Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

βρε ουστ

Triple Crown Λεγεται στο Μπασκετ ρε αμπαλε!!! Αποδειξη για το ποσο ασχετοι απο μπασκετ ειναι οι γαυροι!!:stuck_out_tongue:

Μια χαρά θα το ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ το πρωτάθλημα ο βάζελος κι ας σκάσουν όλοι οι άλλοι όσο θέλουν! :smiley: :smiley: 8) 8) :stuck_out_tongue:

btw τσιμπησα εισητηριακι για το 1ο ματς της Τεταρτης. Thorgal αν μπορεις Pm me!:wink:

θα πάμε και οι 3,αλλά ΟΧΙ μαζί!
μην κάνετε κάνα αστείο και βρεθείτε!!!γκαντέμηδες!

Ελα μωρε η συνθεση θα ειναι διαφορετικη απο την προηγουμενη φορα θα ερθει και ενας γουρλης! Οποτε παμε παλι ολοι μαζι δεν παιζει προβλημα!:wink: :lol:

Να έρθω και εγώ? Με τον ΠΑΟ θα είμαι! Το υπόσχομαι!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ρε γαμώτο δεν ξέρω αν θα μπορέσω αύριο,κάτι έτυχε…το άλλο ματς εντός είναι Τετάρτη?
και τι ώρα είναι αύριο?

Ολα τα εντος εδρας θα ειναι Τεταρτη και ολα την ιδια ωρα στις 18:45.

Καλα ρε ελεος τι ηταν αυτο το χθεσινο…
Παλι καλα που μας βγηκαν τα 3ποντα,γιατι θα χαναμε κ απο τον νιονιο…
Τωρα για τους διαιτητες τι να πω παλι…Εκεινα τα πεντακαθαρα βηματα του Αρσλαν 1.30 λεπτο πριν τη ληξη κ ενω προηγουμασταν με 5 που δεν τα εδωσαν κ στην εξελιξη της φασης φαγαμε κ 3ποντο πηγαν να μας στερησουν τη νικη.Ελεος ρε λιγος σεβασμος.Κορακια.

Και αν νομιζετε οτι τζαμπα γκρινιαζω,διαβαστε τα ρεπορταζ του αγωνα…Ακομα κ ο Ματσον ηταν εξαλλος με τα τραγια που σφυριζαν.

Contra.gr
Από έμπειρους όπως ο Ζαβλανός και ο Μουζάκης περιμένεις πιο σωστές αποφάσεις. Τα βήματα του Αρσλάν στη φάση πριν το τρίποντο του Χάτσον θα τα σφύριζε και ο Λούκα Παβίσεβιτς. Γενικά πάντως από τους ρέφερι ξέφυγαν ένα σωρό φάσεις. Ο Αρης ήταν θύμα των περισσότερων από τις λαθεμένες αποφάσεις.

Περιττο να πω παντως οτι σε καθε 3ποντο που βαζε ο Σκειλς του ριχνα τα καντηλια του αιωνα.Αντε στο διαολο τον καθυστερημενο.Μου βαλε 4 3ποντα κ ενα καλαθι κ φαουλ χτες…Στον κ*λο σου να τα βαλεις ρε.
Βλακα.

Ο Πανιωνιος παντως εχει 3 πολυ καλους παικτες (Ουινστον,Χατσον,Αρσλαν)που μπορουν να κανουν τη ζημια.
Και ευτυχως για μας χτες δεν επαιξε καλα ο Αρσλαν(8 ποντους με 1 τριποντο μονο)…

Δεν θα μπορουσε ο Αρης να χασει χτες. Τη στιγμη που βαζει μια ομαδα μεσα σε 5 λεπτα 3 τριποντα με την ληξη του χρονου, ειναι βεβαιο οτι βρισκεται σε μοναδικη βραδια, οσον αφορα τα σουτ. Περαν του οτι η ψυχολογια ανεβηκε στα υψη.
Ο Πανιωνιος εχει 5-6 εξαιρετικους παικτες, αλλα δεν θα νικησει τον Αρη για τον ιδιο λογο που ο Αρης δε νικησε τον Ολυμπιακο. Υστερει στον παγκο, καθως δεν υπαρχουν παικτες επιπεδου ομαδας που κυνηγαει την 3η θεση.

