Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Θελω να το παρει ο Παναθηναικος, αλλα προβλεπω Μπαρτσελονα και μαλιστα με ανεση.:roll:

:roll::roll: γιατί καλέ???μια απορία είχα και εγώ σαν παιδί που είμαι:roll::roll:

Now playing: Blind Guardian - And Then There was Silence
via FoxyTunes

Εντωμεταξύ έχει φοβερή πλάκα που σε ράδια και sites κάθε πικραμένος πρώην παίκτης ή προπονητής των 2 ομάδων κάνει και τη βαθυστόχαστη ανάλυσή του για το παιχνίδι. Τώρα διάβαζα στο sportfm δηλώσεις του ανυπέρβλητου Χρήστου Μυριούνη!!

χαχαχα, καπου αλλου διαβασα το Ρωμανιδη… :lol:

μπραβο στη διοικηση της ομαδας και στους αγγελοπουλους που βραβευσανε και φερανε στο βερολινο τους Εντι Τζονσον και Ντειβιντ Ριβερς.

Δε ξερω αν αναφερθηκε…αλλα στο skai.gr οι αγωνες του φιναλ4 σε High Definition.

http://www.skai.gr/hd/hdtest.html

Σωστός ο Ισις, πιο ωραία από την τηλεοραση. Έχει 5 δεύτερα καθυστέρηση,στο μπάσκετ κοστίζουν, αλλά αν ήμουν εξωτερικό θα γούσταρα κάργα. Σε λίγα χρόνια πάντως έτσι θα ναι η τβ.

8O8Oαυτά είναι!!!

Now playing: Nox Mortis - Totentanz Im Blut
via FoxyTunes

σπρωξιμο στην τσσκα

χωρις βασιλοπουλο και σοφο θα παιξουμε. για μενα ο βασιλοπουλος ειναι τεραστια απωλεια λογω της αμυνας που παιζει και ειδικα πανω στον διαμαντιδη. τωρα για το σοφο τι να πω. κλασικος γιαννακης. αν ηταν να μην τον εχει 12αδα ας τον αφηνε αθηνα. ελεος δηλαδη.

ελα , παρτυ ειναι σημερα…

Ξεκόλλα ρε γρουσούζη, τα ίδια δεν έλεγες για το Βόλευ και μας …?:stuck_out_tongue:
Βλέποντας και κάνοντας. Αν πάμε καλά και σοβαρά απ’ την αρχή και δε δώσουμε δικαιώματα, θα είναι πιο εύκολο το ματς.

χαχα!! ναι οντως…

ενταξει εγω τον τελικο φοβαμαι πολυ…

πάμε για μεγάλο σκορ…

MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΣΙΣ!

Να χαιρομαστε και οι της ξενιτιας!

ασε γιατι κ γω της ξενιτιας ειμαι και το χα αγχος να μην το δω σε κανα τελειωμενο streaming…αλλα ας ειναι καλα ο σκαι μας το προσεφερε και σε ποιοτητα ΑΑ και χωρις διαφημισεις ε.:slight_smile:

χαχα ναι!

Δεν εδινα και πολυ προσοχη, αλλα στο παιχνιδι με τις βολες, ο Ελληνας κερδισε ταξιδι στην Ελλαδα?:expressionless:

ρε παιδιά τα έχασα λίγο Knock Out αγώνες ήταν???:-k:-k

Now playing: Anathema - Forgotten Hopes
via FoxyTunes

Ναι και ηταν ματσαρα.Μαγκες ειδαμε τρομερη ματσαρα ομως.Παρολο βαζελος συγχαρητηρια και στον ολυμπιακο γιατι σταθηκε πολυ καλα.

^

Ό,τι να ναι όμως! #-o :lol:

Ναι μωρή Πανάθα. Ναι. Ναι. ΝΑΙ.

:vibrate:

Και τώρα όλα για όλα στον τελικό απέναντι στην πληρέστερη (μάλλον) ομάδα της Ευρώπης.

αναμενομενο το αποτελεσμα αν και το παλεψαμε

και οχι η τσσκα δεν ειναι η πληρεστερη (βλεπε μπαρτσα)