Είπαμε πια είναι η λύση.
Φευγει ο Μπουρούσης για Παναθηναικό, αυξάνεται ο χρονος συμμετοχής του Σοφο, σταματάει να γκρινιάζει κόβει τα πολλα πολλά χάμπουργκερ και επιτέλους παίζει το μπάσκετ που μπορεί. Όλοι είναι ευχαριστημένοι:):)
Αντε να δουμε σήμερα, τώρα που τελείωσαν και τα λοιπά αθλήματα…
Περί Μπουρούση, μεταξύ μας, δε πιστεύω ότι αν πήγαινε σε άλλη ομάδα θα έπαιζε το ίδιο καλά με αυτό που δείχνει τώρα. Όχι ότι θα ήταν κακός ή τίποτα τέτοιο, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο έχει ‘δέσει’ με τον Ολυμπαικό τόσο που παίζει καλύτερα και απο ότι θα περίμενε κανείς, πράγμα που π.χ. δεν έχουμε δεί με την εθνική :-s Τουλάχιστον αυτή είναι η δικιά μου αίσθηση.
Καλά, μην και πεις καλή κουβέντα για παίκτη του Ολυμπιακού
Ο Μπουρούσης είναι αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους 5-6 κορυφαίους ψηλούς που παίζουν στην Ευρώπη.
Ολοκληρωμένος και ψυχωμένος παίκτης, πολύ καλός και στην επίθεση και στην άμυνα. Και έχει κάτι που ελάχιστοι ψηλοί διαθέτουν: Σουτ.
Επίσης, δεν το μάθαμε σαν πυροτέχνημα. Είναι άνθρωπος που δουλεύει και για αυτό χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται.
Γιατί, λέω εύκολα καλές κουβέντες για παίκτες του ΠΑΟ?
Νομίζω το παράδειγμα με την εθνική έπρεπε να σου δώσει να καταλάβεις τι εννοούσα :-s ο άνθρωπος πράγματι είναι πολύ καλός παίκτης, αξιόλογος σε ότι και να του δώσουν (αν και μεταξύ μας το ποσταρισμά του είναι ένα θέμα), αλλά δε μπορώ να τον φανταστώ να παίζει έτσι για άλλον πέραν του Ολυμπιακού.
Απο παίκτες σας που συμπαθώ, πέρα απο Childress (τον πήγαινα απο τις NBA ημέρες του κυρίως λόγω μαλλιού ) μπορείς να βάλεις Βασιλόπουλο, Σόφο και θα έλεγα Πάργκο αλλά όσο το σκέφτομαι και απο τις μέρες του στην Νές Ορλεάνη δε μου καθόταν καλά οπότε έξω και αυτός
Eκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 10 ημέρες θα μείνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Η ιατρική διάγνωση μιλάει για θλάση στον τετρακέφαλο η οποία θα χρειαστεί θεραπεία για 1 1/2 εβδομάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ελληνας γκαρντ θα χάσει το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρη και τα δύο πρώτα με τη Σιένα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.
Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για πολύ σημαντική απώλεια για τους πράσινους οι οποίοι χάνουν τον πιο πολύτιμο παίκτης τους σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν. "
Ειμαι χεσμενος απο την χαρα μου γιατι σημερα συναντησα, πηρα αυτογραφο και ειπα 1-2 κουβεντες με τον Γερμανο πρωην μπασκετμπολιστα και ασο του NBA, Detlef Schrempf που την εποχη που οι Bulls μεσουρανουσαν αυτος ηταν το ειδωλο μου οντας παικτης των Seattle Supersonics
Παρολο που ειμαι ολυμπιακος, νομιζω οτι το αυριανο ματσακι θα ειναι αμφιροπο και θα κριθει απο καποια ενεργεια παιχτη του επιπεδου παπαλουκα η διαμαντιδη, ετσι και αλλιως και οι δυο αντιπαλοι ξερουν ο ενας τον αλλον πολυ καλα, οποτε μην περιμενετε εκπληξεις. Παρολα αυτα, πιστευω οτι αν δοθει λιγος χρονος συμμετοχης στον Σοφο, ισως να εχουμε εκπληξεις. Ουτως η αλλως, νομιζω οτι η front line του ολυμπιακου ειναι πληρεστερη απο αυτη του παναθηναικου … ευχομαι να γινει ενα καλο παιχνιδι, χωρις παρατραγουδα απο τους γνωστους καφρους… και ο καλυτερος να νικησει. Ετσι και αλλιω το γεγονος οτι η Ελλαδα αντιπροσωπευετε απο δυο ομαδες στα τελικα της ευρωλιγκας νομιζω μιλαει απο μονο του…
παμε για τη νικη ρε θρυλαρα!!!φανταζομαι οτι θα ειναι ενα φοβερο ματσ που δεν υπαρχουν προβλεψεις.επισης πολυ ενδιαφερον ειναι το μπαρτσα-τσσκα.
γενικως ειναι το πιο αμφιροπο φαιναλ φορ των τελευταιων χρονων
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω αυτή την απαιδιοδοξία ότι η ομάδα που θα περάσει δεν πρόκειται να πάρει την Ευρωλίγκα. Ειδικά από τη στιγμή που η φετινή ΤΣΣΚΑ δεν έχει σχέση με την περσινή (την οποία ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 2 φορές) )και η Μπαρτσελόνα είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο.
χμμ μαλλον λογω του οτι παιζει και νωριτερα και θα ειναι λιγο πιο ξεκουραστη, αν και δεν ξερεις πως θα παει το δικο της ματς. η αληθεια ειναι οτι ολυμπιακος και παναθηναικος λογικα θα τα δωσουν ολα αποψε. περιμενω να πεσουν κορμια.
Όπως και πρέπει να κάνουν.Δεν έχουν να χάσουν τίποτα.Έδρες και τέτοια δεν υπάρχουν οπότε ας παίξουν καλό και όχι κλειστό μπάσκετ.Στις 3 νίκες δεν είναι?