Το χθεσινο ματς,ηταν διαφημηση για το μπασκετ και συγχαρτηρια και στους 2 που μας προσφεραν τετοια ματσαρα…προσωπικα ειχα να ευχαριστηθω αγωνα παρα πολυ καιρο και χτες αν και δεν ημουν με κανενα απο τους δυο,πιστευω πως παιχτηκε σχεδον κατ’ολη τη διαρκεια του αγωνα εξαιρετικο μπασκετ,μεχρι και στην τελευταια φαση,ευχομουν να το βαλει ο ολυμπιακος για να δουμε κι αλλο στη παραταση…καλη τυχη τωρα στον παναθηναικο…
Γελάω με μερικές από τις αποπάνω αναλύσεις για ένα ματς που κρίθηκε στο σουτ. Οι 2 ομάδες ήταν ισάξιες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απλά έτυχε ο ΠΑΟ να είναι αυτός που έπαιρνε μια μικρή διαφορά και ο Θρύλος αυτός που αντεπιτιθόταν. Είδαμε ίσως το πιο όμορφο ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟ όλων των εποχών, με δουλεμένες επιθέσεις και άμυνες, χωρίς τεχνικές ποινές, χωρίς υπερβολικά σφυρίγματα, χωρίς αντικείμενα, χωρίς διακοπές του αγώνα…
Δεν είναι τυχαίο που έγινε σε αγώνα της Ευρωλίγκας και όχι στο πρωτάθλημα.
Στους τελικούς πάλι στα ίδια θα επιστρέψουμε.
Χτες σχεδόν δεν στεναχωρήθηκα…
Ακόμα και οι αναλύσεις πάντως του στυλ “είναι ισάξιες ομάδες, έτυχε να νικήσει ο Παναθηναϊκός” παραείναι υπεραπλουστευμένες. Εγώ είμαι της άποψης ότι αν τα πράγματα ήταν ανάποδα στην τελευταία φάση του αγώνα και αντί για Γκριρ-Μπουρούση η επίθεση εκδηλωνόταν από Διαμαντίδη-Μπατίστ πιστεύω πως η μπάλα θα είχε φτάσει την στιγμή που έπρεπε στον τελευταίο και με ένα κάρφωμα το ματς θα είχε πάει παράταση. Γιατί αν παρατηρήσει κανείς την φάση ο Μπουρούσης έχει κάνει κίνηση και έχει ξεμαρκαριστεί και ο Γκριρ αντί να του δώσει την μπάλα εκείνη την στιγμή ώστε να βάλει ένα εύκολο καλάθι την κρατάει με αποτέλεσμα να την πάρει ο Μπορούσης όταν πλέον έχει κλειστεί. Τέτοια επιπόλαια επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν θα την έκανε ποτέ ο Παναθηναϊκός. Άσε που έχω την εντύπωση πως δεν υπήρχε ξεκάθαρο σχέδιο από πλευράς Ολυμπιακού για το αν η ομάδα θα πάει για τρίποντο ή για την ισοφάριση. Χωρίς να διαφωνώ πως είναι ισάξιες αυτές οι δύο ομάδες, κάπου πρέπει να αποδοθεί η ευθύνη για αυτή την απαράδεκτη αντίδραση στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αυτή η νοοτροπία όμως “το ματς πήγαινε πόντο-πόντο και “έτυχε” να νικήσει ο Παναθηναϊκός” είναι πολύ βολική.
Ολοι εσεις που λετε οτι οι δυο ομαδες ειναι ‘‘ισαξιες’’, απλα σκεφτειτε οτι σχεδον ολες τις φορες που πανε ποντο-ποντο στην μεγαλυτερη διαρκεια του παιχνιδιου, στο τελος παντα κερδιζει ο Παναθηναικος (εκτος απο μερικα ματς στην εδρα του ολυμπιακου).
Αυτο κατι σημαινει.
Ο Παναθηναικος ειναι καλυτερη ομαδα γιατι ξερει πως να αντιδραει και να παιζει στις κρισιμες στιγμες.
Οπως ειπωθηκε και παραπανω, δειτε τις δυο τελευταιες φασεις της καθε ομαδας:
Ο Παναθηναικος εκανε δυο ‘ορθες’ επιθεσεις με τον Πεκοβιτς. Στη μια το καλαθι μπηκε, στην αλλη οχι.
Ο Ολυμπιακος στην πρωτη επιθεση πεταξε ενα τουβλο ο Βουισιτς, ενω στην δευτερη ο Γκριρ αργησε να πασαρει στον Μπουρουση και ενω ολοι οι υπολοιποι παιχτες καθονταν ακινητοι περιμενοντας τον Γκριρ να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Το οτι λετε οτι ηταν θεμα τυχης, αφου αν το εβαζε ο μπουρουσης θα πηγαινε παραταση, το ιδιο ακριβως μπορουν να πουν και οι παναθηναικοι, οτι δηλαδη αν εβαζε και ο πεκοβιτς το καλαθι πριν και εκανε τη διαφορα 4 ποντους, ολα θα τελειωναν.
