τηλεοπτικη στεγη …ελεος…επισης η αεκ χρωσταει 60.000 ευρω και εχει 48 ωρες για να τα ξοφλησει σε κατι μανατζερ…ολα τελεια !!
του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ τα πηρε ο ΑΝΤ1 τα δικαιωματα…
Πισω ο Μικαελ Αντερσεν στην ΑΕΚ. Ο Δανος που ξεκαρφωνε μπασκετες πριν απο καμμια δεκαετια οταν ο δικεφαλος αετος πετουσε ψηλα δειχνει να εχει κλεισει για την ομαδα. Αντε να δουμε σε τι κατασταση βρισκεται.
Είχες γεννηθεί εσύ τότε; :lol:
Όντως, τι φοβερή ομάδα που’χε τότε η ΑΕΚ! Με Γιάννη προπονητή και παικταράδες όπως Αλεξάντερ, Έντουαρντς, Πρέλεβιτς, Γκολντεμπέλα!
Α να μου χαθεις αταλαντε!
Τοτε ηταν σκετη πορωση να βλεπεις ελληνικο μπασκετ! Οταν ηταν ακομα στην ελευθερη τηλεοραση θυμαμαι τι χαμος γινοταν στα μαγαζια οταν ηταν ντερμπυ ή πλευ-οφφς. Τιγκα ηταν ολα τα μαγαζια, ισως και περισσοτερο απο τα ντερμπυ του ποδοσφαιρου!
Ο Βικτορ Αλεξαντερ που ηξερε πολυ μπασκετ αλλα δεν πηδουσε εφημεριδα, τα Δανεζικα 4αρια μας Λαρσεν και Αντερσεν, οι φοβεροι ελληνες Χατζης και Κακιουζης, ο ΦΟΒΕΡΟΣ Πρελεβιτς (μα ποσο αδικο να μην καταφερει αυτος ο παιχτης να σηκωσει ευρωλιγκα??).
Μεγαλες πικρες τοτε ο χαμενος τελικος του κυπελλου στο ματς με τον Αρη στο Αλεξανδρειο (αν και πλακα ειχε το δουλεμα που επεσε μετα!:p) και φυσικα ο τελικος της ευρωλιγκα με αντιπαλο την Κιντερ Μπολονια στο σταδιο Σαν Τζορντι στην Βαρκελωνη!
Εδω θυμαμαι το Κορατς του Αρη ρε με την επικη ανατροπη στον δευτερο αγωνα!
Καλά, με εκείνη την ανατροπή είχαν… ναυλώσει όλοι οι μπασκετόφιλοι. Μέσα στην Τουρκία κιόλας…
Ρε, πως έλεγαν έναν πλέυ μέικερ (ίσως και 2άρι) που είχατε εκείνη την περίοδο, μαύρο (όχι πολύ όμως!) ;
Ναι! Μεσα στην Τουρκια!8) Στην Προυσσα ηταν αν θυμαμαι καλα…
Μαυρουτσικος…? Εκεινη την χρονια δεν θυμαμαι καναν τετοιο στην ΑΕΚ. Ο Μπουϊ ηταν ενας τετοιος αλλα αυτος ηρθε την επομενη/μεθεπομενη χρονια που πηραμε Σαπορτα και κυπελλο Ελλαδας στον τελικο με τον βαζελο.
Εγώ θυμάμαι τον Λάσα!
Αυτος ειναι που εφαγε τα μπινελικια απο τον Ιωαννιδη οταν τους ειχαμε κανει ρομπα στον τελικο κυπελλου?
Ο Ισπανος πλευ-μεϊκερ… Η αναπληρωματικη λυση για τον Κολντεμπελα. Αλλα τωρα που το λεω νομιζω οτι ειχαμε και αλλον εναν καλο μαυρουλη τοτε… :-k:-k:-k
o Ντάνιελς τότε ήταν;
Χμ… :-k
Βοηθεια??
98-99 νομίζω ήτανε με Πολίτη τότε στον πάγκο της ΑΕΚ αν θυμάμαι καλά:-k
Σωστός ο Rudolf…
ο αναπληρωματικός του ιταλού ένας αλτρούγια ή κάπως έτσι δεν ήταν? φοβερό πιθίκι
Α μπράβο! Αυτός :lol:
α,ναι,ένα μαυρουδερό με φαβορίτες!
Είχε βάλει ένα μπάζερ μπίτερ στο Αλεξάνδρειο ε:-k
Αλτρούγια? Μήπως Αρούγια? Είστε βέβαιοι ρε σεις;
Αλτρούγια ρε!!! Με το ιστορικό τρίποντο στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον ΠΑΟΚ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και τις επικές μονομαχίες με τον Ρίβερς στους τελικούς της Α1…
Εδω εχουμε ξεθαψει τον καθε ξεχασμενο! :lol:
Πολυ ωραιες εποχες τοτε για το ελληνικο μπασκετ.