Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Όπως έγραψα και παραπάνω, μην ξεχνάς τι έκανε ο Γιαννάκης στο Μαρούσι. :wink:

Πιστευω ξεκαθαρισα τι εννοω… Σιγα μην τ πω κ ευχαριστω ρε:p

Τι έκανε!!! ότι θα έκανε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ καλός προπονητής σε μια έτοιμη ομάδα - το Μαρούσι είχε ομαδάρα τότε! Μην γελιόμαστε… ο Γιαννάκης έγραψε ιστορία ως αθλητής, κάνει μια αξιόλογη καριέρα ως προπονητής, αλλά δεν είναι και Ζούπερμαν… Εμένα προσωπικά με ενόχλησε το γεγονός ότι πήγε στον Ολυμπιακό για τα φράγκα! Έπεσε στην εκτίμησή μου. Προσωπική μου γνώμη έτσι? μην παρεξηγηθούμε!

Όλοι μας το ίδιο θα κάναμε…:wink:

Όχι ρε φίλε! μην το λες αυτό! :stuck_out_tongue:

Αν ρωτάς εμένα, θα το έκανα! Και χωρίς καμία ντροπή! :slight_smile:

Εγώ δεν θα το έκανα! όχι επειδή δεν υποστηρίζω τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ :stuck_out_tongue: ούτε επειδή έχω τακτοποιήσει τις βιοποριστικές μου ανάγκες… ΕΤΣΙ ΡΕ! Έτσι για σπάσιμο! Και για βοηθήσω κάποιον ο οποίος έχει πραγματικά ανάγκη τις υπηρεσίες μου θα πήγαινα στην ομάδα που με έμαθε μπάσκετ!

ο Γιαννάκης είναι καλός προπονητής, αλλά ο Ζέλικο είναι καλύτερος.
απλά μαθηματικά.
επίσης, εκτός συγκλονιστηκού απροόπτου ο επόμενος head coach για πολλά χρόνια θα είναι ο Ιτούδης.
όπως έχει πει και ο Ομπράντοβιτς είναι καθ’ όλα έτοιμος να γίνει head coach (έχει απορρίψει προτάσεις μεγάλων ευρωπαικών ομάδων) και σε πολλά ματς αναλαμβάνει μόνος του το κοουτσάρισμα της ομάδας.

και όταν τελειώσει ο Ιτούδης θα κανουμε το Μήτσο προπονητή.

Ότι βλέπετε και θαυμάζετε στο επίπεδο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λοιπών μεγαθηρίων στο ποδόσφαιρο τόσο παικτικά, όσο οργανωτικά και σαν επιχειρήσεις είναι ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Μόνο που τα μεγέθη είναι αναλογικά ΠΟΛΥ πιο μικρά.

Χμμμμ…[-X
Γιατί δεν σε πιστεύω??:stuck_out_tongue:

Φυσικά αναφέρεσαι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έτσι δεν είναι?!

Ρε αλήθεια!!! 8)

Θα χάσω τα μαλλιά μου…

Ο οποιοσδήποτε θα έπαιρνε το Μαρούσι και θα το πήγαινε σε δύο τελικούς πρωταθλήματος, σε ένα τελικό κυπέλλου και σε δύο ευρωπαϊκά final-4; 8O
Το Μαρούσι έγινε μεγάλη ομάδα με το Γιαννάκη. Δεν ήταν από πριν. :wink:

Chris: Ο Μήτσος θα γίνει δικός μας μία μέρα :lightsabre: :smiley:

Ενοοείς το Μαρούσι που το 2000-2001 είχε πάρει το Σαπόρτα, και το 2001-2002 ήταν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και στα ημιτελικά του Κόρατς?! Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Με προπονητή Λινάρδο και Πετρόπουλο!!! Και μου λες ότι ο Γιαννάκης έκανε το Μαρούσι μεγάλη ομάδα?!

Το Μαρούσι πήρε το Σαπόρτα με τον Αλεξανδρή προπονητή. Με τον Πετρόπουλο οι οπαδοί φώναζαν: “Ομάδα μοντέλο, την έκανες… #%%@έλο”.
Από την επόμενη χρονιά ήταν προπονητής ο Γιαννάκης και με αυτόν καθιερώθηκε η ομάδα ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές και κατάφερε όλα αυτά που ανέφερα.

Πάντως αν επιμένεις, είναι σα να γράφω: Οποιοσδήποτε προπονητής είχε Μποντιρόγκα, Φώτση, Σάρας, Μήτσο, Σπαν, Τσαρτσαρή κτλ κτλ θα έπαιρνε τα Ευρωπαϊκά του ΠΑΟ. Happy now?

χαχαχα

αυτο το πραγμα μου ελεγε ο πικραμενος γαυρος αδερφος μου…" η μονη λυση για να παρουν κουπα οι αγγελοπουλοι ειναι να παρουν πακετο διαμαντιδη και ζοτς…"

To 1999-2000, 2000-2001 προπονητής ήταν ο Αλεξανδρής έχεις δίκιο. Το 2001-2002 ξεκίνησε ο Λινάρδος και ανέλαβε ο Πετρόπουλος ενδιάμεσα. Το 2002-2003 ξεκίνησε ο Πετρόπουλος και ανέλαβε ο Γιαννάκης στα μέσα περίπου του 1ου γύρου (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε). Και φυσικά επιμένω! και καλά κάνεις και γράφεις αυτό για τον Παναθηναϊκό γιατί το πιστεύω! Το Μαρούσι καθιερώθηκε μέσα απ’τους παίκτες του, κατά την γνώμη μου, όχι εξαιτίας του Γιαννάκη. Και ξαναλέω. Άποψή μου! ούτε θα με πείσεις, ούτε θα σε πείσω…
Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε μου φαίνεται… :lol:

Μπα δεν νομίζω.

Οχι οτι με χαλάει και πολύ ο Ιτούδης (αρκεί να υπάρχουν παιχταράδες) αλλα μάλλον Ιτούδης = Βοηθός = Τεν Τεν Κατε ή μήπως βγεί τίποτα χειρότερο…

Απορία: Από πότε η ομάδα της καρδιάς του Γιαννάκη είναι ο ΠΑΟ; Για τα λεφτά δεν είχε πάει στον ΠΑΟ από τον Άρη;

Tσαρτσαρης ενα πηρε κ σ αυτο δεν επαιξε δχεδον καθολου στο φαιναλ-4.
Φωτσης ενα παλι ουτε 20 χρονων το 2000…
Σαρας,Σπαν δεν πηραν ευρωπαικο…
Οι αλλοι δυο ΟΚ…
Καταλαβαινω τι λες απλα για πλακα το λεω για την επιλογη των παιχτων που εκανες…

O Γιαννάκης ανέλαβε 2002 όταν η ομάδα είχε πιάσει πάτο :wink:

Τέσπα… Συμφωνώ λοιπόν στο ότι διαφωνούμε, αλλά να ξέρεις ότι:

Εγώ έχω πάντα δίκιο :p8):smiley: