Άσχετο, αλλά αυτός ο Λιαδέλης που χάθηκε; Θυμάμαι που μας πρόδωσε και πήγε παοκ, μετά;
διαφωνώ.
στον Ηρακλή ήταν φοβερός σκόρερ.
Τώρα κάνει ΤΙΣ δουλειές μέσα στο γήπεδο.
Τώρα παίρνει τρόπαια,τώρα τον εμπιστεύονται δράκος και ζοτς…
και ναι μεν υπάρχουν ματς που’χει 1/5,αλλά σε πολλά ματς βάζει 10+ πόντους
“Στο Νο 23 του draft από τους Utah Jazz επιλέχθηκε τελικά ο Kώστας Κουφός. Δεν επανηθεύτηκαν οι προβλέψεις που τον ήθελαν στην πρώτη 20άδα.”
Αναμενόμενο.
Παίζει Ουκρανία ή Ρωσία…
Ουκρανια,στη Αζοβμας.
Ελλαδα;;;;
Και μάλιστα τα πηγαίνει παρα πολύ καλά.
Αλλά θα είναι παντα μισητός παικτης [-X
“Παίκτης του Αρη και με την βούλα είναι ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μιας και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ/σέντερ απέρριψε δύο προτάσεις από την Ρωσία, περιμένοντας τους “κίτρινους”,δεχόμενος την προσφορά τους.”
Αρκετα καλος παιχτης,λογικα προοριζεται για βασικο 5αρι.
Θα βοηθήσει πάρα πολύ, αν μη τι άλλω.
Tώρα πάμε για Μπάρλο, Αγαδάκο.
Ποιον Μπαρλο ρε.Ουστ το κωλοπαιδι.
Ο Αγαδακος θα μεινει λογικα.
Η επομενη κινηση ειναι η πιεση για δανεισμο Μαυροκεφαλιδη,αλλα απο τη μια ο Ολυμπιακος δεν θελει να τον δωσει σε μας και εχει ψιλοσυμφωνησει με το Μαρουσι,και απο την αλλη δεν καιγομαι για δανεικους…
Επιστρεφει στη Βαλενθια ο Ντικουδης.
Και μας τα κάναν λίγο τσουρέκια με τον Childress. Σκέψου να ερχόταν δηλαδή ο Kobe τι θα γινόταν Πάντως, το παλικάρι είναι ικανότατος παίκτης και δεν βρίσκω λόγο να μην βοηθήσει και με το παραπάνω, ειδικά αφότου αρχίσει να βελτιώνεται στην άμυνα (που ήδη είναι καλός).
Red pyramid τον έχεις δει σε παιχνίδια του ΝΒΑ τον Childress? Σουτ έχει ? Εγώ τον έχω στο μυαλό ως έναν καλό μεσαίας κλάσης παίκτη, έχοντας δει απλά κάτι βιντεάκια στο youtube.
Μετριος σουτερ ειναι. εχει βελτιωθει παντως στο σουτ. πιο πολυ ειναι για να ανοιξει αμυνες και αρκετα καλος στο ενας εναντιον ενος, αλλα και σε ανοιχτο γηπεδο. δεν ειναι ατομιστης και παιζει καλη αμυνα (που αρεσει στο Γιαννακη).
Ναι, κυρίως φέτος κιόλα. Κοίτα, αν αυτό που έχεις δεί είναι παιχνίδια των playoff (δηλαδή τα 7 με τη Βοστώνη) δεν είναι αντιπροσωπευτικά. Καλό σούτ (δεν καταλαβαίνω γιατί ο samis το λέει μέτριο:-s ) έχει και θετικό του στοιχείο ότι συνήθως δεν χρειάζεται να πάρει πάνω προσπάθειες για να ζεσταθεί. Άμυνα μπορεί να παίξει και κατά τη γνώμη μου καλύτερος απο την επιλογή Evans που είχε ο Ολυμπιακός.
Απλά ρε παιδί μου εντάξει, μη περιμένεις τον Kobe Bryant:p μέτριος δεν είναι, ίσα ίσα, αλλά είναι υπερβολές όσα ακούστηκαν για πάρτυ του.
εχει μετριο σουτ απο μακρινη αποσταση, ειδικα τριποντακια.
Τον Kobe επουδενί δεν τον περιμένω Περιμένω να δω πως θα ενταχθεί στην ομάδα. Έχω πολύ καιρό να δω συστήματα στον Ολυμπιακό, που να αξιοποιούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάποιου παίκτη. Για να δούμε.Όλα στο γήπεδο κρίνονται. τα υπόλοιπα είναι για να γράφουμε
Γλυκαθηκαν με τα λεφτα οι NBAers.
«Δεν έχω πρόβλημα να παίξω στην Ελλάδα, την Ρωσία, την Ιταλία… Με 40 εκατ. δολάρια τον χρόνο έρχομαι στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό»
Δια στοματος Κομπε :!:
Αντε ρε Αγγελοπουλοι να σας δω!Για βγαλτε 40 εκ το χρονο απο την τσεπη σας :Ρ