ΥΓ: Ρε Χρηστο αυτο το ηλιθιο συνθημα “Να ποιος ειναι ο Ολυμπιακος”, “Να ποιος ειναι ο Ζαβλανος”, “Να ποιος ειναι ο Χο Τσι Μινχ” κοψτε το. Σα ν’ακουω συνθημα δημοτικου ειναι. :stuck_out_tongue:

Ε αντικαθιστα το π*νας γιε/γιοι κτλ κτλ…Ειναι κολπακι για να μη βριζουμε :lol: :lol: :lol:

Κ μενα ακρως παιδιαστικο μ φαινεται,στα ματς με τον Ολυμπιακο το ξεκινησανε…

Περιμενα πιο δυνατο τον ΠΑΟ σημερα , πολυ συντηρητικα επαιξε, πληγμα για ολυμπιακο ο τραυματισμος του Σοφο που δεν ξερουμε ακομα ποσο σοβαρος ειναι και αν θα του στερησει τη συμμετοχη στα αλλα ματς της σειρας. :-s

Σήμερα ο Ολυμπιακός έχασε αξιοπρεπώς και στο τέλος και εμένα μου φάνηκε ότι προτίμησε να μη κυνηγήσει τη τύχη του με ρίσκο να φάει 20αρα. Στο ΣΕΦ θα γίνει ο υπέρ πάντων αγώνας. Το κόβω για μεγάλο ντέρμπυ που θα πηγαίνει πόντο ποντό. Ας ελπίσουμε Μάτσε και Σόφο να είναι σε καλή κατάσταση εκείνο το βράδυ.:smiley:

Ασε τις αναλυσεις και ετοιμασε Plan B γιατι το αρχικο πηγε στον κουβα…:stuck_out_tongue:

Τι λες ρε, είναι φοβερά!!! Οι οπαδοί του ¶ρη είμαστε κόσμιοι ρε, διαβάζουμε Ζαμπούνη! Αλλά να ποιοι είστε!!! Βρίζουμε, δε σας αρέσει… Δε βρίζουμε, πάλι δε σας αρέσει!!! Τι θα γίνει με σας???:stuck_out_tongue:

Σημερα ο Παναθηναικος μπηκε νοθρα στο ματς, στο 1ο δεκαλεπτο δεν υπηρχε πολυ κινηση γυρω απο τη ρακετα, στο 2ο καλυτερα και στο 3ο ακομα καλυτερα αλλα μαλακιστηκαμε χανωντας αρκετες επιθεσεις. Τεσπα καναμε το 1-0 σχετικα ευκολα, ειχαμε και κοσμο σημερα. Και εσπασε και η γκαντεμια. Ο Σοφο πρεπει να χασει κιλα πεφτει κατω και τραυματιζεται ελεος πρεπει να προσεξει τον εαυτο του τον χρειαζεται η Εθνικη ομαδα.
Παμε στο ΣΕΦ την Κυριακη για το 2-0. Παμε Τριφυλλαρα μου!!!

Ο Σόφο ετσι όπως είναι τωρα δεν το βλέπω να πηγαίνει Ισπανια το Σεπτέμβρη. Ο Γιαννάκης θα του δώσει την ευκαιρία σίγουρα, αλλά αν δε δουλέψει και μόνος του…καληνύχτα. Ελπίζω να τον στρώσουν στην Εθνική. Με Παπαδόπουλο, Μπουρούση θα κάνουν τριπλέτα φωτιά.

Οι τελικοί ειναι υπεράνω κριτικής, φαίνεται η διαφορα των 2 ομάδων απο μακριά. Σε όλους του τομείς ο βάζελος ειναι μια σκαλα πάνω. Στο ΣΕΦ λογικά θα γίνει σφαγή. Κρίμα που ο θρύλος μέσα στη μετριότητά του φέτος έχει και ένα τσουβάλι μικρο-τραυματισμούς που όσο να’ναι σε τέτοιο επίπεδο παίζει ρόλο.

Του χρόνου πάλι, με πιο ορθολογική διαχείρηση απο τους Αγγελόπουλους Bro που φέτος έκαναν αυτό που έκαναν πριν χρόνια οι Γιαννακόπουλοι,οι οποίοι ξόδευαν τσουβάλι λεφτα σε παίκτες και προπονητές και στο τέλος έπαιρναν τον πούλο απο τον Ιωαννίδη και την αρμάδα του.

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=51248

Σε οριστικο σχισμα μαλλον οδηγητε το ευρωπαικο μπασκετ, Δυστυχως η ULEB συβεχιζει να βλεπει το πραγμα εντελως εμπορικα καταστρεφοντας το.:frowning:
Η ULEB ευθηνετε για οτι κακο συμβαινει, τα συμβολαια της Euroleague επισης κανουν κακο στο μπασκετ.

Κριμα… Γιατι πιστευω πως ενας λογος που το μπασκετ μπηκε και παλι στο προσκηνιο ειναι οτι FIBA και ULEB παραμερισαν για λιγο τις διαφορες τους…