Δεν πειράζει ρε, μια τουλάχιστον νίκη θα κάνουμε στο ΣΕΦ.
Πρωτάθλημα ας μην πάρουμε φέτος, αλλά στα χέρια του ΟΣΦΠ ποτέ δεν θα πάει λέμε!
Τελείως όμως…
Θα ήταν άδικο να χάναμε σήμερα. Φάνηκε από την αρχή πως το “είχαμε” το ματς. Βέβαια, όπως κάθε μεγάλη ομάδα, ο ΠΑΟ έδειξε ότι με 3 λεπτά όλα κι όλα μπορεί να πάρει ένα χαμένο παιχνίδι.
Επίσης, ο Μήτσος έδειξε για άλλη μια φορά πόσο βαρόμετρο είναι για τον ΠΑΟ.
Πλέον έχουμε το πλεονέκτημα, μακάρι να το εκμεταλλευτούμε.
Θα το παθω το εγκεφαλικο φετος με τον Θρυλο στο μπασκετ… δεν την γλυτωνω, δεν υπαρχει περιπτωση…
Οταν εβαλε το lay-up ο Bασιλοπουλος (αιντε, παρε μπρος επιτελους) δεν πανηγυρισα καν… εκλεισα την τηλεοραση και με παιρνει ο Cozy τηλ να μου πει οτι κερδισαμε…
Μεγαλη υποθεση το διαφαινομενο πλεονεκτημα, αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι ακομα… ο Γιαννακης δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη, περισσοτερο στην προσωπικοτητα ορισμενων παιχτων πονταρω
Δίκαιη νίκη Ολυμπιακού και θα μπορούσε και πιο άνετα. Παρόλα αυτά, πραγματικά δε θα το θεωρούσα ιδιαίτερα καθυσηχαστικό το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟ έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι και πάλι έπρεπε να παλέψει πολύ ο Ολυμπιακός για να νικήσει. Αν δε χάσει το πλεονέκτημα έχει το ψυχολογικό προβάδισμα, αλλά και πάλι απέχει πολύ απο το να νιώθει σίγουρος με την εικόνα που έχει δείξει.
Φάσεις του αγώνα: τα 2 καρφώματα του Μπατίστ, το ένα σε Σκορτσιανίτη και το άλλο απο την ασσίστ αν θυμάμαι καλά του Σάρας, και οι 2 τάπες του Μπορούση, η μία στον Μπατίστ (κανονικότατη μου φάνηκε) και η άλλη στον Διαμαντίδη. Άντε, πάντα τέτοια.
Θα ναι καλυτερα να το παρουμε (αν το παρουμε βεβαια) μεσα στο ΣΕΦ…
Καλα οχι οτι ειναι κ ιδιαιτερα δυσκολο παντως… Εδω τοσο κακη εμφανιση που καναμε με ενα καλαθι κερδισαν μονο…
Σε λίγο θα μας πεις ότι θα ήταν καλύτερα και να χάναμε
Προφανώς και δεν είναι καθησυχαστικό. Αυτό είναι αυτονόητο. Σε 5 ματς γίνονται τα πάντα. Μπορεί ο ΠΑΟ να είναι ακόμα το φαβορί, το θέμα όμως είναι πως οι πιθανότητές του είναι πολύ λιγότερες φέτος από ό,τι τις άλλες χρονιές.
Δεν ξέρω αν είμαι τελείως ανώμαλος αλλά φέτος τα πράγματα στο μπάσκετ εξελίσσονται ιδανικά! Στο πρωτάθλημα, το δεδομένο είναι ότι θα πάμε στους τελικούς με τους γαύρους με μειονέκτημα έδρας, οπότε υπάρχουν δυο ενδεχόμενα: Το ένα είναι να το χάσουμε, που δεν τρέχει τίποτα για μια χρονιά και δε θα μας πει κανείς και τίποτα, και το άλλο είναι να κάνουμε το repeat του πιο ηδονικού από τα 10 πρωταθλήματα που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια: αυτού του '99! Ενώ στην Ευρωλίγκα η ομάδα φυσάει, είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι στο final four και όλοι ξέρουμε ότι όταν ο Παναθηναϊκός πάει στο final four συνήθως το σηκώνει… :roll: Όλα μια χαρά! :)8)
Ήμουν μέσα! Παραμονή της γιορτής μου
Να σχολιάσω και αυτό λίγο αν μου επιτρέπετε: Το “κακό” παιχνίδι είναι σχετικό πάντα, έτσι; Γιατί σήμερα ο Ολυμπιακός έπαιξε -επιτέλους- σωστή άμυνα, τόσο σε ρακέτα, όσο και σε περιφέρεια.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι σήμερα παίξαμε χωρίς κλασσικό 4άρι (ο Έρτσεγκ είναι παίκτης τύπου Φώτση, δηλαδή 4αρι… “περιφέρειας”!) και με το Βασιλόπουλο μοναδικό 3άρι, λόγω της απουσίας Τσίλντρες.
