Πάντως η Εθνική με Σοφο, Πριντεζη, Φωτση, Περπερογλου στις θέσεις των Χατζηβρεττα, Ντικούδη, Λάζου, Κακιούζη αναμένεται πολύ καλύτερη και πιο ενδιφερουσα από περσι…
εχει αρχιζει να με τρομαζει ο γαυρος…
βουισιτς, παπαλουκας και ακουγονται κι αλλα…
κριμα βουσιτσ γουσταρα για παναθα…
πηραμε πεκοβιτς…καλο αυτο αλλα θελουμε κατι ακομα για 5αρι…με ντελφινο, ρουντι φερναντες και κανα καλο ακομα ψηλο θα ειμαι φχαριστημενος…
Kατ’ αρχην να μην φυγει ο Σαρας γιατι θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε οπως τα δυο προηγουμενα χρονια…
Επειτα, ενας ακομα ψηλος ρολιστας ειναι απαραιτητος για να δινει ανασες των 5-10 λεπτων στα ματς, αλλα να παιζει αρκετα στα ευκολα ματς πρωταθληματος.
Ενα τριαρι θα αποκτηθει μου φαινεται και ενα σουτινγκ γκαρντ (αν φυγει ο Ουινστον ο οποιος πολυ πιθανο να μετακομισει στο 2)…
Και μην ασχολησε με τις μεταγραφες αλλων ομαδων. Εμεις κοιταμε την ομαδα μας οπως καθε χρονο και αφηνουμε τους αλλους να παιρνουν οποιους θελουν. Το θεμα δεν ειναι να εχεις 12 υπερπαικτες αλλα να εχεις ακριβως τους 12 που χρειαζεσαι…
/γκουχ γκουχ
Αν λές για Σάρας, δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που δεν θα τον ήθελε.
απο εκεί και πέρα, απο αυτά που έχω ακούσει για Βούιστις, ο Ολυμπιακός μάλλον έκανε τη καλύτερη δυνατή κίνηση. Με Μπορούση, Σόφο και αυτόν, η θέση τούτη είναι πληρέστατη.
Σε άλλα τώρα, επειδή κινούμαστε σε κλίμα Πεκίνου, αυτοί είναι οι όμιλοι
Πρώτος
Αργεντινή
Αυστραλία
Ιράν
Λιθουανία
Ρωσία
Α΄ ομάδα ΠροολυμπιακούΔεύτερος
Ανγκόλα
Κίνα
Ισπανία
ΗΠΑ
Β΄ ομάδα Προολυμπιακού
Γ΄ ομάδα Προολυμπιακού
οπότε η Ελλάδα για να αποφύγει ΗΠΑ-Ισπανία θέλει οπωσδήποτε να βγεί πρώτη
η Αργεντνή θα είναι με φούλ ρόστερ (νομίζω μόνο ο Herrman θα λείπει), απο τους Ισπανούς ο Navaro δεν θα είναι μαζί τους, ενώ το ρόστερ των Η.Π.Α. είναι αυτό
Φοβάμαι ελλεϊνά Ισπανία, Η.Π.Α και Αργεντινή.
Στην πρώτη είμαστε πελάτες και πιστεύω πως με αυτό το ροστερ και απ’ τις δύο πλευρές ποτέ δεν θα πάρουμε νίκη, η δεύτερη μετά από αυτό που της κάναμε σχεδόν αποκλείεται να μη μας νικήσει (ελπίζουμε σε δεύτερο θαύμα), και η τρίτη είναι απλά επικίνδυνη και πολύ εύκολο να μας νικήσει.
Έχουμε δυνατή ομάδα όμως και έγιναν κάποιες καλές κινήσεις, θα δούμε. Έτσι κι αλλιώς Ολυμπιακοί είναι
edit: τώρα είδα ροστερ ΗΠΑ. δεν υπάρχει αυτό το ροστερ…
Για τους αμερικάνους, το πρόβλημα δεν είναι ότι τους έλειπαν οι παίκτες. Το πρόβλημα είναι τόσο η χημεία που έχουν όσο και η διάθεση τους να παίξουν επιτέλους σαν ομάδα. Ειδικά στην άμυνα αυτό είχε φανεί με Ελλάδα, όσο καλά και αν είχε πάει η επίθεση.