Αρα οχι, δεν ειναι ισαξιες ομαδες, απο τη στιγμη που κερδιζει παντα ο Παναθηναικος !
μη τους τα λέτε έτσι απότομα και τους κόβετε τα γέλια.
άστε που δεν είστε και Παναθηναϊκοί και παίζει να χαρακτηριστείτε.
θέλουν δε θέλουν, ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ Παναθηναϊκός είναι πάνω από μια δεκαετία, με διαφορά, ο καλύτερος εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητιμού στο διεθνές συλλογικό επίπεδο.
μέχρι και το φοβερό, σχεδόν κερδίσαμε έχω ακούσει…:lol:
Αλήθεια?
Τότε δε θα σε πειράξει λίγη ενημερωτική πλάκα
:p:p:p
Ας είμαστε σοβαροί. Αν και με κάλυψαν οι Μάνσον, νάιτσκαι, να προσθέσω. Πως είναι ισάξιες οι ομάδες όταν η μία διδάσκει πικ εν ρολ, αλληλοκάλυψη στην άμυνα και ομαδικότητα (δείτε πόσους διακριθέντες είχε ο Παο), ενώ η άλλη χωρίς σύστημα και με εκλάμψεις συγκεκριμένων παιχτών πάει να κλέψει το παιχνίδι?
Ισάξιες σίγουρα δεν είναι, και θα φανεί και στα πλέη οφ κατά τη γνώμη μου.
Εγω αν μια ομαδα ειναι ψιλοαναρχη αλλα παρ’ολα αυτα με καποιο τροπο αποδιδει δεν εχω προβλημα.Θυμησου πχ τη καλη Ζαλγκιρις…Δεν ειναι κει το προβλημα για μενα,το προβλημα οπως ξαναγραψα ειναι στο χαρακτηρα της ομαδας,εκει που πλησιαζει η ισοφαριζει εκει το χανει παλι πολυ γρηγορα,ε για μενα αυτο θεμα ψυχολογιας και μεταλου της ομαδας ειναι(οταν παιρνεις το ριμπαουντ και τη στελνεις σε αντιπαλο η τη χανεις μεσα απο τα χερια σου τι φταιει δηλαδη?)Απο την αλλη μπορει και να θελω να πιστευω οτι φταιει αυτο και να υπαρχει οντως διαφορα ποιοτητας παιχτων,τι να πω.Θα δειξουν και οι τελικοι…
Αφού ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ήταν τόσο καλύτερος ο ΠΑΟ πώς έληξε με 2 πόντους διαφορά μόνο?
Βαλτε ρε και κανα τριποντο…
ΠΟΣΟ ΚΑ**Α ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΑΣΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?
Το καλυτερο 1 ημιχρονο του παο τα τελευταια 2 χρονια .ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΙΑ !
Ρε τί κάνει απόψε η ομάδα :!: 8O 8O 8O
Δε λέω τίποτα όμως, δε θέλω να το γρουσουζέψω. Συνεχίστε έτσι γαμώ :!:
Μαλάκες τι παιχνίδι είναι αυτό. Θα πάθουμε ανακοπή ξέρω γω. 8’’ ακόμα.
Χαμένη βολή Γιασικεβίτσιουςςς. Μαλάκα ήμουν και ερωτευμένη μαζί σου πιο παλιά και σε έλεγα “Μπαμπλίσιους”. Έλεος, 90% έχεις στι βολές, αυτή βρήκες να χάσεις παλιοβλακάκο;
Άντε πια με αυτά τα ταιμ αουτ.
μα ειπες και το γρουσουζεψες
Kατηγορω τον κατσικοποδαρο τον σατυρο για το κακο δευτερο ημιχρονο ε!
εδιτ: οριστε!
εδιτ2 : ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
ΦΑΡΔΟΙ#-o:!:
NAIIIIIIIIIII!!!
Mαλακα Γιασικεβιτσιους!!! Δεν πειραζει…
Λιώσαμε μέχρι να τελειώσει :?
Έλεος ρε Παναθηναϊκέ, παράδοση κατάντησε αυτό το “μέχρι-το-τελευταίο-λεπτό” :Ρ
Ο Ομπράντοβιτς πάει στον Μεσίνα στο τέλος με ύφος “σε γάμησα πάλι” ξέρω γω :Ρ
ΕΤΣΙ γαυρακια !!! τα @@ μου ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!
ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Τους άνοιξε τον κώλο ο Γκριρ χθες. Μια ζωή φάρδος αυτή η ομάδα.