Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ματς της χρονιάς για ΟΣΦΠ.¶μυνα που τσάκιζε,διαιτησία φιλική,αστοχία ελεύθερων σουτ από ΠΑΟ,πίσω 10 πόντους.Το ματς κρίνεται στο σουτ στο τέλος…Το Μάιο δε γλιτώνει κανείς.Δώσε θάρρος στο χωριάτη…

Σωστος,ψαχνω να βρω ποια απο ολες τις φασεις ηταν πιο φιλικη.Να ταν το διωξιμο της μπαλας μετα την επαφη με το στεφανι που μετρησε ως καλαθι,να ταν η εξωφθαλμη παρελαση του Μπατιστ που στανταρ την ειδες και συ χωρις να χρειαστει ριπλευ,να ταν το τακλιν του Μητσαρα στον Μπουρουση,να ταν το ταπιδι του Μπουρουση στον Μπατιστ που δωθηκε φαουλ?

Αμα αναφερεις τις χαμενες βολες ως μια απο τις αιτιες ηττας και δεν αναφερεις καν το παρτυ το γλεντι του Μπορουση στη ρακετα σας νταξει τι να πω…ο καθενας με το μπασκετ που ξερει…Συνεχιστε να αυτοπαραμυθιαζεστε.

Πραγματικά πιστεύω πολλοί χάρηκαν που έχασε ο ΠΑΟ παρά που νίκησε ο ΟΣΦΠ!:lol::lol:
Μα δηλαδή ήμαρτον,νικήσατε τον ΠΑΟ,δεν πήρατε το πρωτάθλημα στον NBA όπως είπαν παραπάνω.

Now playing: Shinedown - Simple Man
via FoxyTunes

Εδώ κάποιοι πανηγυρίζουν που πήραν “Χ” στο Καραϊσκάκη και σε πείραξε αυτό?

βρε παιδιά, κανείς δεν πανηγύρισε για το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, παρα μόνο χάρηκε γιατί είδε την ομάδα να παίζει με ψυχή όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

τι έγινε πάλι με τον χοντρό; δεν τον έχω πάντως το δράκο να τελειώνει παίκτη, πόσο δε τον συγκεκριμένο…

Για τις εφημερίδες του ΠΑΟ λέω και το αντίστοιχο κοινό που τις διαβάζει.

Τεσπά, τι να γίνει με τον χοντρό, μάλλον θα βαρέθηκε να βλέπει το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων από τον πάγκο και όποτε μπαίνει να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σχέδιο τροφοδοσίας του και απηύδισε.

Τον έδιωξε απο την προπόνηση λέει γιατι χαλάστηκε που δεν παίζει και πολύ. Δεν έδιωχνε τον Μπουρούση που τελειώνει και το συμβόλαιο του να τον τσιμπαγε ο Παυλάρας?

Μπουρούση ψυχάρα Ολυμπιακάρα!!!
Όσο για τον χοντρό, δυστυχώς είναι πολύ μονοδιάστατος παίχτης, δεν είναι για ολόκληρο παιχνίσι έτσι κι αλλιώς. Και ειδικά τώρα που ανεβαίνει και ο παιχταράς ο Βουισιτς θα βλέπει για πολύ ακόμα πάγκο.

Λέγοντας φιλική διαιτησία,δεν εννοώ ότι έκρινε αποτέλεσμα,ούτε ότι ευνόησε τον Ολυμπιακό ιδιαίτερα.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω τον ορισμό της φιλικής διαιτησίας.

