Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Όντως, εγώ τον πήγαινα πολύ.

κανεις μας δεν ηθελε να φυγει. επεφτε λιγο μακρια η κινα για να ειναι και σε μας, οποτε…
ηταν λιγο χαζη επιλογη να εισαι προπονητης σε παιχτες Γιαν τσιν τσοι αντι σε μας. λογω των ολυμπιακων και μονο.

Ο ΠΑΟ χθες εκτέλεσε 43 βολές :lol::lol::lol:

Εντάξει ρε… ο γηπεδούχος πάντα παίρνει τα κουκούτσια στα σφυρίγματα. Εκεί όμως φαίνονται οι μεγάλες ομάδες. Ακομα και με 20 βολές λιγότερες από ότι εκτελούν συνήθως, ο ΠΑΟ νίκησε :stuck_out_tongue:

ΥΓ. Κάτσε μη δεν κερδίσουμε εμείς τον Πανιώνιο και μας βγει πικρή η πλάκα! :lol:

ειχε παραταση το ματς… :lol:

Εκτός έπαιζε :roll:

το ξέρω :roll: ειρωνικά το είπα :roll:

Εγώ νόμιζα ότι εννοούσες 43 με την παράταση μαζί. Αλλά τώρα το βρήκα και στην παράταση εκτέλεσε άλλες 10. Σύνολο 53.#-o

Πάντως εγώ χάρηκα που πέρασε ο βάζελος.

Ο τελικός του κυπέλλου (αν περάσουμε σήμερα) και το ματς του πρωταθλήματος θα είναι τα τελικά κρας-τεστ για Γιαννάκη.
Αν χάσει, καλό είναι να τον αποχαιρετήσουμε στο τέλος της σεζόν…

Edit: Αυτός ο Βορεάδης κάποια στιγμή θα φάει τόσο ξύλο που δεν θα μπορεί να σταθεί για κάνα χρόνο στα πόδια του.

Κάποια πράγματα βγάζουν μάτι ρε γαμώτο. Βγαίνει η μπάλα πεντακάθαρα από τα πόδια παίκτη του Πανιωνίου, και ο Βορεάδης, που ήταν μπροστά, δίνει την μπάλα στον Πανιώνιο. Στην αμέσως επόμενη φάση, δίνει τεχνική στον Γιαννάκη, ο οποίος ούτε που τον κοιτούσε…

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι μεγάλη κομπλεξάρα.
Σαν γκέι που δεν έχει αποδεχθεί τη διαφορετικότητά του κάνει…

Εντάξει, μιλάμε για όργια της διαιτησίας εναντίον του Ολυμπιακού έτσι. Τρία σερί ανύπαρκτα φάουλ και τεχνική στον Παπαλουκά επειδή… τράβηξε τα μαλλιά του…

Δεν είναι τόσο ότι μας αδικούν.
Απλά χαλάνε το παιχνίδι, δεν αφήνουν να παιχτεί μπάσκετ…

Το μπρος-πισω με ποια λογικη δεν το δωσε???:-k

Έχουν αλλάξει οι κανονισμοί για το μπρος-πίσω.
Πάντως σήμερα, μόνο μπάσκετ δεν είδαμε…

Αν και δεν ειδα το ματς για το “μπρος-πισω” οντως εχει αλλαξει ο κανονας και εχει γινει επιλεκτικος:lol:

Πχ περισυ στον 5ο τελικο εκανε “μπρος-πισω” ο Παναθηναικος αλλα επειδη η μπαλα ηταν διεκδικησιμη οταν εφυγε απο το χερι παικτη του ΠΑΟ (#-o) δεν δωθηκε τιποτα :lol2:… Το λεει μαλλον ο κανονας:!:

Απ τις πιο χαλα διαιτησιες η σημερινη.Και για τις 2 ομαδες.Ειδικα η φαση που γινε μπροστα στο Πηλοιδη που ειχε καρφωμενα τα ματια του εκει και παρ’ολα αυτα δε το δε ηταν για πολλα γελια…

www.goalday.gr

Πάργκο στα «ερυθρόλευκα»
Το «μπαμ» του Ολυμπιακού με τον Τζανέρο Πάργκο γίνεται πραγματικότητα. Οι όποιες δυσκολίες υπήρξαν με την Ντιναμό Μόσχας, που δεν άφηνε τον παίκτη, ξεπεράστηκαν και ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη χώρα μας, για να υπογράψει στους «ερυθρολεύκους». Ο Πάργκο θα δηλωθεί στην Ευρωλίγκα και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα κρίσιμα παιχνίδια του Top16, ενώ θα παίξει φυσικά και στην Α1.

Ο Πάργκο δεν εμφανίστηκε στην απογευματινή προπόνηση της Ντιναμό Μόσχας σήμερα, φυσικά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανελλήνιο την Τρίτη για το EuroCup και ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ήδη ενήμερος πως ο παίκτης δεν βρίσκεται πλέον στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον Αμερικανό, ωστόσο, οι Ρώσοι αξίωναν χρήματα για την αποδέσμευσή του, ενώ είχε μπει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο παιχνίδι της διεκδίκησής του. Το θέμα τελικά λύθηκε καθώς ο Πάργκο έμεινε ελεύθερος. Κι αυτό γιατί η Ντιναμό του χρωστούσε χρήματα…

Στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν τις διαδικασίες μέσω της ΕΟΚ για το «λέτερ οφ κλίαρενς» του Αμερικανού και περιμένουν τα υπογεγραμμένα συμβόλαια για να ανακοινώσουν τη μεταγραφή. Και ο παίκτης θα βρεθεί άμεσα στην Αθήνα για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Πάργκο είναι 30 ετών έχει ύψος 1.88. Προέρχεται από το κολέγιο του Αρκάνσας και έχει αγωνιστεί στους Σικάγο Μπουλς, τους Τορόντο Ράπτορς και τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο… μετρ των σουτ τριών πόντων, το περασμένο καλοκαίρι αποδέχθηκε την προσφορά των 2,5 εκ. ευρώ της Ντιναμό Μόσχας, αλλά εδώ και ένα μήνα ήταν δυσαρεστημένος, καθώς δεν πληρωνόταν στην ώρα του.

Μεγαλη μεταγραφη! Πολυ πιο ουσιαστικη απο του Τσιλντρες. Επισης αμα γυρισει ο αφανας, ενας εκ των Γκριρ, Τσιλντρες, Παργκο θα πρεπει να μην παιζει πρωταθλημα.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι παίρνουμε έναν δεύτερο (και ίσως όχι τόσο καλό) Γκριρ?

Ειναι καλυτερος πλει μεικερ απο Γκριρ, χειροτερος σουτερ. Με δεδομενο οτι ο Τεοντοσιτς παιζει περδικο φετος, πλεον εχουμε 2 πολυ καλους πλει μεικερς (Παπαλουλας, Παργκο) και ο Γκριρ μαλλον μετατοπιζεται οριστικα σε shooting guard…