Edit: Άσχετα αν μας έχει βοηθήσει κι εμάς, ή πρόκειται να μας βοηθήσει και στο μέλλον, μόνο σε εμένα φαίνεται “τσατσιά” η επαναφορά από το κέντρο στο time-out;;;
τωρα γυρισα απο σεφ. ουφ, καρδια θα παθουμε αλλα επιτελους εσπασε η γκινια μετα απο 3 χρονια. ημσταν καλυτεροι και δεν αξιζαμε να χασουμε. ο βαζελος τα σπρωξιματακια του θα τα εχει οποτε ας μαθουμε να ζουμε με αυτα. πυραμιδα, η τεχνικη ηταν ολοσωστη, ο ζεκο εκανε σαν τρελος, την γυρευε την τεχνικη ποινη, ενω επισης θεωρω αδικο το εσκεμενο στο σοφο, επειδη το κανει μεν για να σταματησει το σπανουλη κι αυτος μιμειται το καραγκουνη και το δινουνε, ελεος το κεντρο περασε. τεσπα. εμεις χρειαζομαστε βελτιωση ακομα. εχει πολυ δουλεια η ομαδα και φανηκε σημερα για τα καλα η απουσια του τσιλντρες αλλα και του πριντεζη.
βασικά η διαφορά είναι πως το ματς το έχασε ο Παναθηναικός στο τέλος παρά το κέρδισε ο Ολυμπιακός. Αυτό το γαμωριμπάουντ.
Τόσους πολλούς παίκτες σε τόσο μέτρια μέρα, δύσκολα θα ξαναέχουμε.
Επίσης, ο Ολυμπιακός έβαλε πολλά “σκοτωμένα” σουτ, όπως ένα του Βούισιτς από τη γωνία, ένα του Χαλπερίν από τα 8 μέτρα και κλασσικά 2-3 του Γκριρ καθώς και άλλα.
Τέσπα, εδώ θα είμαστε. Εμείς έχουμε και ένα ευρωπαικό να πάμε να σηκώσουμε…
Εκείνη η μέρα του '99 θα την θυμάμαι για πάντα, ήμουν σε πάρτυ φίλου, είχα τρομερή αγωνία, όταν γύρισα σπίτι έμαθα ότι το σηκώσαμε εκεί, τρομερή χαρά ρε.
“Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά, πρωτάθλημα στον Πειραιά”.
Μποντιρόγκα, τι να λέμε τώρα.8)
Σήμερα πάντως φάνηκε ότι ο ΟΣΦΠ ήταν αποφασισμένος.
Με 5/19 τρίποντα, δε λες ότι είχαμε πολλά σκοτωμένα σουτ.
Επίσης, αλίμονο αν λέμε πως το σημερινό ματς το έχασε ο ΠΑΟ. Πέραν του ότι ελέγχαμε το ματς, στις δύο από τις τελευταίες φάσεις που μείωσε με βολές ο ΠΑΟ, τα φάουλ ήταν σικέ (Το ένα του Γκριρ στο Σπανούλη, το άλλο του Μπουρούση στον Μπατίστ).
Anyway, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ πιθανό να το σηκώσετε, αλλά έχω την αίσθηση πως οι φετινές Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ δεν αστειεύονται καθόλου στην Ευρωλίγκα!
