Ο Πάργκο είναι καλύτερος play maker του Γκριρ, αλλά και του φετινού (αδικαιολόγητα κακού) Τεόντοσιτς.
Με Παπαλουκά, Χαλπερίν, Γκριρ, Πάργκο αποκτούμε πολύ ισχυρή περιφέρεια.
Το θέμα είναι τι γίνεται στη θέση 3. Ο Βασιλόπουλος είναι συνεχώς τραυματίας, ο Τσίλντρες θα λείπει καιρό… ίσως μπορεί να την καλύψει ο Έρτσεγκ, αλλά αυτός είναι περισσότερο τεσσάρι.
Και απλως “Γκριρ” να ναι ειναι απιστευτα ουσιαστικη ενισχυση,σε μια ομαδα με 1 μονο κλασικο σουτερ.Και να πω την αμαρτια μου,αν δειξει οτι ειναι σε καλη φορμα πρεπει να μεινει μεχρι και το τελος αυτος και Α1 εκτος απο Εuroleague…Τωρα στα playoff θα πεσει πολυ ξυλο και κλειστες αμυνες και θα ναι μεγαλη βοηθεια το μακρινο σουτ του Παργκο…
Το ιδανικο παντως θα ταν Ντελφινο…Αλλα η ομαδα ενισχυεται αρκετα με αυτη τη μεταγραφη κι αυτο ειναι που μετραει…Γενικα πιστευω οτι και με Παργκο,αν ανεβει ο Παπαλουκας εχουμε πολλες πιθανοτητες και για τους 3 τιτλους κι ας ακουγεται καπως υπερβολικο…
Αν κρίνουμε απ’ τη καριέρα του καθενός τότε ο Pargo έχει τουλάχιστον μία αξιόλογη τελευταία χρονιά στους Hornets έστω και πίσω απο τις πλάτες του Paul και δε βρίσκω λόγο να μπαίνει σε σύγκριση με τον Γκρίρ (τουλάχιστον στα χαρτιά). Σουτέρ μια χαρά είναι, πέρσυ τα έβαζε δηλαδή και play maker κακός δεν είναι. Μόνο για την άμυνα θα είχα μία ανυσηχία στη θέση σας (κρίνοντας πάντα απο ότι έχει δείξει στο NBA). :roll: Επίσης, για το τρίποντο καλό θα είναι να πάρουμε υπόψη μας τη διαφορά απόστασης μεταξύ τριπόντου στις ΗΠΑ και τριπόντου στην Ευρώπη. Δεν είναι πάντα πιο εύκολο να σουτάρεις απο πιο κοντά.
Έλα τώρα, καταλαβαίνεις τι εννοώ θαρρώ όλοι έχουμε παίξει μπάσκετ, εσύ σίγουρα παραπάνω απο πολλούς, ξέρεις ότι απο ένα σημείο και μετά οι παίκτες έχουν τη συνήθεια να σουτάρουν όσο πιο κοντά στη γραμμή του τριπόντου μπορουν. Ε, όταν έχεις συνηθήσει να το ορίζεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο αν μετά αλλάξει δυσκολεύεται να σουτάρει το ίδιο καλά.
Αν θυμάμαι καλά αυτό δεν είχε γίνει και με τον Ray Allen το 2002 στο παγκόσμιο, που έριξε τα μισά τούβλα της ζωής του εκεί?
Τεσπά, αυτό που μετράει είναι ότι πήρατε ένα καλό παίκτη. Αν γυρίσει και ο Childress δε βρίσκω λόγο να μην είστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟ.
Αν την ομαδα ποδοσφαιρου του Θυρλου την αγαπαω μια φορα, του μπασκετ την αγαπαω 10… Ειναι η μεγαλη αδυναμια μου, γιατι μικρουλης στην δεκαετια του 90 μεγαλωσα με τα πρωταθληματα του θρυλου στο μπασκετ. Αφηστε που εκεινον τον τελικο του Τελ-Αβιβ ακομη τον βλεπω στον υπνο μου (χωρις πλακα). Στο ποδοσφαιρο ναι μεν σπαζομαι απο χαζες ηττες, αλλα δεν τρελαινομαι… Ομως στο μπασκετ με κατι τετοιες ηττες ανεβαζω πιεση…
Η περιφερειακη αμυνα ειναι για γελια… απο τοτε που ηρθε ο Γιαννακης, η πλειοψηφια των χαμενων παιχνιδιων ειναι απο την περιφερεια, οπου ο αντιπαλος βρισκει χωρο και σουταρει.
Είδα 4-5 λεπτά προς το τέλος…πολλά τούβλα όμως, πολλά τούβλα -_____- και δε μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό…και η Αρμάνι δε σούταρε καλύτερα, τουλάχιστον σε εκείνο το σημείο.
Για να λέμε του στραβού το δίκιο παίκτες να κάνουν τη διαφορά τους έχει ο Ολυμπιακός, απλά γουστάρεει να δυσκολεύει τη ζωή του Για να δούμε τι θα γίνει, τουλάχιστον τώρα έχει ενδιαφέρον ο όμιλος.
Eδώ και ένα μήνα ξεκινάμε να παίζουμε άμυνα από την τρίτη περίοδο και τρέχουμε να συμμαζέψουμε τη ζημιά που έχει γίνει στο 1ο ημίχρονο όπου έχουμε μαζέψει καμιά 50άρα πόντους…
Έτσι δεν πάμε πουθενά…
Στις αρχές της σεζόν έλεγα πως θα είμαι πρωτομαγιά στο Βερολίνο αλλά τις τελευταίες εβδομάδες άλλαξα τα σχέδια μου και δυστυχώς η ομάδα με δικαιώνει…[-X
ο ολυμπιακος με πινι επαιζε πολυ χειροτερα να λες. αμυνα δεν ξεραμε τι ειναι. τρωγαμε 100 ποντους απο το αιγαλεω. ο πινι ειχε τη λογικη γρηγορες επιθεσεις να βαλουμε ποντους το οποιο ειναι σωστο οταν εχεις τους καταλληλους σκορερς.