Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Νίκολας?8O 8O

αυτά είναι!

Ο Νίκολας είναι καλαθομηχανή αλλά θέλει πολύ την μπάλα δική του και είναι καθαρό 2άρι. Άρα ο ΠΑΟ είναι με Διαμαντίδη, Σάρας, Σπανούλη, Νίκολας στα γκαρντ. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα μοιράζεται ο χρόνος και η κατοχή της μπάλας…

Σούπερ παίκτης, δεν το συζητάω, αλλά τι θα γίνει; Του χρόνου θα παίζετε μόνο με 3ποντα;;;

αν ο ΠΑΟ κληρωθεί με Παρτιζάν, θα πάει στο Βελιγράδι ο Νίκολας?

Νομιζω πως θα μοιραζονται το χρονο Σπανουλης- Νικολας στο “2”, ενω ο Χατζηβρεττας θα δινει ανασες στο 2 και στο 3… ΕΛπιζω πως δε θα υπαρξει κανενα προβημα.

Οι φήμες για αποχώρηση Χατζηβρέττα είναι έντονες…

"Αθήνα: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε ο αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κίντελ Γουντς.

Η απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του παίκτη, ήταν χασίς.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γουντς στο ρόστερ της νέας χρονιάς, καθώς ο ασταθής 27χρονος αμερικανός δεν υπολογίζεται από τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τη νέα σεζόν."

Από in.gr

τωρα το ειδα. καλα ο γουντς με την αποκτηση του παρκερ επαιζε να μεινει, ωστε να παει ο παρκερ στο 2 και αυτος να μεινει στο 3. τωρα ολα αλλαζουν πάλι.

χοχοχο,έλα ρε κιντελ χασικλή!:lol: :lol: :lol:

λεπόν

@Κόζι,ναι,μόνο με 3 πόντο του χρόνου!!!:slight_smile: :slight_smile: να τρελαίνεσαι!!!και η μπάλα στον Πέκοβιτς μέσα,ο Βούισιτς προσπαθεί να κερδίσει επιθετικό και τραυματίζεται.

@Φυσικά και θα πάει Βελιγράδι ο Νίκολας,όπως πήγε πέρσι ο Μπατίστ:wink: θέμα ομάδας και οργάνωσης είναι

Μούφες, για να διώξουν πιο εύκολα Γουντς.
Τεσπά, έτσι όπως ήρθε το πράγμα, πρέπει να συντομεύουμε με Πάρκερ ή κάποιον άλλον για να καλυφθεί η θέση.

Δεν με πολυνοιάζει πάντως.
Από τη στιγμή που γύρισε ο Τεό είμαι υπερευχαριστημένος.

Πες ότι κάνεις πλάκα…

Εδώ ο άνθρωπος έκανε κυνοδρομίες, στο χασίς θα κολλούσε; ¶ντε στο καλό και να μας γράφει. Καλύτερα να μείνει ο Γκριρ και να παίζουν 3άρι ο Πάρκερ (ή ο Πέτζα :stuck_out_tongue: ) με τον Βασιλόπουλο.

O Q δεν πρέπει να φύγει. Ας κάτσει στον πάγκο να στρίβει τσιγάρα :lol:

Δεν πιστευω να αφησει ο Ομπραντοβιτς να συμβει κατι τετοιο!!!

καλα παιζει να ερθει ο Πετζα;;;;;;
πρεπει να ειχε ακουστει και παλιοτερα για βαζελο επειδη ειχε γεννησει η μοντελα γυναικα του η κατι τετοιο…

Δεν πιστευω οτι ο χατζηβρετας εχει να προσφερει κατι αλλο στον ΠΑΟ.Ποτε δεν θεωρουσα τον χατζηβρετα τοσο καλο παικτη οσο τον πλασαρανε.

Υπερτιμημένος πολύ ο Χατζηβρέττας συμφωνώ και εγώ. Για την δουλειά που τον ήθελε ο Ομπράντοβιτς όμως μια χαρά.

Aκριβως αυτο… Ποιοτικα 10 λεπτα, κυριως για την αμυνα, ξεκουραση και καλυψη για υπερφορτωση φαουλ…
Εξαλλου ο Ζελικο δεν τον εχει διωξει τοσα χρονια… Και παντα κανει αυτα που του ζηταει. Δεν πιστευω πως ειναι λογικο να τον αφησει να φυγει…
Τεσπα θα δουμε…

Εγώ ξέρω ότι ο Χατζηβρέττας ήταν μεγάλος σκόρερ (που δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα) και ο Ομπράντοβιτς τον έκανε αμυντικό “εργαλείο” (που μπορείς και πιο εύκολα να βρεις, και να “φτιάξεις”)…

εργαλεία σαν τον Χατζηβρέττα που όμως μπορούν να σου βάλουν και τα κρίσιμα σουτ αλλά και να σκοράρουν αν χρειαστεί, δεν υπάρχουν πολλά:wink:

εχει παρει την κατιουσα για τα καλα. εγω θυμαμαι ενα φοβερο σκορερ με 20+ ποντους μεσο ορο και σωστο χαρακτηρα για παιχτη (για αυτο και τον προτιμουσαν στην εθνικη σε αντιθεση με λιαδελη και διαμαντοπουλο) οταν ηταν στον ηρακλη και τωρα εγινε αμυντικος και στην καλυτερη να εχει 1 στα 5 τριποντα. επεσε παρα πολυ.