Δεν είπα το αντίθετο. Ότι δώθηκε όπως και τα περισσότερα σφυρίγματα που έπρεπε να δωθούν τόνισα, οπότε δε μπορούμε να μιλάμε για κατάφορη αδικία. Και αν το πάρουμε τόσο ψυχρά και οι αντιδράσεις του Παπαλουκά π.χ. σε κάποιες φάσεις μια χαρά την άξιζε τη τεχνική. Όχι ότι έχει σημασία αλλά τεσπά.
@Cozy: ναι, παίξατε χωρίς το Πρίντεζη, αλλά δεν είμαι απο αυτούς που τον εκτιμούν και τόσο ώστε να το θεωρώ τραγική απώλεια Ναι, έχεις δίκιο για τα υπόλοιπα, απλά θαρρώ ότι και ο ΠΑΟ δεν ήταν στη καλύτερη του κατάσταση, σούτ που συνήθως βάζαν τα χάσαν και παρασύρθηκαν πολύ εύκολα και χαζά όταν έγινε πολύ παθιασμένο το παιχνίδι. Επιτυχία του Ολυμπιακού αυτό σε μεγάλο βαθμό, αλλά και κάτι που δε περιμένεις απο έμπειρους παίκτες. Ειδικά ο Σάρας σε ένα σημείο βάραγε ότι να 'ναι.
Αυτος ο Γιασικεβιτσιους πραγματικα δεν νιωθει.
Και με την καλη και με την κακη εννοια.
Δηλαδη, σουταρει ‘στην ψυχρα’ μακρινα σουτ και ευστοχει, παιρνοντας ετσι μονος του ενα παιχνιδι, αλλα ωρες-ωρες κανει κατι ηλιθια λαθη που λες οτι δεν χρησιμοποιει το μυαλο του καποιες φορες.
Τι να πεις…
Ο ζελικο ναι μεν εκανε σαν τρελος αλλα τα λειζερ στις βολες δεν ελεγαν να σταματησουν και οι διαιτητες εδειχναν αδιαφοροι.Επισης, το αντιαθλητικο του σχορτσιανιτη ηταν.Ο σπανουλης φευγει στον αιφνιδιασμο και πεφτει πανω του να τον σταματησει.Επεσε περιεργα ο σπανουλης αλλα αυτο δεν ειχε καμια σημασι.
Κατα τ αλλα πιστευω 2 παραγοντες καθορισαν το παιχνιδι.Τα επιθετικα ριμπαουντ στο τελος του παιχνιδιου κι η αμυνα του οσφπ.Αποτι καταλαβα ο γιαννακης προτιμησε να μην αφησει τα σουτ μας και στην ουσια να επιτρεψει τα 2 εναντιον 2 μεσω των πικ του παο.Του βγηκε σημερα αυτο.
Τωρα παμε φουλ για final 4 και μετα ασχολουμαστε και με τελικους α1…
Πλεονέκτημα έδρας στα play off μετά από 10 χρόνια!
Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Από την ομάδα θα εξαρτηθεί. Πάντως με εμφανισεις και άμυνα σαν την χθεσινή (εξαίρεση τοτελευταίο τρίλεπτο που πήγε να μας πιάσει η ανασφάλεια…:roll:) και στα play off μπορούμε να το πάρουμε.
καλα αυτο που συμβαινει καθε φορα προς το τελος ειναι που φοβαμαι και για τα πλει οφ. εχουμε κομπλεξ οταν παιζουμε με το βαζελο κι αυτο ειναι φανερο. ο βασιλοπουλος χτες για αλλη μια φορα επαιξε καλη αμυνα, αλλα επιθετικα ηταν χεσμενος. του εχει μεταδοσει αγχος γιαννακης και εξεδρα. ευτυχως εβαλε το νικητηριο καλαθι και αυτο ισως τον απελευθερωσει.
Οχι οταν ειναι και ο Ολυμπιακος στο final four
- Πάρτε πρώτα πλεονέκτημα έδρας στους “8” και βλέπουμε. :roll:
- Αυτό λατρεύω στους Ολυμπιακούς. Εμείς χαιρόμαστε με τα 4 ευρωπαϊκά μας κι εκείνοι με τις δυο φορές προ 15ετίας που μας νίκησαν σε ημιτελικούς (για να το χάσουν μετά στους τελικούς)! :lol::lol::lol: