Καλα αυτο δεν λεει κατι… Πολλες φορες μονος του κοουτσαρει την ομαδα. Κ εννοειται την προπονει… Ειναι αρρηκτα συνδεδεμενος με τον Ομπραντοβιτς
Η ομάδα της καρδιάς του Γιαννάκη ο ΠΑΟ? :lol: :lol: :lol:
Παραλίγο να πνιγώ με τον καφέ μου…
Εντάξει ναι… βαριέμαι τώρα να σκέφτομαι παίκτες του ΠΑΟ :roll:
ο Γιασικεβιτσιους πηρε με μακαμπι 2 και με μπαρτσα 1 ρε.
Πλακα πλάκα γουστάρω να αναλάβει παικτης - προπονητής ο Σαράς…
Ναι ρε πλακιτσα τ κανα, για τους παικτες που εγραψε σε 2 δευτερολεπτα ρε. Ελεος…
Μπορει να το κανει… Στην Μπαρτσα, ομως… Μονο…
Δεν έχεις πιάσει πάτο επειδή έχεις κάνει 3 ήττες (από Άρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟ) και μιλάω για τη σαιζόν 2002-2003, όταν ανέλαβε ο Γιαννάκης … μην τρελαθούμε κιόλας!
Αυτό το δεύτερο θα το έχω υπόψη μου… :lol:
Γιατί? Επειδή αυτοί παίζουν σαν παλαβοί?
ολα τελεια χθες.εγινε το αναμενωμενο.δεν ειχα αγχος…σαρας γαμω τα παιδια.κρατα τον για παντα στην παναθα ρε παυλαρα!
το μονο που με χαλασε μπορω να πω ειναι στην βραβευση του μητσαρα που "“πεταξε” το κασκολ.τι το πετας γαμω το κεφαλι σου?
Έκανε σε κανέναν άλλον εντύπωση το ότι χθες το βράδυ ο μισός πάγκος του Ολυμπιακού αποτελούνταν από γραβατωμένους-κουστουμαρισμένους?! Έτοιμοι για τα μπουζούκια?! :lol:
Βασικα, το μπασκετ ειναι ενα αθλημα ου τρεχουν δεκα και στο τελος νικαει ο Παναθηναικος… Ας το εμπεδωσουμε!
Δεν ασχολουμαι με μπασκετ.Βλεπω καπου καπου αλλα το εχω βαρεθει.
Ειδικα τις τηλεοπτικες του μεταδοσεις.
Nα κανω μια ερωτηση ?
Γιατι η υπεροχη του Βαζελου στο μπασκετ ειναι φυσικη και θεωρειται κανονικη
και η δικια μας στην μπαλα αμφισβητειται ?
Οι βαζελοι δηλαδη δεν εχουν σπρωξιμο στο μπασκετ ?
Κοίτα, και εγώ απο ποδόσφαιρο άσχετος είμαι αλλά δε πιστεύω ότι αυτό που γράφεις έχει λογική. Δηλαδή αν είναι έτσι αν π.χ. ο Ηρακλής στο βόλει έχει κερδίσει 10 τίτλους τα τελευταία 12 χρόνια καθαρά, σημαίνει ότι και ο ΠΑΟ έχει κερδίσει καθαρά τα μπασκετικά πρωταθλήματα? :-s
Για να έχει τόσους τίτλους/νίκες πάνω απο μία δεκαετία στην Α1 λογικό να θεωρείται φυσική η υπεροχή της, ειδικά όταν νικάει κατ’ εξακουλούθηση τον βασικό της αντίπαλο. Μόνο να εθελοτυφλεί μπορεί κανείς αν πιστεύει το αντίθετο. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπαικό. Μάλλον απλά θέλουν να σας τη σπάνε οι άλλοι οπαδοί
Δεν σε αδικώ για τη γνώμη που έχεις όσον αφορά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις… ας μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα…
Αλλά όσον αφορά την “φυσική υπεροχή” του ΠΑΟ στο μπάσκετ θα διαφωνήσω. Γιατί φυσική υπεροχή? Ο ΠΑΟ έχει δίμετρους και οι υπόλοιπες ομάδες νάνους? Καμία φυσική υπεροχή - έχει καλή ομάδα που έχει δέσει. Και απίστευτες γκέλες έχουν κάνει φέτος και απίστευτες εμφανίσεις… όλα παίζονται… όσο για το σπρώξιμο που λες - αυτό ισχύει παντού! όπου υπάρχει λιλί υπάρχει και σπρώξιμο!
:lol: την έκφραση “θα στο φέρει ο βλάχος το τυρί” την ξέρεις?
“Έχω περάσει τα 10 και δεν συγκρίνω δυο διαφορετικά αθλήματα”
Για μπάσκετ μιλάω πάντα! Αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι! 8)
Αναφέρομαι στο “ο ολυμπιακός ευνοείται στο ποδόσφαιρο,ο παναθηναϊκός στο μπάσκετ”.
Με το δράκο στον πάγκο ο οσφπ παίρνει πάνω κάτω τα ίδια σφυρίγματα.Τα οποία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό στο μπάσκετ απ’ότι στο ποδόσφαιρο
Δεν υποστήριξα ποτέ κάτι τέτοιο - είπα ότι όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει και σπρώξιμο… και καθώς μιλάμε για 2 ομάδες που και οι 2 έχουν λεφτά… Αυτά!