E δε το περιμενες ομως?Μονο τα ροστερ να ριξεις μια ματια…Ολος ο παγκος μας θα παιζε βασικος στον Αρη,εκτος απ τους μικρους.Καλα για συγκριση των βασικων πενταδων δε το συζηταω…
Anyway αντε να ξοφλησουμε και την αλλη αγωνιστικη να χαρουμε τα διαρκειας και την ομαδαρα μας8)
μολις γυρισα απο σεφ. νικησαμε την μαλαγα. ειχαμε νεκρα διαστηαματα αλλα οταν βρισκαμε ρυθμο χανοταν η μπαλα μερικες φορες. φανηκε ποσο χρειαζοταν ο παπαλουκας. πολλες ασιστ.
ο βαζελος εμαθα επαθε μεγαλη νιλα… καποια στιγμη το ακουγα στο ραδιο στον ηλεκτρικο και εχανε 80-50. τελικα εχασε με 24.
Ωραίο ματσάκι το Ολυμπιακός-Μάλαγα. Όταν ρολάρει αυτή η ομάδα θα παίζει υπερμπάσκετ. Βγάλαμε μερικές πολύ καλές φάσεις. Ο Βασιλόπουλος μόνο μου φάνηκε λίγο εκτός κλίματος σήμερα. Δεν του βγήκε το ματς. Οι Πρίντεζης και Τσίλντρες θα δίνουν μια 25άρα -30άρα πόντους σε κάθε παιχνίδι. Ο Γκριρ σταθερή αξία. Ο Βούισιτς μου φάνηκε κάπως ανέτοιμος, ο Έρτσεγκ έχει ακόμα να μάθει πράγματα, Μπουρούσης σούπερ, Χαλπερίν εργαλείο, Παπαλουκάς αρχηγός. Ο Τεόντοσιτς θα γίνει μεγάλος παίκτουρας 8) Και ακόμα δεν είδαμε και Σόφο ε…
Για Ελλάδα δεν είναι καθόλου κακός και ο Βουγιούκας. Δεν έχω δει Σόφο καθόλου σε αυτή τη σεζόν, αλλά ο Σόφο που είδαμε το καλοκαίρι δε μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Αν δε φτάσει τις βολές του έστω στο 60% δε μπορεί να μας βοηθήσει. Απλά θα τον στέλνουν στις βολές με σκληρά φάουλ και η ομάδα απλά θα χάνει μία επίθεση δίχως πόντο και το ηθικό του Σόφο θα πιάνει πάτο με αυτά τα airball και θα το ρίχνει στη σοκολάτα μετά …
Εγώ τον πιστεύω ακόμα. Ειδικότερα δεν πιστεύω ο Γιαννάκης να τον αφήσει να πάει χαμένο. Εκτός 12άδας λόγω του τραυματισμού του δεν ήταν?? Η έγινε τπτ άλλο??
Το καλό είναι ότι ο Γιαννάκης έχει υπομονή και φυσικά και παίκτες ώστε να έχει την πολυτέλεια να περιμένει όσο χρειαστεί τον Σόφο. Ο οποίος όταν παίζει (για 15-20 λεπτά) θα είναι υπερπολύτιμος ακόμα και άμα χάνει τις βολές.
Η ομάδα παρότι ξεκίνησε πολύ άσχημα αμυντικά χτες, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να μη χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της. Τέτοια ματς πέρσι και πρόπερσι τα χάναμε άνετα.
Έγινε το 3/3 από τις ελληνικές ομάδες απόψε…http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/220228.html
Σα να ξεχάστηκε τούτο το θρέντ μου φαίνεται…Πάντως χωρίς να έχω δει κανένα από τα 3 παιχνίδια νομίζω ο πανιώνιος πέτυχε τη σπουδαιότερη και σημαντικότερη νίκη.Πλέον από κομπάρσος της ευρολίγκα πάει για πρόκριση στους 16.Όχι και λίγο για τον ΠΓΣΣ…
Ωραιο το ματσακι μεταξυ ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. Πολυ καλη η ΑΕΚ αλλα υπεκυψε στην ανωτερωτητα του ΟΣΦΠ. Το σκορ ανοιξε στην τελευταια περιοδο οπου ο Ολυμπιακος ειχε περισσοτερες λυσεις και αρκετα αποτελεσματικη αμυνα.
Δεν έχει μεγάλες διαφορές όμως με άλλες χρονιές. Βέβαια ισχύουν τα εξής :
Η συγκεκριμένη ομάδα έχει κατακτήσει τα πάντα. Σίγουρα λοιπόν δεν έχει το ίδιο κίνητρο με τους αντιπάλους της
Ο Διαμαντίδης που είναι το βαρόμετρο της ομάδας είναι κουρασμένος φέτος.( απόλυτα λογικό παίζει συνεχώς)
3)Παραμένει το κενό που άφησε ο Σισκάουσκας στο 3. Τεράστιος παίκτης, μεγάλο κενό.
Υπάρχει προσπάθεια για κάποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού( π.χ. ενσωμάτωση του Πέκοβιτς) που δεν έχουν ακόμα αφομοιωθεί.
Φυσικά περιμένω ότι θα βελτιωθεί σύντομα και θα παίξει μπάσκετ επιπέδου όπως κάθε χρόνο.
¶ρχισαν τα όργανα:
Χθες αποβλήθηκε ο Διαμαντίδης, αλλά ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα!!
(αν γινόταν κάτι τέτοιο, ο - κατά τα άλλα αγαπημένος μου παίκτης - θα έχανε το παιχνίδι της Κυριακής…)