Ο Kobe θεωριται πάντως αμφίβολος και αν δεν παίξει τελικά μάλλον θα ξανακαλέσουν τον Joe Johnson.
Πάντως, μην υποτιμάς την Ελλάδα. Οι παίκτες της έχουν δέσει τόσο που είναι πραγματικά επικύνδινοι. Έχω περιέργεια να δώ Λιθουανία-Ρωσία (δεν ξέρω αν θα είναι ο Kirilenko μέσα).
Α,ξέχασα, ο Billups δεν θα παίξει στα σίγουρα, λόγω οικογενειακών, οπότε τελικά το δίδυμο στον άσσο θα είναι οι Deron Williams - Chris Paul.
H Barca έκλεισε Navaro, πάει και για ¶ντερσεν…
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=160879
¶ντε, στη θέση που της αξίζει, στην κορυφή της Ευρώπης
(Αν και Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους προβλέπονται πολύ δυνατοί για του χρόνου…)
το διδυμο τους στους κοντους συν τον κιντ ειναι απιστευτο!!! πωπω παπαδες θα κανουνε!
ομως εχουν μονο τον χαουαρντ ψηλο και τον μπος 4αρι. γιατι δεν παιρνουν 1-2 ψηλους ακομα δεν καταλαβαινω. τελος παντων. η ομαδα τους φαινεται αρκετα καλη και θελει να νικησει για αυτο και παιρνουν κομπε, καρμελο και λε μπρον. τους δινω το μεγαλυετρο προβαδισμα γιατι θα ερθουν πολυ διαφορετικοι και πονηρεμενοι/προετοιμασμενοι με ολους.
Εγώ ανυσηχώ στο κατά πόσο έχουν δουλέψει την άμυνα. Επίσης, το θέμα με τους ψηλούς είναι μάλλον σημαντικό, καθότι Howard-Bosh-Boozer είναι μόνο 3 και αυτό θα είναι ένα ζόρι, τόσο σε περίπτωση τραυματισμού όσο και σε φάουλ. Γιατί πήραν τον Prince και όχι Chandler, ένας θεός ξέρει. Και 3 άσσους? Καθαρούς μάλιστα? Πολλοί δεν είναι?:-k
Τεό στον ΟΣΦΠ τελικά?
πάμε για μεγάλα ματς,τεράστιο πρωτάθλημα και φοβερή ευρωλίγκα…
Καλα αυτη η “Πρασινη” δεν ξερω τι ειναι τελικα? γελοια η αστεια? Ενω κατα την διαρκεια των τελικων της Α1 εγραφε “Οχι στην εθνικη οι παιχτες του ΠΑΟ με τετοιον προπονητη” σημερα αλλαξε τροπαριο και λεει “Εθνικη στα πρασινα, για μια ακομη φορα μεγας τροφοδοτης ο ΠΑΟ”
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ANTHONY PARKER ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!ΟΧΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!!!Πήρα Sportday σήμερα και το είχε προωτοσέλιδο!!!
Ε αμα το ειχε πρωτοσελιδο η Sportday νταξει!
H Αμερικανική ομοσπονδία ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα την εκπροσωπήσουν στο Πεκίνο:
[B]Jason Kidd
Chris Paul
Deron Williams
Kobe Bryant
Dwyane Wade
Michael Redd
LeBron James
Carmelo Anthony
Tayshaun Prince
Dwight Howard
Chris Bosh
Carlos Boozer[/B]
Τους έχουμε :razz:
Καλά χωρίς ψηλό έρχονται αυτοί? Και με τον Κόμπε αμφίβολο…
Έλα ρε Σόφο, για πλάκα τους έχεις!
Ο Κιριλενκο ενδιαφερει καμμια ελληνικη ομαδα;;;
Ο Ντελφινο θα ερθει στον ΠΑΟ;;; εχετε ακουσει τπτ;;;;
ο κιριλενκο εχει προτεραιοτητα το nba, αν θα θελει ευρωπη θα ειναι παρα πολλα τα λεφτα.
ο βαζελος πηρε το ντρου νικολας. ωραιος παιχτης με εφεση στο τριποντο. αν θυμαμαι καλα επαιζε εφες πιλσεν.
δε το κλείνουν φέτος το πρωτάθλημα, να ξεκινήσουν κατευθείαν οι τελικοί των Play off?