Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Βρες μου τον κανονισμό και το συζητάμε…
Όπως και να έχει΄μιλάμε για δέκατα του δευτερολέπτου. Δεν έχει νόημα, ούτε έκρινε το παιχνίδι.

βρες τον εσύ (ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ),βαριέμαι εγώ.

Λυπάμαι…

Kαλα αστειο αυτο με το καρφωμα… Δλδ ο ΛεΜπρον που πηδαει αποτη βολη του NbA με το που πηδαει και ειναι 0 το χρονομετρο μετραει???
Τι λες τωρα ατο ιδιο ειναι το καρφωμα κ το λει απ… Δεν υπαρχει “καρφωμα” στους κανονισμους! Δλδ καθοριχουν οι κανονισμοι απο πριν αν εινια καρφωμα η σουτ, ή λει απ. Ελεος!!

www.chiosbasket.gr/documents/kanonismoi.pdf

οι κανονισμοί. Όποιος δε βαριέται ας το ψάξει, αλλά κι εγώ πως είναι εκπρόθεσμο το κάρφωμα νομίζω…

Απίστευτος! Που το βρήκες ρε θηρίο?? Ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο να το βρείς εκεί μέσα, όποιος το βρει ας μας το σφυρίξει.

τι εννοείς να μας το σφυρίξει?θα πατήσω ριπόρτ.

Rudolf όχι και φιλική η διαιτησία προς τον Ολυμπιακό. Έλεος δηλαδή. Μια φορά το έπαιξαν οι διαιτητές το ματσάκι 50-50 και σας χάλασε.

Έλα μωρέ,ανέφερα μια παράμετρο του παιχνιδιού και το τραβήξατε,ούτε φάσεις ανάφερα αρχικά,ούτε τίποτα.Θεωρώ τη διαιτησία φιλική,στις λεπτομέρεις,δεν είπα ότι ευνόησε τον Ολυμπιακό,ούτε καν ότι καθόρισε αποτέλεσμα.

Ρε ελεος με τη διαιτησια… Δλδ οταν με τα απο ΚΑΘΕ νικη τ ΠΑΟ βαινε τουλ. ενας ολυμπιακος κ λεει για γκριζους δεν ειναι μαλακια… Εδω μιλαμε για μπασκετ νομιζα

Χιούμορ Λυκείου

φταίει το <25

Προφανώς

Το καθαρο επιθετικο φαουλ του μπουρουση που κραταει τον φωτση στην τελευταια φαση ωστε να βαλει ανενοχλητος το καλαθι ο βασιλοπουλος στο τελος, το ανεφερε κανεις εδω μεσα ?? :roll:

Αχαχαχαχαχα! Καλό.

Άσε το μπάσκετ, μείνε στους Manowar καλύτερα…

Βρηκες ατομο να το πεις.

Μπραβο, με ξερεις καλα.

:lol:

Παντως εχω παιξει συμπαικτης με καποιους παικτες της ομαδας που υποστηριζεις…
Μιλοσεβιτς και Σλουκα. :wink:

Ελα ρε Κρισπ,δες τι φαση ξανα,ο Μπουρουσης εμποδιζει με τα χερια τον Φωτση να μαρκαρει.Αλλα ο διαιτητης που ειναι υπευθυνος για να το δει,αυτος που ειναι κατω απο την μπασκετα δηλαδη,κοιταει πανω να δει αν μπηκε το καλαθι :Ρ

Αφού έχεις παίξει λοιπόν θα μπορούσες να μου λύσεις μία απορία? Μέχρι ποιου σημείου επιτρέπεται στα επίσημα μάτς η επαφή κάτω απ’ το καλάθι? Το λέω επειδή έχω δεί πολύ σκληρά μαρκαρίσματα να τα αφήνουν ασφύριχτα ενώ απο την άλλη κάποια που πραγματικά δε περίμενα να σφυριχτούν φάουλ να δίνονται. Ο ακριβής κανονισμός ποιος είναι?

Ντάξει, το παραδέχομαι, ο βάζελος αδικήθηκε ΚΑΙ στο μπάσκετ.
Τα ελέγχουμε όλα, γουστάρω!

Σταματηστε ρε σεις με τους ρεφ.Και προχθες και στο κυπελλο υπηρχαν απο 5 φασεις για καθε ομαδα.
Το θεμα ειναι γιατι ο οσφπ δεν μπορεσε να ακολουθησει τον παο στον τελικο κ αντιστοιχα προχθες γιατι εμεις κοιμομασταν σχεδον σε ολο τον αγωνα…

Τελος παντων.Εχει ευρωλιγκα αποψε.Λογικα ο οσφπ κερδιζει μιλανο.Για εμας 50-50 το βλεπω ρε γαμωτο.Σε καθε περιπτωση κερδιζουμε σε μια βδομαδα την ηδη αποκλεισμενη μαλαγα και καθαριζουμε την πρωτια(να χασουμε με 18 ποντους αποψε το αποκλειω)…