Ξέχασες το εκπρόθεσμο κάρφωμα του Μπουρούση,δε το θυμήθηκες?Και το κράτημα του ιδίου στον Φώτση στο τελευταίο καλάθι του Βασιλόπουλου

Θέλω να σταθώ λιγάκι στις δηλώσεις του Γιαννάκη.
Ας μην ξεχνάμε ποιος είναι και τι έχει καταφέρει με την Εθνική ως κόουτς και τα τελευταία χρόνια.Όμως,από πέρσι υπάρχει μια αντιπαλότητα και με τη διοίκηση του ΠΑΟ…Φήμες υπάρχουν σχετικά με συμφωνίες των δυο πλευρών ότι “περίμενε,όταν φύγει ο Ζοτς,είσαι ο επόμενος κόουτς”…Ο δράκος δεν περίμενε,συμφώνησε με Ολυμπιακό,και άρχισε το πανηγύρι…Δε στέκομαι στα περσινά των τελικών τα ψιλοκαραγκιοζιλίκια,δεν είναι ικανά να χαλάσουν την εικόνα του.Όμως,η δήλωση περί κόσμου αντάξιου ενός πρωταθλητή,ήταν μεγάλο φάουλ.Σε συνδυασμό με κάτι που διάβασα και δεν ξέρω αν ισχύει,ότι δεν χαιρέτησε τους διεθνείς του ΠΑΟ μετά τον τελικό Κυπέλλου.Ο κόσμος του θρύλου λοιπόν,φώναζε “είναι που@@να του Διαμαντίδη η μάνα”.Τα υβριστικά προς τους διεθνείς,προκαλούν πάντα εμετό.Όταν ακούγεται αυτό λοιπόν από όλο το γήπεδο,για το βασικό άσσο,ίσως και ηγέτη,μιας εθνικής με το Γιαννάκη κόουτς,που ήταν όλοι μια γροθιά και μας έδωσαν τόσες χαρές,και μετά ο Γιαννάκης υμνεί αυτόν τον κόσμο,δεν ξέρω,εμένα μου χτυπάει πολύ πολύ άσχημα…
Ο ίδιος κόσμος που τον έβριζε μετά από τον τελικό Κυπέλλου…

Το κάρφωμα του Μπουρούση δεν είναι εκπρόθεσμο…όταν σηκώνεται το χρονόμετρο δείχνει 0,2. Δεν μετράει το πότε μπαίνει η μπάλα μέσα αλλά πότε σηκώνεται ο παίχτης.

Πλακα κανεις ε.

Όχι.
Μετράει το πότε φεύγει η μπάλα από τα χέρια του παίκτη.

Είναι εκπρόθεσμο και είναι μάλλον η μοναδική φάση που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός σε όλον τον αγώνα.

Χάνουμε το νόημα όμως να ασχολούμαστε με το ματς πρωταθλήματος με τον βάζελο. Ήταν αυτονόητο όπως είχε έρθει το πράγμα ότι έπρεπε να νικήσουμε και να βγούμε πρώτοι. Το θέμα ήταν να πάρουμε το κύπελλο κι εκεί ακόμα μια φορά ο Γιαννάκης απέτυχε. Τώρα το θέμα είναι να κερδίσουμε εκτός την Ταού και να βγούμε πρώτοι.

Μάθε κανονισμούς και μπαλίτσα και μετά ξαναγράφεις εδώ.

Παιδιά επειδή μιλάμε για κάρφωμα και όχι και λει απ μετράει το πότε σηκώνεται ο παίχτης…9 χρόνια το έπαιζα το ρημάδι.

το΄χουμε καταλάβει.

Η μπαλα θεωρητικα ειναι ακομα στην κατοχη του μεχρι να καρφωσει,δεν ειναι στον αερα.Αν ληξει ο χρονος και η μπαλα ειναι σε κατοχη παιχτη ακομα,δεν μετραει τιποτα.

Ρε φίλε δεν συμφωνείς οκ γιατί θες να σου απαντήσω άχαρα τώρα?

Συμφώνησα ότι ξέρεις μπάσκετ.
Αλλά το χρονόμετρο λέει 0 και η μπάλα είναι στο χέρι του Μπουρούση.

Εγώ έχω άλλη άποψη…

έχεις άλλη άποψη απ’τον κανονισμό,δεκτό