…
…;
… … … !!!
To spam level έχει ανέβει επικίνδυνα ψηλά!! Σε λίγο θα με κάνετε να φτάσω gigatron και freedom!!!
Ο Σχορτσιανίτης μιλάμε και σκατά να βρει θα τα φάει… Σήμερα το απόγευμα έμαθα έφαγε κάτι σκουλήκια!!!
Τελικοί τώρα.
Πιστεύω ότι ο βάζελος θα πάρει 3 ματς στη σειρά εύκολα ή δύσκολα.
κ γω!!!111
παμε ρε ΠΑΝΑΘΑ treble …
Γαύρος είμαι you know!
Helloooooooooo!!! :lol:
φαινεται!!!
πλακιτσα!!! 8) 8)
Αυτοκτονησαμε και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Εχεις το ματς στο 72-71 επι 3 λεπτα,παιζεις πολυ καλη αμυνα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ.
Ημασταν 5 λεπτα αποντοι(απο το 72-71 στο 72-78 ) μεχρι το 3ποντο του Καστλ στα 45 δευτερολεπτα.
Αν ειναι δυνατον.
Δυστυχως και φετος οπως και περισυ ο παικτης που θεωρουσαμε “ηγετη” δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων στο σημαντικοτερο ματς της χρονιας(Μπρουερ περισυ,Σκειλς φετος).
1 3ποντο,7-8 χαμενα(ΕΡΜΠΟΛ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΟΥΤ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ???ΕΛΕΟΣ!),τιποτα ουσιαστικο επιθετικα και μετριος αμυντικα.Μονο ο Μαικ και ο Μασει παλευαν.
Ακομα και ο Καλαιτζης ηταν ψυχωμενος,αλλα οταν σου λειπουν οι ποντοι απο την περιφερεια…
Για τη διαιτησια τι να πω,οσοι ειδαν το ματς και τα σφυριγματα του Μαστραφτση ειδικα ξερουν.Δεν λεω οτι αδικησε μονο εμας,αλλα ηταν φορες που τα ειχε χαμενα(το ανυπαρκτο επιθετικο φαουλ στον Καστλ,τα καραμπινατα επιθετικα φαουλ του Σοφοκλη σε καθε σχεδον προσπαθεια απο τα οποια δοθηκε μονο 1(!),2-3 φορες που εβγαλε τη μπαλα ο Μασει κ την εδωσε σε μας κτλ κτλ).
Πικρα ρε πουστη.
κρίμα…δεν χάνονται αυτά
Κρίμα. Και ήλπιζα να δώ μια βορειοελλαδίτικη ομάδα στην κορυφή… Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στον ¶ρη για όσα πέτυχε φέτος με τόσο χαμηλό μπατζετ.
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=50926
Καλυτερα παρτε τον για βοηθο του Γκερσον και διωξτε τον αμπαλο Σφαιροπουλο, ετσι υα γινει δουλεια.
Ελπιζω να το λες για πλακα… Ο περσινος Ολυμπιακος που ειχε και τσαμπουκα και πλανο στο γηπεδο ηταν κυριως δουλεια Σφαιροπουλου αφου αυτος ειχε κανει προετοιμασια…
mallon tha ton theloune aytoi xexexexe. oxi k asxetos o sfairopoulos, eipame. foveros sto scouting k stin proetoimasia. exei veltiosei ton olympiako.
Ναι αλλα το διδυμο Σπαχια-Γκερσον ειναι αλλο πραγμα με πολλες επιτυχιες, εγω πιο πολυ δουλεια Καζλαουσκας θεωρω τον Περσινο Ολυμπιακο. Επισης αυτο που λες δεν στεκει και τοσο αν σκεφτεις οτι απο τα 8 χρονια του Ζοτς στον ΠΑΟ τουλαχοστον οι μισες προετοιμασιες (και παραπανω) εχουν γινει μονο απο τον Ιτουδη αρα να πιστοθει σε αυτον ο Παναθηναικος και οχι στον Ζοτς. Δεν ισχυει. Επισης ο Σφαιροπουλος επαιρνε πηγαινε μεχρι και την Κινα για να παρει καθοδηγηση απο τον Καζλαουσκας ο οποιος ειναι πολυ καλος προπονητης για μενα.
@samis: Σφαιροπουλος καλος για scouting αλλα ο Σπαχια εφτιαχνε τα συστηματα της Μακαμπι οταν σηκωνε τα Ευρωπαικα για πλακα (αφου ο Πινι δεν ξερει και πολλα απο συστηματα). Οσο για προπονητικο Team o Παναθηναικος δεμ χρειαζεται κανεναν ειναι κομπλε και σκαλες ανωτερος απο ολες τις ομαδες.
Ωραια ας φερουν τον Σπαχια κι ας κρατησουν και τον Σφαιροπουλο… No problem… Ο Γκερσον να φυγει ειναι το θεμα, εκτος κι αν αποδειξει οτι αξιζει παιρνοντας το πρωταθλημα…
Εγώ περιμένω το σχέδιο 2 του karvou!!!
Τα έχω πει όλα στο προηγούμενο ποστ μου
Οι παίκτες του ΠΑΟ, κάθε βράδυ ήταν στο Γκαλέα στην Παραλιακή. Θα πάνε τώρα να παίξουν με τους δικούς μας που έχουν βρει ρυθμό και ο Σόφο έχει μάθει να παίζει λίγα λεπτά παραπάνω (ένα δηλαδή!! ). Στο πρώτο ματς θα γίνει κόλαση. Θα το πάρουμε χάρις στο ασφυκτικό μαρκάρισμα του Βασιλόπουλου πάνω στο Διαμαντίδη. Ο Μπατίστ θα προσπαθεί να κάνει τίποτε όσο λείπει ο Σόφο. Ο Σόφο θα τελειώσει με 5 φάουλ τον αγώνα.
Στο Φάληρο θα γίνει ο υπερ πάντων αγώνας. Πόντο πόντο θα πηγαίνουμε και ο Ματσιγιάουσκας με τη ψυχραιμία του και κρίσιμα καλάθια θα μας δώσει τη νίκη.
Επόμενως αγώνας στο ΟΑΚΑ… Δεν έχουμε ελπίδα. Χάνουμε με 30 σε κάποια φάση, το μειώνουμε στους 12…
4ο ματς στο ΣΕΦ και στεφόμαστε Πρωταθλητές!!!
Έτσι και βγουν όλα αυτά, εγώ ντύνομαι Ρουβάς τις απόκριες!!!
Αυτά είναι κακοήθιες του Κάρβου. Το Σάββατο Γκαλέα είδα μόνο τον Χάρη Ρώμα να γλύφει το αυτί του γκόμενού του!!!
Όχι, σοβαρά, αλήθεια λέω!
Anyway, μακάρι το πρωτάθλημα να το πάρει ο Βάζελος γιατί είναι και σωστό και δίκαιο.
Ας μας κερδίσει για να το πάρει με το σπαθί του… Και τότε θα είναι η 2η ομάδα της Ελλάδας με Τρέμπλ…