Εεεε??? Σορυ αλλα εχεις γραψει πολλες ασυναρτησιες μαζεμενες. Δηλαδη το να πουμε οτι με τον Γιαννακη στο τιμονι η εθνικη εχει κανει καμποσες εκπληκτικες εμφανισεις εχει να κανει με συναισθηματισμους και με το οτι υποστηριζουμε εθνικες???
Με την ίδια λογική και ο Διαμαντίδης(παιχταράς) αυτά που έκανε με την Εθνική είναι αδιάφορα. Διαφωνώ απόλυτα στην ισοπέδωση των πάντων. Η Εθνική αποτελεί, για μένα, την λόγο που ασχολήθηκα με τον αθλητισμό από μικρό παιδί, και οι χαρές που μου έχει δώσει είναι αμέτρητες. Ο Γιαννάκης είτε σαν παίχτης ή σαν προπονητής έχει προσφέρει τα πάντα. Δυστυχώς όταν έχεις απέναντι σου όμως έναν τεράστιο αντίπαλο, και μιλάω για τον Ομπράντοβιτς, είναι λογικό να κάνεις και λάθη.
Τέλοσπαντων, την Κυριακή έχει ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι που για μένα αποτελεί κομβικό σημείο για τον Ολυμπιακό. Ή κερδίζει και παίρνει τα πάνω του, και κρατάει και την πρώτη θέση, ή χάνει και…άστα να πάνε.
8O8O8O
είσαι το Άστρο του Θανάτου? 8O
Toυς “συναισθηματισμους” τους ειπα επειδη αναφερθηκε η αχαριστια… πολυ μεγαλη μπασκετικη αναλυση… Γνωμη σ για την προπονητικη του γιαννακη… Αυτο ειναι αλλο. Απλα εγω αναφερθηκα κυριως σε 2 χρηστες που μ ανεφεραν οτι ειμαι αχαριστος για οσα μας/σας “προσεφερε” η ελλαδα…
Δηλαδή θες να πιστέψω πως στο ΗΠΑ - Ελλάδα ήσουν με τις ΗΠΑ ή δεν ασχολήθηκες καν με το ματς; Πως δε χάρηκες καθόλου με τη νίκη επί των ΗΠΑ ή με την κούπα στο Βελιγράδι, άρα δε νιώθεις αχάριστος γιατί δε σου πρόσφερε ποτέ καμία χαρά ο Γιαννάκης;
Και π.χ. το να λες άχρηστο στην πρώτη στραβή το Γιαννάκη δεν είναι αχαριστία επειδή η προηγούμενη ομάδα του ήταν Εθνική, αλλά αν πεις άχρηστο στην πρώτη στραβή τον Ομπράντοβιτς είναι αχαριστία γιατί είναι σε επαγγελματικό σύλλογο και εκεί χωράνε οι “συναισθηματισμοί”; Συμφωνώ με Μέταλ Λο πως πάσχει ο συλλογισμός σου…
Δεν έχουμε πολλά ευρωπαϊκά ως χώρα,ο Παναθηναϊκός έχει 4:lol:
ρε cynic αφου ο γιαννακης εφτιαξε ομαδα στην εθνικη, μια ομαδα που πριν ηταν καφενειο, χωρις καμια ταυτοτητα παρολο που υπηρχαν καλοι παικτες…το πως δεν υποστηριζεις εθνικες δεν εχει νοημα να το λες, αφου δεν γινεται θεμα γι αυτο, αλλα για το γεγονος πως με το γιαννακη η εθνικη μεταμορφωθηκε, αλλο το ενα , αλλ το αλλο
τωρα για τα περι αχαριστιας εχεις δικιο, δεν εχω και ευγνωμοσυνη στο γιαννακη (οπως και σε κανενα παικτη-προπονητη, με την εννοια πως δε βελτιωσε και τη ζωη μου δα :lol: κτλ) επειδη εφτιαξε μια ομαδα και πηρε ενα σωρο πριμ για ευρωπαϊκα κτλ (κατι που με βρισκει εντελως αντιθετο, οι εθνικες δεν πρεπει να εχουν νοοτροπια επαγγελματικων ομαδων ,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)
