Αναφέρομαι στο γενικότερο σχόλιο που ακούγεται από δω κι από κει,όχι σε κάποιον συγκεκριμένα από εδώ μέσα
Καλά, κατά καιρούς ακούγαμε, ακούμε και θα ακούμε διάφορα… είναι στη φύση του ανθρώπου να λέει μαλακίες πού και πού :lol:
vampirella μπορείς να μου πεις πια είναι αυτή στη φωτογραφία;Έχω σπάσει το κεφάλι μου.
Εμμμ, φίλε δεν ξέρω πώς να στο πω χωρίς να σε φέρω σε δύσκολη θέση… γιατί έχω για avatar την αφεντιά μου! Μην σπας το κεφάλι σου!!!
Μη φλερτάρετε εδώ
Mην τα λες σε μένα! :lol2:
Γιατί βρε?Μην ντρέπεσαι!Σοβαρά
Κάπου σε ξέρω δεν γίνεται.Που βγαίνεις όταν πας έξω; Ή μοιάζεις με καποία ηθοποιό :-s
Sorry δεν φλέρταρα, αμέσως ο άλλος. Πάντως κούκλα είσαι
νατος!
έλα,στείλε πιεμ να γίνει το νταβαντούρι!!!
Απ’ ότι ξέρω με ηθοποιό δεν μοιάζω… ίσως να μ’έχεις δει κάπου ξέρω 'γω - σε καμιά συναυλία (onstage με τους Maiden, λέω γω τώρα?)… Τεσπά, να’σαι καλά για το κολακευτικό σου σχόλιο!
Είπαμε! Δεν φλερτάρουμε εδώ! :!:
Γι αυτο δεν πρεπει να ποσταρουν αι γυναικαι στα αθλητικα. Χανεται η μπαλα.[-X
Και όχι μόνο η μπάλα
Σκέψου τι έχει να γίνει αν υποστηρίζουν και διαφορετικές ομάδες…
ΠΟΥ 'ΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ?! ΟΕΟ! :lol2:
Ψψψψψ. Onstage me maiden
Μόνο που δεν έχω πάει ποτέ maiden (μη βαρας).
Ρε rudolf αγόρι μου. Δεν φλερτάρουμε λέμε.
Vampirella αύριο σου στέλνω pm και κάνε ότι κατάλαβάινεις :-s
και μετά από αυτό το διαφημιστικό διάλειμμα, ας επιστρέψουμε σε μπασκετικά θέματα.
Ντάνκε
Ωχ!..Μπαα. Καλά άσε να σκεφτώ λίγο…Δε μπορώ έχω αυτό που όταν κολάς με κάτι πρέπει να το βρεις…Ε,μην αλλάξεις avatar,ok;
Καλά τελευταία αναφορά γιατί θα με φάει ο admin.
Δεν το πάω και το μπασκετ άλλωστε.
Έφυγα…
Εμένα μου άρεσε ο τελικός. Ήταν ντέρμπι και δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟ επειδή ήταν πιο τυχερός και φάνηκε η εμπειρία του στο κρίσιμο σημείο. Πάντως πιστευω οι 2 ομάδες είναι πολύ κοντά σε ποιότητα, με μια μικρή περοχή του ΠΑΟ, και απλά είναι θέμα μέρας ποιος θα κερδίσει.
Ο Γιαννάκης μου αρέσει σαν προπονητής αλλά χρειάζεται χρόνο για να νικήσει μια ομάδα επίσης παικταράδων και με μεγαλύτερη εμπειρία. Θα τον κρίνω από την επόμενη ή ακόμα και την μεθεπόμενη σεζόν. Εγώ πάντως δεν θα άφηνα την Εθνική για οποιοδήποτε σύλλογο.
Φίλε Deathstar ένας λόγος που προσωπικάι κράζω ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο είναι ότι ενώ εδώ σαρώνει τα πάντα με το βγει από τα σύνορα είναι για κλάματα ενώ ο ΠΑΟ δείχνει τη δύναμη του και σε Ευρωπαικό επίπεδο οπότε…
Διαφορετικα μεγεθη σε ποδοσφαιρο και μπασκετ.Κατα κοινη ομολογια ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ (μερικες φορες)
ειχανε το καλυτερο υλικο στην ευρωπη στο μπασκετ.Ασε που εχουμε και μπολικα ευρωπαικα σαν χωρα.