Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Το πηρε κι εφυγε ο Θανασης!!!

Εδιτ: Τι φαρδος ρε?Το δατε το παιχνιδι?Σοβαρευτειτε!

Μπαχαχαχα ο θείτσος που σχολιάζει τον αγώνα είπε ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ο άρχοντας των δαχτυλιδιών :lol3::lol3::lol3:

Δεύτερο ποστ για “φάρδος”. Τελικά δεν κάνανε πουλακια τα μάτια μου. Αλλο παιχνίδι βλέπατε; :?

ελεος ρε.
να απαγορευτει να γραφουν τα γαυρακια σ αυτο το θρεντ

επειδη την ρουφηξατε ξερω γω λετε #$#%# !!!

Ενταξει, φάρδος λέγεται το να περνάς 23 πόντους μπροστά; Κι ας χάνεις γάμησέ τα το ρυθμό σου μετά. Κρατάς έστω το παιχνίδι. Αμυντικά τουλάχιστον στεκόταν αξιοπρεπέστατα. Φάρδος ήταν μόνο το τελευταίο σουτ για τρίποντο της CSKA, που ευτυχώς δεν μπήκε ξέρω γω γιατί τώρα θα βλέπαμε τον Ομπράντοβιτς να τους κυνηγάει τους παίχτες του με αγγούρια και βαζελίνη

Tι φαρδος ρε παιδια?Ηταν 25 λεπτα καλυτερος η τσσκ ηταν 15.Ευτυχως ειναι δικαιο αθλημα και ο καλυτερος πηρε την κουπα σπιτι του

Αφου εβαλε το προηγουμενο με τον περπερογλου καρφωμενο πανω τ… εχασε βολη ο σαρας… η διαιτησια οργιασε… ε τι τυχη!!!

Αλλα παντα οι γαυροι που ρουφανε την ψωλη τα ιδια λενε…
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Χαρειτε το 5ο μαλακες!~

Πλάκα πλάκα η διαιτησία ήταν ψιλο άλλα αντί άλλων σε φάσεις. Ειδικά με κάτι βήματα που τα έβλεπαν σαν φάουλ του ΠΑΟ :? ζονκ. Βέβαια νταξ, δε μας φταίει η διαιτησία που ξανάπαθε ταράκουλο ο παναθηναϊκός μετά το σερί ξέρω γω, το έχει καθιερώσει αυτό πια :Ρ

Επισης, με ποιο σκεπτικο ο μπουρουσης ειπε θα τα πουμε σε 10 μερες???:-k:-k:-k

Έκλεισε το rdv;

Nταξει,δωστε την αλλη κουπα τωρα να ναι ολοι ευχαριστημενοι:!:

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των απίστων. ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

:frowning:

Καλά λοιπόν κι εγώ δεν ξαναμιλάω αν δεν ακουστεί η κόρνα και το “ναιαιαιαιαιαιαιαι!!! ο Παναθηναϊκός και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης!!!”

[-X

Δεν θ’ αλλάξει κάτι μιλήσεις ή όχι. ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΡΔΟΣ.

Ρε vedder μη γίνεσαι γραφικός.

Έχουν μεγάλη ομάδα και τα σηκώνουν.
Μακάρι να γίνουμε κι εμείς κάποτε έτσι.

Που θα ήμασταν δηλαδή αν δεν παράταγε το μπάσκετ στην τύχη του ο Κόκκαλης…

Ποσο αμπαλος μπορει να ειναι καποιος???

Κ αυτος ο Παπαλουκας. ΜΕ οποια ομαδα παιχει η υποστηριζει ολο πουτσα τρωει??

Όχι ακριβώς.
Έχει πάρει 2 ευρωπαϊκά.

Nαι μωρε πλακιτσα!!!

Mαρεσει που καποιοι εκαναν ποστς στα τελευταια λεπτα…
Που την βρισκατε την ορεξη και την ψυχραιμια στο τελευταιο λεπτο να ποσταρετε ρε θηρια ??
Εγω ειχα κολλησει στην οθονη καπως ετσι: :eek:[-o<…

:yahoo:

O μπασκετικος Παναθηναικος, η κορυφαια ομαδα στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου.:bow:

Το κορυφαίο σχόλιο που έχει ποσταριστεί στα Αθλητικά ποτέ.:respect:

Και κλείδωμα να έπεφτε στην κατηγορία, δε θα υπήρχε πρόβλημα. Με 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε 13 χρόνια, δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης.