Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Που την ειδες την χαρα ρε φιλος ? Απλα ειπες κατι και σε διορθωσα.Δεν εχετε παει μονο 4 φορες σε
final four.

Μα πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις το βάζελο στον ημιτελικό, παρά να πάρεις την κούπα :p:lol:

Χεχε,το ματς το δα Πατρα μαζι με 4 βαζελους:D

Αυτη η γραφικοτητα καθε φορα που χανει ο ΠΑΟ να λενε οτι ηταν σε κακη μερα ειναι κουραστικη…Λες και μεις καναμε το παιχνιδι της ζωης μας.Απλα καναν τη διαφορα τα επιθετικα ριμπαουντ,η καλη αμυνα κατα καιρους(επιτελους καταλαβαν οτι η περιφερειακη αμυνα δε τιμωρειται ποινικα…)και το κλεισιμο της σουφρας στα τριποντα του ΠΑΟ(στο βου ημιχρονο,στο α μπαινανε).Α και τα 3 φαουλ του Διαμαντιδη που ειναι κατι παραπανω απο βαρομετρο…

Οι φυλαδες του ΠΑΟ δε συμφωνησαν καν στο λογο της ηττας.Η μια ελεγε ζουγκλα και η αλλη σφαξιμο:lol:

Τεσπα εγω γουσταρω που εχουν σιγουρα τα ματς στο ΟΑΚΑ:wink:

Εζησα να δω ταπιδι Πελεκανου σε Διαμαντιδη:vibrate::stuck_out_tongue:

Νομίζω ήταν το πρώτο ματς μεταξύ των αιωνίων που ο Γιαννάκης νίκησε τον Ομπράντοβιτς. Τον ακολούθησε στις αλλαγές, δεν φάγαμε καλάθια από τα γνωστά μις ματς και γενικά έκανε καλό κοουτσάρισμα χωρίς να έχει τον Πρίντεζη που πάντα δίνει λύσεις. Αν βρει τρόπο να χωρέσει στο παιχνίδι Τεόντοσιτς και Σχορτσιανίτη και αν είναι αρκετά τυχερός ώστε να επιλέξει σωστά ανάμεσα στους 3 ξένους θα είναι πρωταθλητής.
Τα περί κακής βραδιάς του Πάο είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δηλαδή το ότι οι Μπορούσης , Βούισιτς, Παπαλουκάς έπαιξαν πολύ καλά δεν επηρρέασε το παιχνίδι? Μάλλον τους κακοφαίνεται ότι υπάρχουν παιχνίδια που τα κινητά σκριν στο πικ εν ρολ σφυρίζονται ως επιθετικά…Κοίτα ρε να δεις τι γίνεται…

Οι παίχτες του ΟΣΦΠ πανηγύριζαν λες και πήραν την κούπα στο NBA. Ξεφτίλα τελείως κατά τη γνώμη μου.

Κατάλαβα ότι θα χάναμε στα σημεία από το 1ο ημίχρονο όταν έφαγε μια τάπα ο Διαμαντίδης από το βύσμα του Γιαννάκη στην εθνική (τον Πελεκάνο).

Κατά τ’ άλλα, η αλαζονικότερη ομάδα του σύμπαντος, ας προσέξει, γιατί έχει ξαναχάσει το αβαντάζ κι ας είχε πλεονέκτημα.

Δεν υπάρχει ένας Παναθηναϊκός που να μην πιστεύει ότι η ομάδα θα το σηκώσει μέσα στο ΣΕΦ.:slight_smile:
Και φυσικά δεν υπάρχει ούτε ένας ολυμπιακός που να ναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα το πάει με αβαντάζ έδρας:lol:

:-k ?

Στο μπάσκετ; Ο Ολυμπιακός; 8O

Πολύ δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, σε όλο το παιχνίδι ήταν μπροστά. Επιτέλους και μια φορά που δεν έπιασν τα σουτ του βάζελου χάρη στην πολύ καλή άμυνα μας. Δεν λέω ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα αλλά το αβαντάζ έδρας είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και η ομάδα δείχνει να βρίσκετε σε καλό δρόμο και να μαθαίνει από τα λάθη της.

Πανηγύριζαν το τέλος εποχής της παντοκρατορίας του Παναθηναικού…8)

…στις ρέγκιουλαρ σίζον. Γιατί στους τελικούς θα περιμένουν άλλο τόσο:p

Καλα οκ προδιαγεγραμμένο δεν είναι τίποτα. Πάντως πιστεύω ότι θα δούμε ωραία ματσάκια που θα κριθούν στην λεπτομέρεια. Επίσης ο Τσαρτσαρής γιατί δεν παίζει?? Έχει προβλήματα τραυματισμού??

η πραγματικότητα είναι πως το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού κάνει τους τελικούς πιο αμφίρροπους αφού όλοι αντλιμβάνονται ότι με πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναικός δεν θα το έχανε.

Πραγματικά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ο βασικός λόγος που πραγματικά θέλαμε να κερδίσουμε προχτές ήταν για να πειράξουμε τους φίλους τους Ολυμπιακούς περί εξοχικού κλπ.

Από εκεί και πέρα αν καταφέρει και κερδίσει 3 φορές ο Γιαννάκης τον Ομπράντοβιτς, well done. Δε θυμάμαι να το έχει πετύχει κάποιος.

Πρώτος στόχος παραμένει να σηκώσουμε το ευρωπαικό για το οποίο μέχρι στιγμής έχουμε κάνει ότι χρειάζεται για να είμαστε στο final four. Πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας θα είναι double the pleasure, triple the excitement που λέει και ο θεούλης Pablo Fransisco.

Μα ειναι ξεκαθρα τα πραγματα… Επαιξε καλυτερα ο Ολυμπιακος κ νικησε… Απο την αλλη γιατι να μην ειναι σε κακη μερα ο ΠΑΟ. Αφου σε κακη ηταν… Τα 7 λαθη του Σαρας τι ηταν. Οταν εκανε τελειως λαθος πασες ή εχανε σουτακια μονος τ τι ηταν δειγμα καλης μερας. Δλδ οταν εχανε με 18 περσι ο Ολυμπιακος ηταν σε καλη μερα???

Xαχα, επισης γελαω απιστευτα με πρωτοσελιδο πρωταθλητη, “οβασιλιας γυρισε στο θρονο του”… :lol::lol:
Ελεος!!!

εντιτ: Ναι υπηρξαν βηματα στο τελος του Βασιλοπουλου, αλαλ τι να λεει αυτο… Οτι σφαχτηκε ο Ολυμπιακος… Κατι ανεκδιηγητες φυλλαδες τα λενε… Αν κ πιστευω οτι οι Ολυμπιακοι θα λεγαν περι διαιτησιας σε αντιστοιχο ματς…

Βήματα υπήρχαν και σε καλάθι του Μπατίστ σε αιφνιδιασμό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στη λογική της διαιτησίας από τη στιγμή που δεν υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Εγώ πάντως το χάρηκα το ματς γιατί κατά διαστήματα είδαμε ωραίο μπασκετάκι.

Γιατι μπηκα εγω??? Απλα σχολιασα ουσιαστικα τις φημεριδες κ μια μεριδα οπαδων που ο,τι και να γινει θα ασχολουνται με διαιτησια… Και ειδικα οι Ολυμπιακοι στο μπασκετ εχουν τα πρωτεια σ αυτο

Η διαιτησία στο μπάσκετ είναι περίεργη γενικά, εγώ πάντως διαφωνώ με την άποψη να κλείνουνε τα μάτια οι διαιτητές για να μην χαλάσουνε το θέαμα, όπως είπαν οι σχολιαστές του αγώνα. Ή υπάρχουν κανόνες ή παίζουμε μπάσκετ αλάνας.

Καλα χεσε τους σχολιαστες…Αλλα να σ πω θα ταν εξωπραγματικο να δωσουν βηματα σ εκεινη τη φαση στον Βασιλο (που κατ εμε υπαρχουν).

Εγώ δεν είδα να έκανε βήματα γιατί δεν είδα το ριπλει. Τι να σου πω…μακάρι να το έβλεπα.

Ναι δεν εχει σημασια…
Παντως πρωταθλητης κ πρασινη δινουν μαχη για το πιο γραφικο πρωτοσελιδο… Ακου “σφαγη” κ “βασιλιας”

:lol::lol::lol: