Κλαρκ και Μαρσαλ δεν ειναι ακομα ετοιμοι,περιμενουμε πολυ περισσοτερα απο αυτους.Ο Τσαλδαρης και ο Σεκουλιτς ξεκινησαν πολυ καλα,αν ανεβουν και βοηθησουν επιθετικα Κλαρκ,Μαρσαλ,Νελσον θα παμε αρκετα καλα πιστευω.
Trade για τον Iverson είδα κάτι εξώφυλλα σήμερα για αστέρες του NBA να έρχονται, αλλά ειλικρινά, δε νομίζω να μπορεί π.χ. να πληρώσει κανείς τον Kobe για πολυετές συμβόλαιο, εκτός αν είναι για 1-2 χρόνια. Ακόμη και τον Crawford δεν παίζει.
Αν καταφέρουν οι Αγγελοπουλαίοι να πείσουν τους χορηγούς των παικτών πως θα κάνουν άνοιγμα σε μια νέα αγορά ίσως να φέρουν κανάν παίκτη επιπέδου Kobe κλπ. Αλλά και πάλι δύσκολο το βλέπω. Εκτός βέβαια αν βρει καμιά ελληνίδα που γουστάρει ο Kobe που είναι και γκομενιάρης
Στον ίδιο τον Κόμπε πάντως έγινε σχετική ερώτηση από Αμερικάνους δημοσιογράφους με αφορμή αυτά τα ιταλικά δημοσιεύματα και αυτός την προσπέρασε λέγοντας απλά: “Μην με ρωτάτε τέτοιες ανοησίες”…
καλα μην ακουμε αυτα για κομπε γιατι οσοι τα πιστευουν ειναι ακομα πιο ανοητοι. Τελος παντων αυτο που εστειλε πριν καποιος σχετικα με τονΕρναντεθ για προπονητη στην εθνικη με βρισκει αντιθετο… καλυτερα να μεινουμε ως εχουμε ή Κατσικαρης…
Καλά κακός κόουτς δεν είναι και δεν νομίζω να πρέπει να είμαστε προκατελειμένοι. Τη δουλειά του θα κάνει ο άνθρωπος, για αυτό θα πληρώνεται. Αν τη κάνει καλά δε βλέπω λόγο να μην έρθει.
Πάντως εγώ προσωπικός δε θέλω να φύγει ο Γιαννάκης, όχι επειδή τον θεωρώ δα τόσο τρομερό όσο κάποιοι άλλοι (ίσα ίσα, απέχει πολύ απο αυτό που θα έλεγα ιδανικός κόουτς) αλλά δε γουστάρω να δώ διάφορους ‘‘πράσινους’’ κάφρους και λοιπές οπαδικές φιγούρες να περνάνε τη καφρίλα τους στο θέμα. Για τον ίδιο λόγο θα προτιμούσα να δώ φέτος τον Ολυμπιακό πρωταθλητή, αλλά τεσπά.
“Η ΕΟΚ κάλεσε τον ΕΣΑΚΕ να αποφασίσει για τη 14η ομάδα της Α1 και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως η σεζόν θα συνεχιστεί με 13 ομάδες.”
Νίκη με 17 πόντους κόντρα στην θεωρητικά 3η ισχυρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Το θετικό είναι ότι αυτό συνέβη σε άδειο γήπεδο παρότι δεν παίξαμε καλά και ομάδα είναι ακόμα άδετη.
Το αρνητικό είναι ότι αν ο Άρης είναι όντως η 3η ισχυρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν μπόρεσε καν να μας κοντράρει, τότε το επίπεδο είναι πραγματικά πολύ χαμηλό.