Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

εχουν να αποδειξουν πλέον κατι ρε συ??? οτι κανουν το κανουν γιατι γουσταρουν το μπασκετ. Δεν βρισκω κατι μεμπτο και δεν βλεπω το λογο να το χλευαζεις.

Δε βρισκω κατι χλευαστικο και δε βλεπω το λογο να θιγεσαι.
Εκτος αν εισαι μανατζερ του Κομπε.Σε αυτον αναφερεται κυριως το ποστ μου.

Δεν θιχτηκα. τωρα που το λες καταλαβα τι θες να πεις, απλα στο ποστ σου εγω καταλαβα οτι την λες πιοπολυ στους αγγελοπουλους παρα για το κομπε.

Μάλλον θέλει να ξεπεράσει τα 111 εκατομμύρια που παίρνει για 6 χρόνια ο Arenas :stuck_out_tongue: Ντάξει, λογικά χαβαλέ θα έκανε, δεν νομίζω επαγγελματίας αθλητής και ειδικά ο Kobe να έκανε σοβαρά τέτοια δήλωση.

κάτσε να του εξηγήσει τώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες και ο υπόλοιπος κόσμος (εκτός ΝΒΑ) το όνειρο και να δούμε αν θα τα λέει πάλι αυτά για τα 40 εκ.€…

Ελλάδα, Αργεντινή, Ισπανία, Ρωσσία, κλπ… Όλο και κάποια ομάδα θα τους κάνει τη ζημιά…

Είναι ιδέα μου ή η επιλογή των παικτών στην Εθνική Ισπανίας γίνεται με βάση το πόσο μεγάλη αφάνα έχουν; :-k

Επίσης, για όσους θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα (βλ. παρουσία στους Ολυμπιακούς και δη στην 8άδα), να θυμίσω πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία, δεν πέρασε καν στα προημητελικά…

Αυτο ειναι το “υπαρχουν και χειροτερα”, δεν το θεωρω ελαφρυντικο για την εθνικη Ελλαδος.

καλα η ρωσσια ειναι γνωστο οτι ειναι ή του υψους ή του βαθους.μπορει σε μια δοργανωση να παιζει το τελειο μπασκετ και μετα να κανει “κοιλια” 5 χρονια και να μην φανει καθολου!!!

o Τομασεβιτς παει στον παοκ. ρε ο βαζελος ποιους ψηλους θα εχει φετος?? τσαρτσαρη και πεκοβιτς μονο??

Πεκοβιτς και μπατιστ…

Για 5αρι μιλαω. Ο Μπατιστ δεν παιζει 5αρι. Ο Τσαρτσαρης παντα παιζει εκει αλλα δεν ειναι καθαροαιμο. Στα 4αρια εχει Μπατιστ και Φωτση.

Tα τελευταία 2-3 χρόνια πεντάρι παίζει ο Μπατίστ:wink:

οχι ρε. απο 3αρι που ηρθε απο ΝΒΑ εγινε 4αρι. Παιζει ρακετα και μαρκαρει πολλες φορεσ το αντιπαλο 5αρι, αλλα στην επιθεση ποτε. Ο Τσαρτσαρης εχει αυτη τη θεση κυριως. Τελος παντων. Φανταζομαι αν παρει διαβατηριο ο Μπατιστ ο βαζελος παει για ψηλο, γιατι εκει μου φαινεται λειψος χωρις τον Τομασεβιτς που μπορει να εχει τρυματισμους αλλα στα καλα του προσεφερε αρκετα. τον πηρε ο παοκ τελικα??

μαλλον ναι αλλα οχι μεγαλο ονομα…

Γενικά πάντως ο Πάο έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς να βασίζεται σε έναν κλασσικό βαρύ σέντερ . Έχει τα συν και τα πλην της αυτή η τακτική. Θέλω να δω πως θα ανταποκριθεί ο Φώτσης στη θέση 4 σε ζόρικα παιχνίδια. Πέκοβιτς, Μπατίστ και Τσαρτσαρής είναι εγγύηση δεν το συζητάω καν.

ο παοκ πηρε τομασεβιτς τελικα. ο παο θελει το σαντιαγκο της μαλαγα που του εληξε το συμβολαιο. πολυ καλη περιπτωση αυτη.

Αγγούρι ο Σαντιάγο.
Ποτέ δεν μου άρεσε…

ειναι του συνολου παιχτης. παιζει δυνατη αμυνα και εχει καλες κινησεις στο καλαθι. οι βολες του βεβαια αν θυμαμαι καλα πανε λιγο στο γαμο του καραγκιοζη, αλλα δεν βαριεσαι. ειναι αξιοπιστη λυση κατε με, αφου δεν εχουν αλλο κλασικο 5αρι πλην πεκοβιτς.

με το ματσε τι παιζει τελικα? αυτος θελει να μεινει, αλλα το θεμα ειναι αν θελει λογω χρηματων ή λογω του οτι θελει να προσφερει. μαλακια του παντως που πηγε να παιξει χωρις αδεια, πηρε τσαμπα ενα τραυματισμο και θα τα βρει σκουρα τωρα.

Ρε παιδια, ειναι ηλιου φαεινοτερο το οτι ειναι φραγκοφονιας. Τεραστιο αισχος που εξακολουθει να κανει τον ψοφιο κοριο. Αν ειχε λιγη αξιοπρεπεια σαν ανθρωπος ή θα ειχε αναπροσαρμοσει τις απολαβες του κατα πολυ πιο κατω ή θα την ειχε κανει. Αλλα την πατησε. Το οτι τραυματιστηκε σε τετοιου ειδους δραστηριοτητα δινει στον ΟΣΦΠ το πανω χερι.