ομως στην περιπτωση σου ειτε λογω της απεχθειας σου για τον θεσμο των εθνικων, ειτε γιατι θελεις να το δειξεις υποτιμας ενα γεγονος…πως ο γιαννακης εφτιαξε ομαδα, οπως αρχισε να κανει και ο ομπραντοβιτς το 99, μετα τη φυγη του σουμποτιτς (και να θυμισω πως οταν αρχισε υπηρχαν οι μποντιρογκα, ρατζα, αλβερτης, τζεντιλε, κατας, ροτζερς κτλ)
Για το λογο της αχαριστιας απαντησα ετσι… Κ μονο γι αυτο… Με την εννοια οτι επειδη εκανε ο,τι εκανε με την εθνικη δνε μπορουμε να τον κρινουμε επειδη θα μαστε αχαριστοι… Γι αυτο κ ο λογος περι συναισθηματισμου κτλ. Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ειναι τοσο καλος προπονητης κ εγω οχι ειναι αλλο θεμα… Απλα οι δυο πρωτες απαντησεις που πηρα οτι δεν μ κανει ο γιαννακης ηταν οτι ειμαι… αχαριστος (στο κατω κατω μπορει να μην ειμαι καν ελληνας…)…
Δειτε buzzer-beater
1ον: αυτό ανήκει στο τόπικ του NBA
2ον: ο Harris παίζει εξαιρετικά φέτος απο ότι λένε. Με κάτι τέτοιο λογικό να κλαίγονται στο Dallas που τον δώσαν για να πάρουν τον Kidd.
3ον: γαμώωωωω τις φάσεις XD
Ε όχι και ίδια σφυρίγματα :roll:
Το κακό στο μπάσκετ, είναι ότι η διαιτησία μπορεί να σε σφάξει και να μην πάρει κανείς χαμπάρι, από όσους δεν το πολυκατέχουν. Αντίθετα, στο ποδόσφαιρο, για να ευνοηθεί καθαρά κάποιος, πρέπει να του δοθούν σφυρίγματα που ο καθένας μπορεί να κρίνει αν δίκαια δόθηκαν ή όχι.
Διαφωνω.Και στην μπαλα δεν χρειαζεται να δοθει μουφα πεναλτι για να ευνοηθει μια ομαδα.Πετας μια κιτρινη πχ στον κεντρικο αμυντικο η στο μυντικο χαφ μιας ομαδας και του κοβεις τα ποδια.Μετα θα ναι πολυ πιο προσεκτικος στα μαρκαρισματα κτλ.
εύκολα και στη Ρώμη.
Πρεπει να χουμε τουλ. 8 παιχνιδια σερι που δεν εχουμε κερδισει με κατω απο 10 ποντους…
Αρχίσαμε… :roll:
3 φάουλ στον Πέκοβιτς ΄και τεχνική στο Ομπράντοβιτς είναι καθαρή εύνοια της διαιτησίας στο βάζελο ε
By the way η περιφεριακή άμυνα του Ολυμπιακού ακόμη χάλια είναι. Αλλά έτσι όπως πάει το μάτς φανατισμένα αν χάσουν οι άλλοι τη ψυχραιμία τους το έχετε πάρει το μάτς.
Για να μην λες, θα το έγραφα για του Ζέλικο
Αλλά τα 3 φ. ήταν.
Ντάξει μωρέ, μια χαρά είναι η διαιτησία μέχρι στιγμής αν εξαιρέσουμε τις δύο τεχνικές.
Οκ, μια δίκαιη κριτική του ημιχρόνου
Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερος για την ώρα και το προβάδισμα του είναι μικρό σε σχέση με το τι θα έπρεπε να ισχύει. Η διαιτησία προς πράσινο γυρνάει, τα λαθάκια τους τα έχουν κάνει, απλά ακόμη καθοριστικό δεν είναι. Στη φάση που τσαντίστηκε ο Παπαλουκάς κακώς αντέδρασε έτσι γιατί εκείνος την έβγαλε τη μπάλα. Κρίμα που δεν κάρφωσε ο Βούισιτς τον Μπατίστ, θα ήταν κορυφαία φάση
Ωραιο ματς! Προσπαθησαμε να το κλεψουμε στο τελος, αλλα δεν εκατσε… Καλυτερος ο Ολυμπιακος…
Αντε κ πρωταθλημα μεσα στο ΣΕΦ!!!
Κομπλεξικο-γραφικο-αμπαλος τελειως μηπως??